Arama sonuçlarınız

1. Goldwingerr

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Marken nin girişinde meşhur Hollanda nın simgelerinden olan ahşap ayakkabı yapan bir atölye var.İçerisinde makinalarda ayakkabıları üretiyorlar.

2. Goldwingerr

Gidişde nasıl yol bitti anlamadım.Campingden çıkınca bir bisiklet bir de büyük oto aksesuar mağazası gezdim.Bisiklet Yolu da yeşillikler içinde çok keyifliydi
  3. Goldwingerr

Marken e 20 km pedal çevirdim.İlk defa Btwinn in Dechatlondan aldığım 500 kodlu elektrikli bisikleti denedim.Normalde açmadım elektriği.Çok hafif olduğundan Altı vitesli normal bisiklet gibi kullandım.Sadece Marken e girerken deniz üzerindeki iki km Lik yolda karşıdan sert rüzgar estiği için...

4. Goldwingerr

Amsterdam City Camp dan bisikletle çok şirin bir balıkçı kasabası olan Marken e gideceğim bugün.Karavanı Almanya’da bırakmanın avantajı zaman kaygısı olmadan rahat rahat gezebilmek.Bir yere yetişme derdim yok.Marken bir yolla karaya bağlanınca iyice turistik bir ada olmuş.Hollanda bir bisiklet...
  5. Goldwingerr

Bu Mercedes’ler de çok hoşuma gidiyor.Klasik geliyor bana.Çok temizdi. Camping’e döndüm ama tam da zamanında yağmur başladı.Yarın bisiklet ile Marken ve Volendam yapacağım.Gece de yağmur dinerse Amsterdam ın gece hayatına bir bakayım diyorum.

6. Goldwingerr

Bu araç çok ilginç geldi bana.Yazıyı merak ettim ama anlayamadım.Sahibine de sorma fırsatı olmadı.Kimbilir nereleri gezmiş.Yazıyı çözen var mı acaba ?

7. Goldwingerr

Amsterdam da dolaşmak çok keyifli gerçekten.Her kanal Ayt’ı güzel.Cıvıl cıvıl
  8. Goldwingerr

Evet Eskişehir’de de kanal var.Ülkemizin heryerşnbirbirinden güzel aslında.
  9. Goldwingerr

Ama kanaldaki bu ev olarak kullanılan kayıklar çok pahalıymış.

10. Goldwingerr

Amsterdam ın en sevdiğim yanı biblo gibi kayıkları.Çoğu da ev olarak kullanılıyor.
  11. Goldwingerr

Kırmızı fener mahallesini gündüz geziyorum.canlı Show lar ,içerisindeki düzenekleri anlamakta güçlük çektiğim dükkanlar var.Sanki açık hava müzesi gibi.Çalışan bayanlar kabinleri kraliçe Den kiralıyorlarmış.Gündüz normal çalışanlar akşam burada çalışıyorlarmış.Her yıl milyonlarca Euro sex ve...

12. Goldwingerr

Volendam arada kaldığı için düşünmemiştim orada kalmayı bir dahaki sefere inşallah
  13. Goldwingerr

İnsan bu dükkanları müze gibi geziyor.O kadar rahatlar ki sevgilileri veya eşleriyle marketten alışveriş yapar gibi gayet doğal alışveriş yapıyorlar.Bizde herşey tabu herşey bastırılmış. Gençler uçmuşlar esrar içilen cafeshoplarda.Çirkin de bir kokusu var. Ama dükkanlar çok eğlenceli.
  14. Goldwingerr

Hollanda denilince elbette akla gelenlerden biri peyniri.Turistler tekerlek şeklinde olanlardan alıyorlar.Gerçekten çok lezzetli.Ama bizim rakının yanındaki Ezine peynirini yine de tek geçerim. Tabi Amsterdam da akla gelen ikinci şey serbest satılan uyuşturucular.Dükkanlardan esrarlı kek veya...

15. Goldwingerr

Museumpark yemyeşil.Bir de albert hejn diye market var çok büyük.Taze sushi yapıyorlar ama Almanya’nın fiyatlar iki üç katı.Dedim tatildesin kıydım paraya 13 Euro ya sushi ve 5 e de şarap aldım.Nehir kenarında keyif yaparım dedim
  16. Goldwingerr

Museum park a geldim Q park da diyorlar.Van Gogh Museum burada. I AMSTERDAM yazısı da burada millet yazının üstüne çıkıp resim çektiriyor.Ben abartmadım.
  17. Goldwingerr

Fişler genelde üçlü erkek fiş şeklinde elimizde olması gereken.Sadece İsviçre de priz şeklindeydi dar üçlü Amerikan sistemine benzer.Ben hepsinden alıp koydum.En işe yarayan boş priz bulamadığınızda prize giren tek ama çıkışı ikili adaptör.Böyleçe elektriği paylaşabiliyorsunuz. Park alanlarında...

18. Goldwingerr

İnsanı şaşırtıcı sistemleri zaman zaman görebiliyoruz gezerken.İlginize çok teşekkür ederim.
  19. Goldwingerr

Efsane yi park edip elektrikli bisikleti aldım.Başladım dolaşmaya.Amsterdam da bisiklet kullanmak motorsiklet gibi çok dikkat etmek lazım.Ama şehrin heryerini bir öğleden sonrada dolaşabiliyorsunuz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri