Arama sonuçlarınız

1. itfaiyeci

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor https://www.facebook.com/groups/273870869397103/ 26temmuz...15 ağustos... gürcistan azerbeycen..iran ailelerimzle yoldayız...sadece yakıta ortaksınız...çadırlarda kalıyoruz...benim 5. katılımım bekleriz

2. itfaiyeci

Defender 110 Kapı Dolu 500 Tl

Ynt: Defender 110 Kapı Dolu 500 Tl arka 5. kapının resim ve fiat rica edebilirmiyim...
  3. itfaiyeci

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 v8 hakkında neler söyleyebiliriz acaba yakıt ..benzin gaz ... artılar ve eksiler ...94 bir tane almak üzereyim

4. itfaiyeci

Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum tebrikler 10 numara bir araç aldınız tüm gezilerde kahrımızı çeken bir araç....sorunsuz ve donanımlı .. inşallah gezide sizlede tanışırız kazasız belasız günler dileyi ile
  5. itfaiyeci

Kapalı kasa yapma

Ynt: Kapalı Kasa Yapma ::) kasapmurat kardeşimile hala bir iletilşim kurmayı başaramadık...... ruhsat proje nasıl yaptı tel verebilir mi acaba..... bi arasak sorsak kim nasıl yapıyor bizde yaptırsak

6. itfaiyeci

Seyyar Tenteli Çevirme

Ynt: Seyyar Tenteli Çevirme http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-masrafsiz-orjinal...son-olur-fiyati-148208548/detay hedefdeki aracımızın modeli budur arkadaşlar

7. itfaiyeci

Kapalı kasa yapma

Ynt: Kapalı Kasa Yapma aracınızı güle güle kullanın..yaptırdığınız yeri irtibat tel verebilir misiniz.. bizde yaptırmayı düşünüyoruz teşekkürler
  8. itfaiyeci

Seyyar Tenteli Çevirme

herkese merhaba .2,5 benzinlimi sattıkdan sonra.. 90 model bir seyyar tenteliye merak saldım ..fakat seyyar tenteli araçlar nasıl kapatılır,işlemler nasıldır , falan filan ... ama lütfen tenteli alacağına kapalı bir araç al kurtul diye akıl vermiyelim >:( tenteli araç nasıl kapalıya çevr,ilir...
  9. itfaiyeci

Kapalı kasa yapma

Ynt: Kapalı Kasa Yapma kasapmurat .... bende kamyonet tenteli var ... sizinki maşallah on numara olmuş.. o şekilde yaptırmak istiyorum detaylı ve nasıl nerelerde kaç paraya varsa tel.yazarak bana yol gösterirseniz sevinirim bu arada aracınızın içinide merak ediyorum özellikle arka tarafın...

10. itfaiyeci

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar dilerim... 1-2005 honda hrv benzinliyi satıp 2008 dizel suziki almayı düşünüyorum 1-acaba yakıt 100 km ne kadar yakar 1-parça yan sanayii durumu nedir 1-bakım masrafları1 1-araç alırken dikkat etmem gerekenler...

11. itfaiyeci

Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :)

Ynt: Land Rover Adventure Georgia Dan Birkaç Kare :) hey gidi günler muhteşem anlardı inşallah bu sene bulgaristandayız ..........
  12. itfaiyeci

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland zafer bey idolsünüz

13. itfaiyeci

Karavan İle İran Ve Umman

hoş geldiniz bizim için çok değerli bilgiler verdiniz bu sene yapmayı planladığım (hanım 4 çocuk honda hrv BENZİNLİ araçımla ) gezi için tavsiyelerinizi duymak isterdim teşekkürler
  14. itfaiyeci

İstanbul civarı gezilerinize katılmak istiyorum

Ynt: İstanbul civarı gezilerinize katılmak istiyorum bizim hrv nin gidecegi yerler olursa bende gelmel isterim saygılar
  15. itfaiyeci

60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ

Ynt: 60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ takipteyim hayırlı yolcukullar

16. itfaiyeci

İran .Irak.Kuveyt.Mekke 1Mart hareket

Ynt: İran .Irak.Kuveyt.Mekke 1Mart hareket merhaba sizin yolculuğunuzuheycanla takip ediyorum...bizim plan değişti haziranda bulgaristan gezisi çıktı ....defenderlarla.... seneye iran gezisi olacak ama ben bir mekke macerası yapacağım galiba ileri tarihte hayırlı yolculuklar ...irandan bol...
  17. itfaiyeci

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) ooooooooo ilker kardeş görüşürüz inşallah
  18. itfaiyeci

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) benim ekip halı saha maçında arıza verdi istaNBUL ÇUMARTESİ ÇIKIŞLI pazar dönüşlü bir ekip kurabilirsem yakıt yolculara ait ateşilyeceğim 0544 449 02 71

19. itfaiyeci

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) bende 1 kisilik cumartesi sabah icin gidis donus yer olabilir ararsanız.....
  20. itfaiyeci

Gezenbilir Van Grubu

Ynt: Gezenbilir Van Grubu ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey