Arama sonuçlarınız

1. ynsgny

Mercedes Sprinter 413cdi Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

Uzun zaman uzerıne bende hayalını kurdugum karavan için mercedes sprınter aracımı sonunda aldım daha once tecrubem olmadı ılk defa bole bırseye kalkısıyorum.. kulaktan dolma bılgılerle ılerlemeye calısacagım fıkırlerınıze acıgım yardımlarınızı beklıyorum. Aracım 2001 model cıft teker 413 cdi...

2. ynsgny

Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum DISŞ KAPLAMAYI BITIRDIK CAMLARIMIZI MONTELEDIK SUNROOF MONTELEDIK ALT DINGILI MAKASLI YAPTIM AMA OLMADI BEGENMEDIM ONU KOMPLE SOKUP TORSIYON DINGIL SIPARISI VERICEM ONUN GÖRÜŞMELERİNİ YAPIYORUM ONDAN SORADA INSALLAH IÇ...
  3. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum :)

4. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum :)
  5. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum RESIMLERR :)

6. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum iyi dileklerinize teşekkür ediyorum ... çalışmalarımıza devam edıyoruz yalnız sıteye resım yukleyemıyorum hata verıyo daha sonra deneyın dıor yardımcı olabılırmısınız ..

7. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum ...
  8. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Devam
  9. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Alüminyum levhalar iyice genlessin die güneş altında çalışmak :-X gerçekten çok zor birgundu :'(

10. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Bugün dış cephe kaplamamiza başladık aynı zamanda cam yerlerini ve sanroof havalandırma yerlerimizi ayarladik dis cephe alüminyum kompozitlerimizi önce yerlerine göre kesip hazırladık sika cam silikonu ile yapistirarak...

11. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Bilgileriniz ve İyi Dilekleriniz İçin Çok Teşekkür Ederim ..
  12. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Alüminyum kompoziti zemine önce su girmeyecek şekilde silikonla yapıştırıp vida ile sabitledik üzerine 11mm osb lerimizi yerlestirdik ayrıca kalan osb malzememizle ranzamizin üst katinida kurmuş olduk.. sıra dış cephe...

13. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Sase işini bitirdik artık kaplama zamanı gelddi yola devammm..
  14. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum mesut bey dıştan içe doğru başlamak gerçekten işi çok kolaylaştırıyor :) evet içten başlamak bıraz tecrube istıyor .. ben amatörüm kulaktan dolma bılgılerımle ve sızın gıbı tecrubelı ınsanların buradan bana verdıgı bılgılerle...
  15. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum bırde abılerım dısını marın kontraplak ıle kaplasam su yalıtımlı boya fılan kullansam nasıl olur bırde mali boyutu hakkında bılgınız varmı ?

16. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum verdıgınız bılgıler ıcın tesekkur ederım .. dış cephe kaplamasında gofrajlı alumınyum dusunuyorum trabzonda 4 mm rulo halınde buldum ama bu soledıklerınız potlasma esneklık yaslandıgımda esneme ezılme hep kafamda olan seyler...
  17. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim kusura bakmayın bıraz cevap gecıktı .. yanlız bu heyecan benı yedı bıtırdı :) kendım usta degılım arkadasım usta ve onun ıs yerınde yapıyoruz o kadar sabırsızlandımkı artık kaynak...
  18. ynsgny

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Yan bölümü yaptık diğer yanlar bitmek üzere

19. ynsgny

Uzun Zamandır Büyük Bir Zevkle Siteyi Takip Ediyorum ve Artık Bir Tane Alma Zamanı Geldi Die Düşürken Fiyatlar Malum İmkan El Vermiyor.. Bende İnternetten Dolma Bilgilerle.. Abilerimin Yaptığı Karavanları İnceleyerek Bende Bişeyler Yapmaya Karar Verdim . .İnşallah Ortaya Güzel Birşey...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri