Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karavanın neresine bir şey monte veya yapıştırma yapacaksanız ve bir daha sökmeyeceksiniz 12 yıllık tecrübe mi söylüyorum;Cam silikonu ile montajlayın.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
İstanbul seyahatimizde ,Maltepe buluşma parkında bizi yalnız bırakmayan tüm karavancı dostlarıma teşekkür ederiz.Sağolsunlar.
Ayrıcana İkitellide bizi ağırlayan Termosa yetkilileri Resul beye Hulusi beye,Muhammet beye ve sıcak su...
Ynt: Maltepe Buluşmaları
Arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,bizi onurlandırdılar.İstanbulda yalnızlığımızı hissettirmediler.
Tarabya buluşmasında çok olmak isterdik, zamana sığdıramadık.Gonüllerimiz hep sizlerle teşekkür ederim.
Bekir Kemal bey,Haşmet Doktorum cevap yazma fırsatı olmadan doğru bulundu herhalde görüzlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Selamlar.
Salim bey çok teşekkür ederim.Selamlar.
Görüşleriniz ve uyarılarınız için teşekkür ederim.Baya yine düşündüm .Selamlar.
Turan bey çok teşekkür ederim.Benim karavanım eksikleri ile beraber bitti darısı başınıza.Selamlar.
Şu an en musait yer olarak orası görünüyor,Önereceğiniz montaj yeri varsa denemeye hazırım. Görüşlerinize teşekkür ederim.Selamlar.
Yeşim hanım,Bülent bey çok teşekkür ederim.Gezilerinizi fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.Birgün tanışmak dileğimle selamlar.
Teşekkür ederim.Buzdolabı ilave fan bağlantı sisteminizi bağladım,çok güzel oldu ve süper çalışıyor.
Tekrar çok teşekkür ederim.selamlar.
Turan bey samimi duygularınız için çok teşekkür ederim.Yapım aşamanız güzel gidiyor kolaylıklar dilerim.