Arama sonuçlarınız

1. itfaiyeci

255/85/16 Lastik Ve Kullanim Yorumlari

Merhaba su an kullandigim 235_85_16 fakat aracim biraz kasli dursun diye 255_85_16 bf mt takacagim tabii jant yaptiracagiz... Peki ne gibi sorunlarim olur''aracin cekisi''manevra'''motora zorluk''''''.......kullandigim jant 6x5.5 yaziyor uzerinde...yorumlariniz ve vereceginiz bilgiler icin...

2. itfaiyeci

Defender Çalışmıyor...

şimdi çalışıyor sıkıntı bitti doğru mu
  3. itfaiyeci

-50 Ofsetli Defender Jantı

255-85-16 lastik almak üzereyim ...........sipariş üszerine jant yapan bir yer var.....lastikleri alınca oraya gidip jant yaptıracam....off roadcılara jant yapan bir yer....kafam ölçülerde karışık....içerden sürtme olmaması için nasıl bir jant ölçüsü vermeliyim acaba teşekkürler

4. itfaiyeci

Defender Çalışmıyor...

aynı sorun bendede var ısıtma bujilerini 5-10 defe aç kapa ancak çalışıyor....bende değiştirecem galiba ....siz bi yapın bakalım fiat alalım bizde değiştirelim....pahalı olursa baharı bekleriz
  5. itfaiyeci

Lastik Konusunda Yardım

faaty resim bekliyoruz

6. itfaiyeci

Alınık profesyonel pmr telsiz 2.el

aldım teşekkürler

7. itfaiyeci

Lastik Konusunda Yardım

en iyisi çarpışan türk tanesi 250 tl
  8. itfaiyeci

Defender Yükseltme Hakkında Yardım

kayalardan 1800 tl ye topmal 2 inç yükseltme aldım 200 tl usta toplam 2000 ama raç fena oldu....şimdi -30 ofset jant lazım
  9. itfaiyeci

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

debriyaj konusunu detaylı anlatırmısınız nasıl değişiyor....benim debriyajın üstü yağlanmış...ne yapmalıyım....

10. itfaiyeci

Defender Lastik Seçimi

7/50/16

11. itfaiyeci

Defender Lastik Seçimi

kusuruma bakmayın....inç anlamıyorum 265//75/16 gibi söyleyebilirmisiniz
  12. itfaiyeci

Ofsetli Jant

nedir bu ofsetli jant...biraz jantlar hakkında bilgi verirmisini resimli olursa daha iyi olur

13. itfaiyeci

Defender Lastik Seçimi

110 defendere......herhangibir tadilat olmamış.......takabileceğimiz en buyuk lastik nedir...tabiiki bir işlem yapmadan.....genelde uzun yol kullanıyorum...çok az çamur.....fazlası ile yağmur ..asfalt teşekkurler
  14. itfaiyeci

2012 Karadeniz Turumuz (2 Kişilik Adventure Team :))

ben neden hiç resim göremiyorum bu sayfada

15. itfaiyeci

lastik

tel varmı acaba teşekkürler
  16. itfaiyeci

Defender Yakıt Göstergesi Sorunu

maslak nerden aldınız acaba

17. itfaiyeci

Warn Vinç Bağlantısı

18. itfaiyeci

Warn Vinç Bağlantısı

merhaba arkadaşlar araç vinci bağlantısı yapacağım ama hangi kablo nere bağlanacak yardımcı olurmusunuz.... 1,aküden direkt gelen mavi bir kablom var en kalını 2-vincin üstünde kırmızı bir kablo 3.vincin üstünde 1siyah kablo 4,vincin üstünde 2siyah kablo 5,kumanda kutusuna bağlı diğer uçu şase...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri