Arama sonuçlarınız

1. Goldwingerr

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Gemi müzesinde dolaşmaya devam üst katlar daha bitmedi.Alt katta gemi makineleri varmış.Dümenin yanında gölgesi olan kaptan benim :)

2. Goldwingerr

Evet eskiden doğaya karşı gelebilmenin yek yolu kas gücüymüş.enteresan yaşam Ve hikayeler.Bu arada siz nerelerdesiniz tatil nerede devam ediyor ?
  3. Goldwingerr

Değişik modeller var sergiledikleri.Hepsinin açıklamalarını yazmışlar ama tabi okumaya kalkarsam buradan Efsaneyi otoparka koyup dönmem gerekir direk.:cool:

4. Goldwingerr

Uyanıklar tren mantığı ile mavnaları çeken Lokomotif gemiler de kullanmışlar.
  5. Goldwingerr

Bu gemiyi müze gemisi yapmışlar buradan çıkınca ayrıntılı gezeceğim.İleride demirliymiş.

6. Goldwingerr

Bir eksiğim var diyorum ama ne ? Buldum benim bir selfi çubuğu almam lazım.Yoldaş da istiyordu.Ona sürpriz olsun.Onunki telefona bağlayınca ya çok kaliteli Ya çok dandik ama ona diyemedim tabi bunu,olduğundan resim çekeceğine Google a bağlanıyordu.Valla deli oldu geçen turda ben sesimi...

7. Goldwingerr

Müzenin bu bölümü çok hoşuma gitti.Deniz ve denizcilikle ilgili yüzlerce resim ama zaman darlığından çok ayrıntılı inceleyemedim resim çektim sonradan bakarım diye.
  8. Goldwingerr

Stella yani kızım dediğim benim yelkenli Şadan abi ile face de de arkadaş olduğumuzdan artık Stella yani yelkenliyle gezmiyor musun diyor.
  9. Goldwingerr

Model bir çelik mavnanın kesitlerini koymuşlar.Sanırım bunlar önce modelini yapıp deneyip sonrasında gerçek boyutta Ve büyüğünü yapıyorlarmış.Gemi mühendisliğinden anladığım bu kadar :tearsofjoy:

10. Goldwingerr

Eski dönemlerin maketlerle canlandırmalarını yapmışlar.Adamlar her konu hakkında ne güzel bakımlı müzeler yapıyorlar gerçekten çok beğeniyorum.

11. Goldwingerr

Yelken e meraklı biri olarak bu mavna nın yelken tertibatı ve arma sını çektim.İçimizde Yelkenci'ler de var enteresan geleceğini düşünüyorum
  12. Goldwingerr

Merak ettiğim bir konuda da aydınlandım.Şöyle ki,bu mavnalar Rhen de akıntı ile rahat gider sorun yok da akıntıya karşı nasıl gider kürek le mi diye düşünürken bunu eşekli kişilerin belirli bölümlerde hizmet verdiğini görerek anladım.Resimlerden de görülüyor.Karakaçanları kullanmışlar

13. Goldwingerr

İçeride yaşı 65 üstü bir Alman Turist grubu vardı masalar yapmışlar üzerinde ikramlar heralde kedi gibi baktım ki rehber beni de buyur etti.Çektiğim trafik eziyeti ve verdiğim 10 Euro'nun acısı gitti :tearsofjoy::tearsofjoy:
  14. Goldwingerr

Bu mavna müzesi Rhen Nehrin deki taşımacılığın aşamalarını ve geçirdiği evreleri göstermesi açısından güzel.Giriş nehirde demirli buharlı gemiyi de gezerseniz 10 Euro.Yanında çay kahve var mı diye espri yaptım.Kimse olmadığından biletçi teyze sıkılmış olacak ki bana nescafe ikram etti.
  15. Goldwingerr

Valla dönünce hemen kızıma gittim.Arkadaşları da topladım bir gece kalmalı gezi yaptık.Deniz ayrı bir tutku.Geçen sene Efsane yi hiç yerinden kıpırdatmamıştım.Bu sene gönlünü alıyorum

16. Goldwingerr

Çok teşekkürler.Bende üst pencere sağlam da onun kolunun tırnakları kırılmış.Zorla kapandığı için allahtan kolun tırnakları kırılıp cama zarar vermemiş.Yeni bir kol alırsam işi kurtarırım diye düşünüyorum.Dediğiniz gibi çıkıp baktığımda sökmesi çok kolay camı.Tamirini açılmasın diye iki ucundan...
  17. Goldwingerr

Ben geçen bir dava ile ilgili araç ve kişi kontrolünün Sakız Yunan gümrüğüne global bir sistem olup olmadığını sordurdum.Sakız gümrüğü bizde sistem yok sadece pasaporttaki damgalara bakıyoruz dediler. Valla Mosel i yazdım ve aldım sıralamaya :)
  18. Goldwingerr

Evet artık öyle diyorum.Yok bu olabiliyor.Çok teşekkürler

19. Goldwingerr

Evet şimdi fark ettim liman şehri tabiri yanlış oldu nehir liman şehri.Ama sanki deniz varmış gibi.O kadar deniz ticaretine yoğunlaşmış ki şehir. Valla Aldi candır gerisi heyecandır :) Bir lokantada normal yemek kişi başı 20 euro dan başladığını düşününce bu alışveriş beni kırallar gibi beş altı...
  20. Goldwingerr

Çok sağ olun daha dikkatli olacağım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR