Arama sonuçlarınız

1. zaloğlu

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Rıfat çok sevindim.Hayırlı olsun .İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Gerçek değerleri şimdi görür ve karşılaştırırız.Selamlar.

2. zaloğlu

Acı Bir Yitik

Ynt: Acı Bir Yitik Allah rahmet eylesin,sabırlar dilerim.
  3. zaloğlu

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Hakan bey ,Yusuf bey geciktiğim için özür dilerim .Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bir 10 günlük tatil fırsatını değerlendirdik. Levent dostumlada güzel bir yakınlaşma sağladım .Tatil çok güzelmiş.

4. zaloğlu

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Yeni yaşamınız da mutluluklar sağlıklar dilerim.
  5. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

6. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Bu günleride gördük.

7. zaloğlu

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis'' Haşmet Doktorum güle güle sağlıkla kullanın.
  8. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Tugay bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Tüm torunlara sağlıklar diliyorum selam ve sevgiler.
  9. zaloğlu

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Atilla hayırlı olsun,darısı başımıza.

10. zaloğlu

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis'' Haşmet Doktorum salı günü ege karavana uğradım karavanı gördüm . Güzel günlerde sağlıkla kullanmanızı diliyorum.Telefonla Rıfat ve ben ulaşamadık selamlar.

11. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Bende tenteyi leventin yardımları ile İstanbuldan getirtim çok memnunum çok kibar.selamlar. Tugay bey çok teşekkür ederim destekleriniz için ,selamlar. Selim bir haftadır siteyle ilgilenemiyordum,her zaman çayımız çorbamız olur,bu...
  12. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Yusuf bey Açılan kanadı resimde var. Orjinal dukato minübüs camı ,çiftini her şey dahil 700 tl takdırdım.Şu an İzmire yolcuyum bu kadarına cevap verebildim.

13. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Dün karavanımın camlarını takdırdım.
  14. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Dün heyecanlı günümdü proje hazırlıkları için müracaat ettik,Rıfat 'ta yanımdaydı. 11 haziran aracımın 5 yılının doldurduğu gün sonrası onaylanmaya gidecek. Öğleden sonra atık su tankı araca monte edildi. Hidrofora kutu yapıldı.
  15. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Hidrofora sonunda alt'ta yer bulduk.

16. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Sayfam düzelmiş teşekkür ederim Levent bey. Panel şarzı dolabın içine alındı. Aküler ve sigortalar oturma gurubunun içine alındı. Temiz su bağlantılarına başlandı, hidroforun yeri tespit edildi. Rıfata ayrıcana çok teşekkür ederim...
  17. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Adnan bey güzel duygularınız için çok teşekkür ederim.Bende çok faydalandım arkadaşlardan.Sitemizin güzelliğide bu. Açılmayan fotoğraflarımı tekrar yüklüyorum.
  18. zaloğlu

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım Güle güle sağlıkla bol gezili günlerde kullanın.

19. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Ocak tüp arası gaz borusu bakırdan yaptırıldı. Duşa kabin oluşturulmaya başlandı. Oturma gurubu çercevesi monte edildi.
  20. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Levent bey öneriniz için çok teşekkür ederim.Çok haklısınız.Öne doğru çıkıntılı olmasını istemedim,görüntü açısından,fakat çözmem lazım.Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim.Sitemde yanlışlıkla çift ve açılmayan resimler var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri