Arama sonuçlarınız

1. zaloğlu

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Bugün yaptıklarım.Adil bey herhalde aydınlanır.

2. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Sineklik ve perde takıldı.
  3. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Yavaşladık ama emin adımlarla bitirmeye çalışıyorum. Görsellerimi sunuyorum.

4. zaloğlu

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) Buzdolabına yapmış olduğum ilave fana; Otomatik olarak belli ısıda devreye girecek sistemi yaparak gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim.Beni çok mutlu ettiniz.Selamlar.
  5. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Bekir bey aliminyum profil 18 mm vinleksle kaplanırsa tam ölçüye geliyor. Selamlar.

6. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Nihayet karavanımın duşakabin kapısını geçici monte ettim.

7. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Ali bey çok teşekkür ederim.Yoğun şekilde torunlarla ilgilendiğimden siteyi çok okuyamıyorum,cevap yazamıyorum. Sizinde tez zamanda gönlünüze göre olur inşallah.Kolay gelsin ,selamlar.
  8. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Adil bey sineklikler İstanbul dan geldi yanılmıyorsam storsan,fiyatı ikiyan cama ve havalandırmaya 3 adet 350 ytl. Ayna aksesuarcılarda çifti 100 ytl. Kolay gelsin,selamlar.
  9. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Bülent in karavanında gördüğüm ve beğendiğim sineklik ve perdem geldi. Montajına başladım .Tek çalışmanın zorluğu.

10. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Kemal bey bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.Bilgisayarım arızalı idi yeni cevap yazabildim kusura bakmayın. Devre de gönderirseniz daha çok sevinirim.

11. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Kemal bey havya soğumadan yardım istiyorum. Teşekkür ederim.
  12. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Sol taraftaki ilave fan, buzdolabının ;sağdaki hidroforun aç kapası.

13. zaloğlu

Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ?

Ynt: Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ? Karavana 1000 vat tam sinüs invertör,700 ytl(Yusufa teşekkür ederim.) Duş kabine lavabo 60 ytl, Musluk ve duş olan batarya 100 ytl alındı.
  14. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu İnvertörü monte ettim.(Çalışmak çok kolay ve zevkli oldu.İlk yapılması gerekli olan.) Tüm kablolar lehimlenerek çalışıldı. Buzdolabına ilave havalandırma ve fan takıldı.
  15. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Yusuf öncelikle sana çok teşekkür ederim.Aldım bugün montajını bitirdim, evin önünde çalışmakta çok hoş oluyormuş. Senin bu dostluğunlada kış sezonu final çalışmalarımı açmış oldum. Yazı ve resimlerini yaptıkça...

16. zaloğlu

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Ayhan bey geçmiş olsun ,sağlıklar diliyorum.
  17. zaloğlu

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Abdullah bey sağlık ve mutlulukla karavanıza kavuşmanız dileğimle .Bülent beye selamlar.
  18. zaloğlu

Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

Ynt: Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor Hikmet sağlıklı mutlu gezilerle yeni karavanın hayırlı olsun.

19. zaloğlu

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Seyfettin hocam hayırlı olsun,güle güle kullan.
  20. zaloğlu

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Güzel birlikteliğiniz daim olsun,hepinize sevgi ve saygılarımı iletiyorum.BÜYÜK GEZENBİLİR'in dostluğu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri