Arama sonuçlarınız

1. Goldwingerr

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Eveeet sabah erken çıkıp keyifli bir yolculuktan sonra Amsterdam city Camp a geldim.Merkez in karşısında büyük bir otopark gibi.Gecelik 25 Euro.Ama etrafı çevrili güvenlikli.Su elektrik tuvalet var.Girişinde kendiniz bir bankamatik gibi makinadan check in yapıyorsunuz.Merkeze bisikletle veya...

2. Goldwingerr

Sabah yola çıkmadan son işlemleri yaptım.İlk defa böyle tepsi gibi atık boşaltma gördüm
  3. Goldwingerr

Ne olursa olsun suyun olduğu her yer güzel ve yaşanası bence.Rhen kıyısında biraz bisiklet sürdüm.Birkaç cafe de oturmuş Almanlar sohbet ediyordu.Sonrasında tekrar döndüm park alanına.Yarın artık plan Amsterdam.Orada da üç kere motorla gittim her seferinde kayboldum.Yollar karışık o yüzden biraz...

4. Goldwingerr

Burada şaslı dört beş Karavancı marina manzarası kapmış. Biz garibanlar arkalarda birbirimize bakıyoruz. Sonra dayanamıyorum tabi bisikletle şehre iniyorum.Üç kilometre uzakta.Tabi saat geç olduğundan in cin top oynuyor.Nerede Türkiye deki hareket.
  5. Goldwingerr

Akşamüstü Emmerlich am Rhein’a ulaştım.Buradaki Stellplatz a kart alıp girdim çıkarken ödemeyi yapıp kartı okutup çıkacağım.Gündüz sıcakta çok dolaştığım için bir şampanya açıp keyif yapayım dedim.Şampanya derken Aldi de 2.5 Euro :))) Park alanı küçük bir marina Nın içinde.Rhen nehrinde de böyle...

6. Goldwingerr

Ben teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim.

7. Goldwingerr

Çok teşekkürler bu motive edici güzel yorumlarınıza.Elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.
  8. Goldwingerr

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Bence önce bütçeyi ayarlayıp ona göre aracı seçmek lazım ve önce kamp malzemeleri ile bile işi götürebilirsiniz.Ben zamanım olmadığından profesyonel bir firmaya yaptırdım işin sonunda
  9. Goldwingerr

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Merhaba evet Efsane ile aradan geçen beş yılda 120.000 km yaptım Tüm Avrupa’yı dolaştım.gezi yazılarının bir kısmını yazdım.Şu an karavanlı gezi planlarında bir yazım var bu seneki

10. Goldwingerr

Şehirden çıkışta bir sürprizle karşılaştım.Eski Porsche leri restore eden bir mağaza.Kablolu tv de seyrettiğimiz Amerikan garajları gibi.Ama ne yazık ki kapalıydı.

11. Goldwingerr

Şimdi sırada Kleve var.Gezmek güzel de aslında biraz daha yavaş gezsem iyi olur diyorum.Sanki aracıyla kasaba kasaba dolaşan pazarlamacı gibi hissediyorum kendimi.Bir günde üç kasaba gezip akşama pilim bitiyor.Kleve de sakin küçük bir kasaba.Yokuşu çıkınca alışveriş mağazalarının olduğu yerden...
  12. Goldwingerr

Harika olur gerçekten serin sonbaharın romantik Rhen manzaraları ile keyifli şarap tadımları.Bacharach da gece küçük lokantalarda akşam yemeği...

13. Goldwingerr

Vallaha da buldum resmî 2004 yazı Alp dağları genç Burak 13 yıl önce
  14. Goldwingerr

Çok severek kullandığım Honda Pan European St1100 model çok temiz motorsikleti görünce duygulandım.İlk Avrupa turunu bununla yapmıştım. Şehiri gezmeye devam...

15. Goldwingerr

Norveç 2017 Gezimiz

Ben bu seneki gezimde sizin de önerdiğiniz Campercontact applikasyonunu kullandım.Süper bir uygulama idi.Almanya Danimarka Hollanda Belçika da çok işime yaradı.Sizleri andım hep.Yoksa Garmin deki kampinglere kalacaktık.
  16. Goldwingerr

Böyle geçmişte ölüm kalım savaşı verilen yerler beni çok etkiliyor.Hani gladyatör filminde bir sahne vardı;arenaya çıkar kılıcını kuma saplar ve ellerine bir avuç toprak alıp ovuşturur kılıç kaymasın diye.Ben de o anları hayal ettim burada.Kim bilir kimler canından oldu. Tasvir ettikleri...
  17. Goldwingerr

Evet taşları kaldırırken bunları kullanıyorlarmış devasa yapıları yapmak için.Benim dikkatimi küçük kılıçları çekti.Sonra öğrendim ki Roma ordusu çok çevik bir ordu imiş.Bu kısa kılıçlarla zırhlı büyük ağır kılıçlı düşmanları hızları ile alt ediyorlarmış.

18. Goldwingerr

Norveç 2017 Gezimiz

Harika bir paylaşım.Ben ilk Motorla 2006 da Norveç e gittiğimde yağmurun dinmemesinden dolayı resmen ağlamıştım.Sonra 2014 de karavan ile Nordcapp a kadar gitmek nasip oldu o zaman da yoldaki motorlulara üzülmüştüm.Bu sene karavanı Köln de bırakınca yine gitmek istedim ama sadece Danimarka Turu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri