Arama sonuçlarınız

1. itfaiyeci

Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra :) mbilican üstadım ne diyeyim 10 numara hem de görsel olarak tarif etmişsiniz emeğinize sağlık teşekkür edrim ..... ayrıca tüm cevap veren arkadaşlarada saygılarımı sunarım

2. itfaiyeci

Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra bu konu ile ilgili benimde bir sorunum var.....yakıt göstergesi ceyrek depoya kadar normal gösterip çeyrekten sonra mazot bitiyor teşekkürler ......ne yapmalıyım
  3. itfaiyeci

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor 100 km 12.46 lt dizel..... şehir içi

4. itfaiyeci

S446 Hyt Lazım

Ynt: S446 Hyt Lazım teşekkür edrim
  5. itfaiyeci

Alınık profesyonel pmr telsiz 2.el

Ynt: Alınık Profesyonel Pmr Telsiz 2.el S446 HYT, bana lazım ikinci el varsa sevinirim

6. itfaiyeci

S446 Hyt Lazım

Ynt: S446 Hyt Lazım :)

7. itfaiyeci

S446 Hyt Lazım

ikini el temiz varsa yardımçı olursanız sevinirim ...ekip bunu kullanıtyor...halk bandı diyorlar....yolda araçlar arası iletişimde kullanolacak...hesaplı olursa iyi olur...teşekkürler
  8. itfaiyeci

Defender Hirolik Direksiyon Kutusu Setttt 1100 Tl

Ynt: Defender Hirolik Direksiyon Kutusu Setttt 1100 Tl satıldımı
  9. itfaiyeci

Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri

Ynt: Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri müraacatı henüz yapmadık 1 ay içinde evraklar tamamlanacak inşallah.....cosmos canımı sıkıyor işlem ücreti 30 eyro deniyor 4 çocuk hanım ben 6x30:180 eyro 180x3:540 tl sırf aracı kuruma verilecek ücret....yani bu üçreti vermeden kendimiz müracaatı...

10. itfaiyeci

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor 92 hundai starex motor lu tdı uzun yolda 100 km de ki sürat bazen 110 u buluyor.... 8 lt ......yakıyor....şehir içinde 100 kmde 11 lt...... ama kışın durduğu yerde boş çok çalıştırdım 14 lt yi buldu ama genelde şehir içi 14-13 lt gibi yakıyor

11. itfaiyeci

Ynt: Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri teşekkürederim
  12. itfaiyeci

merhaba bizim bu sene ailece kendi aracımızla yapacağımız yunanistan arnavutluk bosna gezimiz için sorularım olacaktı cevap bulursam sevinirim hemde gideceklere yardımcı olunur.... 1.ailece gideceğimden..yunan shngeni için ben hanım 4 çocuk hepsi 18 den küçük *herkes için başvuru formu...

13. itfaiyeci

Defender Pick Up İle Balkanlar Gezisi İçin Araç Yaş Sınırı Varmı..

Ynt: Defender Pick Up İle Balkanlar Gezisi İçin Araç Yaş Sınırı Varmı.. https://www.facebook.com/groups/14900445106/
  14. itfaiyeci

Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler

Ynt: Ses İzalasyonu Ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler İzocam Armaflex tavan için yaptım süper
  15. itfaiyeci

Defender Kapılar Ön Gögüs Vs

Ynt: Defender Kapılar Ön Gögüs Vs takip

16. itfaiyeci

Far Ve Sinyal Korumaları

far ve sinyal korumaları hakkında neler söyleyebirirsiniz...... fiat lar nelerdir tşk
  17. itfaiyeci

Yan Basamak

Ynt: Yan Basamak İŞLEM tamam ama resimleri ekliyemiyorum facede paylaştım ama .....herkese teşekkürler https://www.facebook.com/groups/502398223154872/ :D
  18. itfaiyeci

Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... merhaba ..cam sigortaları normal sigortalarla değişen varmı acaba nasıl olur öyle bi uygulama yapsak

19. itfaiyeci

Yan Basamak

Ynt: Yan Basamak 10 numara maliyet hakkında bilgi var mı ...
  20. itfaiyeci

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey