Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zaman uzerıne bende hayalını kurdugum karavan için mercedes sprınter aracımı sonunda aldım daha once tecrubem olmadı ılk defa bole bırseye kalkısıyorum.. kulaktan dolma bılgılerle ılerlemeye calısacagım fıkırlerınıze acıgım yardımlarınızı beklıyorum.
Aracım 2001 model cıft teker 413 cdi...
Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum
iyi dileklerinize teşekkür ediyorum ... çalışmalarımıza devam edıyoruz yalnız sıteye resım yukleyemıyorum hata verıyo daha sonra deneyın dıor yardımcı olabılırmısınız ..
Alüminyum levhalar iyice genlessin die güneş altında çalışmak :-X gerçekten çok zor birgundu :'(
Bugün dış cephe kaplamamiza başladık aynı zamanda cam yerlerini ve sanroof havalandırma yerlerimizi ayarladik dis cephe alüminyum kompozitlerimizi önce yerlerine göre kesip hazırladık sika cam silikonu ile yapistirarak...
Alüminyum kompoziti zemine önce su girmeyecek şekilde silikonla yapıştırıp vida ile sabitledik üzerine 11mm osb lerimizi yerlestirdik ayrıca kalan osb malzememizle ranzamizin üst katinida kurmuş olduk.. sıra dış cephe...
mesut bey dıştan içe doğru başlamak gerçekten işi çok kolaylaştırıyor :) evet içten başlamak bıraz tecrube istıyor .. ben amatörüm kulaktan dolma bılgılerımle ve sızın gıbı tecrubelı ınsanların buradan bana verdıgı bılgılerle...
bırde abılerım dısını marın kontraplak ıle kaplasam su yalıtımlı boya fılan kullansam nasıl olur bırde mali boyutu hakkında bılgınız varmı ?
verdıgınız bılgıler ıcın tesekkur ederım ..
dış cephe kaplamasında gofrajlı alumınyum dusunuyorum trabzonda 4 mm rulo halınde buldum ama bu soledıklerınız potlasma esneklık yaslandıgımda esneme ezılme hep kafamda olan seyler...
hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim
kusura bakmayın bıraz cevap gecıktı .. yanlız bu heyecan benı yedı bıtırdı :) kendım usta degılım arkadasım usta ve onun ıs yerınde yapıyoruz o kadar sabırsızlandımkı artık kaynak...
Uzun Zamandır Büyük Bir Zevkle Siteyi Takip Ediyorum ve Artık Bir Tane Alma Zamanı Geldi Die Düşürken Fiyatlar Malum İmkan El Vermiyor.. Bende İnternetten Dolma Bilgilerle.. Abilerimin Yaptığı Karavanları İnceleyerek Bende Bişeyler Yapmaya Karar Verdim . .İnşallah Ortaya Güzel Birşey...