Arama sonuçlarınız

1. itfaiyeci

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland merhaba formu okumaya çalışıyorum ama .... KARA YOLU ile İran ......... mekke gitmek istiyorum aracı honda tüplü 2005 hrv yanımda kaynım var yani iki kişi olacağız muhtemelen mart 1 gibi yola cıkmayı...

2. itfaiyeci

Doğudaki Okullara Yardım

Ynt: Doğudaki Okullara Yardım kitaplar var verebiliriz detay verirseniz
  3. itfaiyeci

kasko maliyeti

Ynt: kasko maliyeti 2005 hrv için benden 1800 istediler

4. itfaiyeci

honda crv

Ynt: honda crv o malum senserü 120 tl vererek değişriim lamba söndü 1 gün sonra tekrar yandı en iyisi sigortasını çek gözün görmesin saygılar
  5. itfaiyeci

hrv facebookta buluşalım

hrv facebookta buluşalım sorunlarımızı ve cevapları yazarsak iyi olur gibi

6. itfaiyeci

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V teşekkürler bakalım bakım masrafları ne çıkaca

7. itfaiyeci

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V arkadaşlar merhaba defenderden sonra takastan 2005 ve 230.000 km de bir hrv alarak kumar oynadım araç iyi gibi geldi bu araçlar kaç km gider .salı günü maslak sanayiine gidip daha önce honda servisinde usta başılık yapmış olan arkadaşıma tüm bakımlarını a dan z ye yaptıracağım...
  8. itfaiyeci

defenderden freelander e geçmek istiyorum araç hakkında yurumlarınızı bekliyorum

Ynt: defenderden freelander e geçmek istiyorum araç hakkında yurumlarınızı bekliyorum MarkaLand Rover SeriFreelander Model2.0 TD4 HSE Yıl 2001 Km 194000 Renk Siyah Motor Hacmi 1801 – 2000 cm3 Motor Gücü 101 - 125 hp Yakıt Dizel Vites Yarı Otomatik Kapı 5 araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar...
  9. itfaiyeci

FREELANDER 1.8 SPORT HARD TOP SATILIRMI KAÇA SATILIR

Ynt: FREELANDER 1.8 SPORT HARD TOP SATILIRMI KAÇA SATILIR galeriye götürsen 15,16 dan fazla vermiyorlar......biniciside en fazla 18,19 verir oda hastasını bulursan 2010 dan beri duran ilanlar var dikkat ederseniz inşallah istediğiniz fiata biniciye satarsınız.....

10. itfaiyeci

defenderden freelander e geçmek istiyorum araç hakkında yurumlarınızı bekliyorum

MarkaLand Rover SeriFreelander Model2.0 TD4 Classic Yıl 2000 Km 175000 Renk Şampanya Motor Hacmi 1801 – 2000 cm3 Motor Gücü 176 - 200 hp Yakıt Dizel Vites Manuel Kapı 5 Çekiş 4x4 24 750 00 tl

11. itfaiyeci

2/15 temmuz gürcistan veya başka yere araçla gidecek var mı

ben opel corsa ile yollardayım
  12. itfaiyeci

Araba ile Ankara Doğu Karadeniz ve Gürcistan gezisi 2280 km

Ynt: Araba ile Ankara Doğu Karadeniz ve Gürcistan gezisi 2280 km harika tüm sorulara cevap olmuş elinize sağlık

13. itfaiyeci

1-15 temmuz giresun-gürcistan tavsiyeleriniz

Ynt: 1-15 temmuz giresun-gürcistan tavsiyeleriniz teşekkürler bu arada bende eski karagümrük sultan mahaleliyim sarmaşık cad redif sk
  14. itfaiyeci

Araba ile Ankara Doğu Karadeniz ve Gürcistan gezisi 2280 km

Ynt: Araba ile Ankara Doğu Karadeniz ve Gürcistan gezisi 2280 km resimler ve program için teşekkürler ben 1-15temmuz hanım ve 4 çocuk babamın transporter ile karadeniz ve gürcistan depoyu fulleyip dönüş düşünüyorum yanlız tek problem araç ruhsat babamın üzerine sınırı geçmek için neler...
  15. itfaiyeci

VW ile Gürcistan

Ynt: VW ile Gürcistan MERHABA BEN EŞİM 4 ÇOCUK trasporte (babamın) ile karadeniz turu ve gürcistan yapmak istiyorum aracın ruhastı babamın üzerine olduğu için ne gibiişlemler yapmalıyım teşekkürler

16. itfaiyeci

1-15 temmuz giresun-gürcistan tavsiyeleriniz

merhaba 1-15 temmuz trasporter aracım ile hanım ben 4 çocuk giresun sahilden gürcistana orda depoyu fulleyip iç bölgelerden dönerek sivas koyulhisarda noktayı koymak istiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum 1.mesele araç babamın üstüne sınır geçişim nasıl olacak 2.konaklama mümkünse araç...
  17. itfaiyeci

B2500 1999 NASIL

1999 Model b2500 400.000 km de 4x4 10.000 tl civarı kapısı vuruk bir araç .....bunun parça fiatları ve bakımı ikinci eli yakıt durumu nedir teşekkürler
  18. itfaiyeci

acil defender

Ynt: acil defender 09*10*2010 13:00 araç şu an duruyor birkaç arayıp soran hariçinde görüntülü bir şey yok

19. itfaiyeci

acil defender

sahibinden lpg uygun olur düşünürseniz sahibindencom. ilan numaram20054275
  20. itfaiyeci

Alınık Defender

Ynt: Alınık Defender sahibinden lpg uygun olur düşünürseniz sahibindencom. ilan numaram20054275

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri