Arama sonuçlarınız

1. zaloğlu

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Duşa kabinde raf örneği.

2. zaloğlu

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent güzel sağlıklı günlerde kullanman dileğimle selamlar.
  3. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

4. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Sanayide yemek başkadır.
  5. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu montaja devam.

6. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Adil bey ağacım 15 mm kayın kontra.Marin suya dayanıklı kontra olarak 'da satılır.Nemden etkilenmez.170*220 ebadında Ankarada plakası 120 yt dir.Selamlar.

7. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Montaj 'da pek zevkli oluyormuş.
  8. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Turan bey çok teşekkür ederim.Kolay gelsin, Sevgi ve selamlar.
  9. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Adil bey dolgu verniğini soruyorsan markasını resimliyorum.Selamlar. Yusuf teşekkür ederim.Artık sona geldik.Selamlar.

10. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Zımpara ve dolgu verniğine devam.

11. zaloğlu

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) Kemal bey geçmiş olsun.İyilikler dilerim.
  12. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Atilla çok teşekkür ederim. Gezenbiliri çok seviyorum;çok şey öğretti bize .Konu açılmışken zımparanın tozunun boğazını doldurup öksürmeye başladığın,kipriklerinin arasına dolup gözlerinden yaşlar geldiği zaman emeğin kıymetini daha...

13. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Eğer kayın kontra üzerine şeffaf vernik düşünüyorsan ton farkını önlemenin imkanı yok.(ağacın ve desenin farklı olmasından dolayı) Benim tüm parçalarım sökülüp takılacak şekilde monte ediyorum.Yerine alıştırmadanda yapılır ancak o iş...
  14. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Haşmet doktorum torunlar ilk sırayı fazlası ile aldı duygular çok değişik.Teşekkür ederim,Ankarada aynı fiyata aldım.Benim çok hoşuma gidiyor.
  15. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Karavan yapımında en sıkıcı ve yorucu iş bu.Selamlar.

16. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Hikmet bende sizleri çok özledim,torunlardan fırsat buldukça karavanı bir an önce bitirmeye çalışıyorum. Benimde çok ihtiyacım var bir kış kampına inşallah bu kış bitmeden yaparız.Selam ve sevgiler. Adil bey ısıtıcımdan çok memnunum...
  17. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Yerlerine alıştırılan parçaların tümü söküldü. Zımpara yapıldı.
  18. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu İşleri biraz daha hafiflettik.

19. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Tabana sudan etkilenmez laminat döşendi.
  20. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Oturma gurubunun masası yerine alıştırıldı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri