Arama sonuçlarınız

1. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011) 1. kısım :) 127 fotodan olusuyor sadece:) https://**.com/#!download|348l32|460275485|kzckucuk1.rar|84541 not alttta oldukca basit bir sekilde nasıl indirilecegi anlatılmıs rapidden dosya, oraya bakarak...

2. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011) ya zerrinn ben otu bo.. :D yani böcegiii, ne bulduysam cekmisim :( ondan aslında bide,eliyorum simdi en kısa surede yayında olcak beklemeye devam :P, ewet serdar oktay abey sizlere ve zerrin sana fotolar için...
  3. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011) yuwww hem bu fotolar hemde bendeki fotolarla ugrasıyorum sizle paylasabilmek için lakiiinnn, ben cok sevmisim dünü,haftada bir gun bunu surekli, yapalım mııı, aynı parkurda aynı kişilerle :D, artık yol ustunde gordugumuz...

4. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011) yok zerrin az söylemiişin ben bi ara 10 tane gördüm :D:D, tabi senin ve benim sözleri ancak bu akbabalar yermi, bence yer:P :P ha bu arada , maagarada ayı oldugunu hayal etttigimiz karartıda bence yanlıstı:D çünküüüü...
  5. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011) wayy selam:):) evet biz yukarda siz asagıdaydınız:) ,siz niye bizle gelmediniz , bidakine sizde gelin biz boyle dere tepe durumunda gezioruz genelde:) bu arada avatarda fotonuz olsa sizi tanırızda :), mesela ben siyah...

6. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011) kısa bir video gunaydınnn herkeeessseee, dün sabah ordaydık simdi masalarımızdayız :P http://vimeo.com/23123068

7. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011) bura icin ilk bendeki fotolar icin son, insanlık icinde önemli bir foto benden gelsin, (hep astronot olmayı istemisimdirde:P ) ha bu arada bendeki toplam video ve foto boyutu , sadece ama sadeceeeeeeeeeeeeeee 5,8 gb...
  8. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü Duyurusu (01 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü Duyurusu (01 Mayıs 2011) serdar, fotoları var mı gidicegimiz yerin? cevremdeki arkadaslarıma gosterim , belki daha cazip gelir o zaman:)
  9. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü Duyurusu (01 Mayıs 2011) yettim gari bu hafta sizinleyim, kameram ve ben sizin icin varız :) Listemiz 01- Zerrin Yiğiter 02- Serdar Yurtoğlu 03- Dursun Bey (3 Kişi) 04- Nuran 05- cumburlop

10. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü Duyurusu (01 Mayıs 2011) dibinden takipteyim dicem, püüü sana can bırak yemezler diceksiniz :), ya bu hafta eger işallah kısmetse bu sefer tekrar sizlerle olcam eger nevsehire gitme durumum var olmazsa:( of offf gezenbilir canın canını...

11. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011) bende isterimmmmmmmmm, ama artık cok gec hem aktaş golu icin hem sucuklar için:( lakkinn, bugun 23 nisan neşe doluyor insan demeye az kaldı:) simdi minik bi süprizzzz gelsin benden :) http://vimeo.com/22626803 7...
  12. cumburlop

Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011) serdar fotolar iniyor dimi no problem yani? zerrin ekip arkadaslarımıza gore direkde elektirik vardı ama ürkütemediler beni, bilmemki kendi davranıs nedenlerimi pek bulamıyorum :), ucucam filan sandı heralde bilinc altım :P...

13. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011) ben daha once rapidden upload yapmadım hiç, hepiniz sorunsuz bir şekilde indirebildinizmi acaba fotoları??
  14. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011) sanırım oldu işte karsınızdaaaaaaaaaaa; http://**.com/files/456967225/inozu10nisan11.rar
  15. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011) faruk abi yapma, ciddi bende yuksekteyken 1986238512 tane yusufla tanısıyorum , 3 bucuk kavramından cıkıp ücyüzbin bucuk oluyorum ama:( bi şekilde belki aşarım bunu birde boyle olunca zevki daha cok olur gibi gelior...

16. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011) degerli buyuklerim, arkadaslarım,yol arkadaslarım; gun bungee jumping gunudur benim hayatımda mutlaka yapmak istedigim o fırsat geldi neden birlikte yapmıyoruz??? iste o fırsat...
  17. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011) HERKESEEEEEEE yeniden merhaba, (caps lock acık klamıs:)), cevap maiilerinizi aldım ve calısmalarıma devam ediyorum , maalesef hala buraya yuklıyemiyorum:( toylugumu mazur gorun ,bir gun bu cekirgede gelisecek daha güzel seyler...
  18. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü (10 Nisan 2011) dun gece ugrastım ugrastım, bi turlu yolluyamadım burdan bende e postalarınıza yazdım ve o fotoları attım, bugunde denemelerime kaldıgım yerden devam edicem ama yine basaramassam yine e postalarınıza yolluyucam, acep neden burdan...

19. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) bi an once gelsede gitsek, sabah gorusucez siz simdi bu msjı okurken tanısmıs bile olacagız, 23 nisandan onceki haftada birseyler yapsak yani gelecek hafta olmazmı? :) zerrin ne dersin?? (artık sadece...
  20. cumburlop

Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü Duyurusu (10 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü Duyurusu (10 Nisan 2011) ben ucmusum iyice :(, ben cumartesi gidiyoruz sandım yani pazarda donerim diye dusunuordum bugunun cumartesi bizimde yarın gittigimizi unuttum, nasıl beynim sabah sabah boyle calısabildi dersen orasını bende anlamadım, uf...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri