Arama sonuçlarınız

1. Goldwingerr

2018 Rota Moskova

Merhaba geçen sene ilk fotodaki rotaya benzer rotayı motorsiklet ile yaptık ama Romanya dan Moldova Ukrayna ve Transdinyester girişi halloluyor uzun beklemeler ile.Ama benim uyarmak istediğim nokta Moldova ve Ukrayna yolları yol değil.Yol kenarında tekerlekleri parçalanmış,kopmuş bir sürü araç...

2. Goldwingerr

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Bisikletle gezmeye devam.Şehir küçük ama küçük olduğu kadar da Hollandalılar her köşesini Oya gibi işlemişler.Bir sözleri var “Tanrı dünyayı yarattı,Hollandalılar da Hollanda’yı” vallahi doğru.
  3. Goldwingerr

Hoorn daki marinaya bayıldım.En hoşuma giden de eski teknelerin çokluğuydu.Bizde marinalarda genelde gösteriş hakimdir.Yeni model olsun büyük olsun.Adamlar denizci ve mallarının değerini biliyorlar aldıkları bir tekneyi uzun yıllar kullanıyorlar.

4. Goldwingerr

Atlantik sahilleri görsel ve turistik açıdan gerçekten çok hoş ama bizim Ege ve Akdeniz in de suyu ve sıcaklığı cezbedici.Karavan ile fazla denizli tatil yapmıyorum tekne olduğu için. Hollanda gezisinde heralde lale mevsimine denk gelmediğimizden görselliğini kaçırdık. Lüneburger Heide...

5. Goldwingerr

Gerçekten ben buraya yerleşip yaşarım.Ya karavanı ya kayığı buraya koyarım.Parayı da karavan veya tekneden köfte ekmek satarak topladım mı da geçinir giderim.Ohhh misss gelsin Avro lar:)))

6. Goldwingerr

Hoorn burnunu dönen denizciler çok ünlüler.Marinası muhteşem.Deniz fenerinde balıkçıları bekleyen aile heykeli de çok hoş
  7. Goldwingerr

Kaydettim Bu bilgiyi çok teşekkürle.Gerçekten Verona tam eskiçağ şehri tarihi dokusunu muhafaza etmiş
  8. Goldwingerr

Karavanların önünde de bu manzara var.Duş tuvalet tekne sahipleri ile ortak kullanılıyor.Avrupa da tekne ve karavanlar ayrım olmadan marinalardan hizmet alabiliyor.Genelde otomatik makinalardan karavan veya tekne seçeneğinden boyu kalma süresini seçip heryeri açan ve çalıştıran bir kart ile...

9. Goldwingerr

Burayı kafama yazdım.Mutlaka buraya Efsane ile gelip kalacağım.Çimlere masayı kurup keyif yapacağım.Hayran oldum valla.Önde manzara yelkenliler.

10. Goldwingerr

Hoorn da marinanın içine karavanlar için büyük bir park Yeri ayırmışlar.Elektrik su var ve günlük 10 Euro civarı.Harika bir uygulama.Keşke Türkiye deki marinalar da yapsa.Küçük bir teknem olduğundan zaman zaman marina ya karavanla gidiyorum.teknem olduğu halde marina da otoparka almakta bile...
  11. Goldwingerr

Bisikleti İtalya Bolzano daki Dechation mağazasından aldım 565 Euro idi sanırım.Btwin 500 markası.Tek şarj ile economy de 25 km gidiyor.Normal veya sportta azalıyor menzil ama hep açmıyorsunuz.Çok rahat yetiyor.Genelde normal bisiklet gibi kullanıyorum.Fiyat performans süper.Diğer katlanır...

12. Goldwingerr

Motorsiklet taşıyordum eskiden ama bu bisikletler hem katlanır hem de elektrikli.Artık motorsiklet aparatını da söktüm.Keşke bundan bir tane daha aldaydım diyorum.
  13. Goldwingerr

Otobüs beklerken.Otobüse binince nakitle bir kart veriyor şöför.O kartı bitişte ve inişte okuturyorsunuz

14. Goldwingerr

Eveeet başlasın otobüs yolculuğu tüm gün bilet 10 Euro imiş yani 40küsür lira pahalı buralar.
  15. Goldwingerr

Edam da kimsecikler Yok saat 17.00 gibi oldu sanırım insanlar evlerine çekiliyor
  16. Goldwingerr

Buradan Hoorn a gitmeye karar verdim Volendam dan Hoorn a otobüs Yok Eda’m üç km oradan otobüse bineyim dedim bisikletle bastım Edam a :))

17. Goldwingerr

Volendam da girişte bir tekne aksesuarları satan dükkan buldum.Çok güzleri herşey
  18. Goldwingerr

Buradan Stella ya benim kayığa anca bir masa örtüsü alabildim.Yastık kılıfları çok güzeldi ama kıyamadım Burası da hem peynir satış yeri hem de show amaçlı imalathane

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri