Arama sonuçlarınız

1. cumburlop

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

İnsanları kandırmak, Kandırıldıklarını onlara anlatmaktan, Daha kolaydır...

2. cumburlop

ben şimdi anlayamadım. anladıysam da yanlış anlamadım sanırım sizleri. yine söylüyorum bu işin rolls royce olan dometic' in kompresörüyle. diğer buzdolaplarının kompresörlerinin aynı oldugunu mu iddia ediyorsunuz ? tam olarak bu mudur . eğer bunu iddia ediyorsanız. iphone ana işlemcisi ile...
  3. cumburlop

wauw sitesi neresi ki ? çok güzele benziyor araştırayım. fiyatlandırma konusunda ise yarın uzun uzun yazıcam. aslında asıl mesele oydu.

4. cumburlop

akıldışı olacak kadar iyi bir bir buzdolabı oldugu için rakamda böyle oluyor. eğer alabilimsem koynuma alır sarılır uyurum zaten :) :) ki yine söylüyorum bizdeki fiyatı bu. yurtdısı sitelerinden gercek fiyatını gorebilirsiniz. yarı değerlerinde.
  5. cumburlop

:) uzun bir cevap olacak . çünkü hayatta bildigim çok az şey var. ama bildiklerimi de takıntı seviyesinde araştıran bi yapım vardır ondan dolayı en azından temel konularda şu an iddaa ediyorum karavan için buzdolabı işini baya araştırdığım için türkiyedeki satıcıların %90 nından iyi...

6. cumburlop

60 watt yani 5 amper cekiyor saatte. bir saatte ,ne kadar süre kompresör calısıyor acaba. kilit nokta bu. dometicler 1 amper :)

7. cumburlop

süpermiş kardeş, özellikle fiyat cokkkk iyi olmus yalnız. her şekilde bomba fiyat performans olmuştur ,güle güle kullan. zaten 220de de calıstıgı için evde testte edebilirsin aslında. ben dayanamaz bakardım:)
  8. cumburlop

güle güle kullanın. fiyat nedir bir de performansı nasıl ? sogutması ve elektrik tüketimi ?
  9. cumburlop

youtube.com/zorbakalimero

youtube.com/zorbakalimero

10. cumburlop

hepinize çok teşekkürler astermle görüştüm keşke kullanananlardan bilgi alabilsek. coollife yarın arayayım. bu alternatiflerin olması bile çok güzel. almanyada buldugum ise dometic ti, ama getirmesi nasıl olur bunu kestiremiyorum.fiyat performans olarak en iyi o çünkü. ama üstteki2 firmayıda...

11. cumburlop

Asterm Soğutma Dolapları, Bakım, Onarım Servis sitelerinden hiçbir bilgi bulamadım. fiyatları ürünleri , nasıldı acaba?
  12. cumburlop

ya maalesef almanya da avrupada 500 tl(onları parası ile 500 dolar veya yuro çünkü) ye satılan bir dolap burda 10.000 tl ye satılıyor. vergi ve kur farkından dolayı 20 kat daha zor hayat bize. üstteki satıcı üretmeye calısıyor bu süper birşey ama hatası surada (eskiden olsa gider direk bu...

13. cumburlop

hocam tabiki olur ama mesele fiyat performans.
  14. cumburlop

bu dolaba dair hiçbir bilgi yok. fabrikasyon diyorsunuz ama daha tanıtımı bile ahmet aga usulu 100 amper aküyle 5 gün calıstı. alırsınız en düşük ısıya 15 derecede calısır ki amonyaklı buzdolapları bile o derecelere sogutuyor. yıllık tüketim yok. - kaç dereceye kadar sogutuyor o bilgi yok...
  15. cumburlop

sahibinden de filan satılıyor böyle ürünler ama hiçbir yorum bulamadım bunlar hakkında. şu an almanyada kafama yatan buzdolabını buldum ama nasıl ordan gelir onu düşünüyorum simdi? fikri olan varmı acaba ?

16. cumburlop

öyle bir model bulamadım sanırım denk olanı bu oluyor ? Mobicool Mobicool FR40 12/24/220Volt AC/DC 38 Litre Kompresörlü Oto Buzdolabı | Trendyol parago ama bu ürüne göre 1500 tl daha ucuz
  17. cumburlop

hangi model?
  18. cumburlop

merhaba parago yu ben de çok merak ediyorum. ama hiçbir yorum bulamadım. geldi mi buzdolabı acaba ?performansı nasıl ?

19. cumburlop

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi artık siparisi verdim internetten, bakalaım ne cıkacak bahtıma snugpak oldu tercihim. bi gelse gerisi kolayda bizim postada hala
  20. cumburlop

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi hocam doğru diorsunda, anlmadıgım sey özellikle ; neden extremle comfort dereceleri arasında bu kadar fark var ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri