Arama sonuçlarınız

1. Goldwingerr

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Aynen öyle burada karşılıklı fikir fırtınası yapmak çok keyifli.

2. Goldwingerr

Valla burada bilgi alışverişinde bulunmak süper.Gezi yazısının içinde olması da insanların bilgilenmesi açısından faydalı.Sorunuz için çok teşekkürler
  3. Goldwingerr

Ben gitmeden baya bir bilgiye ulaşmaya çalıştım yurt dışında aracın kalma süresi ile ilgili ama inanın bir kanun maddesine dayanarak bilgi veremediler.Hem Yunanistan Chios gümrüğü hem Alman polisi 6 ay süreyi belirttiler.Bir kaç yaşanmış motorcu abilerimin de başından geçenleri de baz...

4. Goldwingerr

Valla devir işine varım:))) Ama başka ülkeye gidip gelmek sorunu çözmüyor çünkü belirli sürede belirli kalış süresi var 6 ay için 90 gün kalma gibi
  5. Goldwingerr

Ben karavanı bırakmadan önce Avukat da olduğum için önce Türk plakalı aracın yurt dışında kalma süresini araştırdım.bu süre gayet uzun Türk mevzuatı açısından.Asıl mesele Avrupa da kalma zamanı.Onu gümrükten (Yunanistan gümrüğünde çalışan arkadaşımdan ve Almanya da gümrük bürosundan oradaki...

6. Goldwingerr

Kişi için vizede bulunan kalma süresi önemli bu 90-60-30 veya daha az bir zaman da olabilir.O aşılırsa ceza verilip sınırdışınedilirsiniz ve her ülkenin kanununa göre giriş yasağı alırsınız.Yeşil pasaport da en fazla turistik girdiği zaman 99 gün kalabilir.Üstü için değişik vize türleri...

7. Goldwingerr

Abi elektrikli veya elektriksiz katlanır bisiklet çok büyük rahatlık.Arabayı uzağa park ettiğimizde bile rahatça dilediğimiz yere gidebiliyoruz.İzmir de ciddi kullanım arttı ve bisiklet yolları da heryere yapılıyor. Ben bagajda arabanın sabit bisiklet yeri yaptım artık devamlı elimin altında.
  8. Goldwingerr

Merhaba abi ben de yorum yazmayınca artık takip etmiyorsun diye üzülmüştüm. Aracın Altı aylık süresini uzatma riskine girmek zor.Çünkü net kanun maddesi ile bir bilgiye ulaşmadım.Ama şu var Avrupa da 6 ay araç kalabiliyor.Fazlasını zorlamaya gerek yok.2018 yazı için Fransa Lyon da bir yer...

9. Goldwingerr

Kışın Iber Yarımadası

Gezi yazınızı bir solukta okudum.Paylaşımınız ve anlatımınız için çok teşekkürler.Ben İspanya Turunu Ağustos da motorsiklet ile yapmıştım.Ama pişman olmuştum sıcaktan.Kışın olması çok isabetli bir karar bence. Geziye çıkarken bence hazırlıkta karavan da da yelkenlide de en önemli şey aracın...

10. Goldwingerr

Rhen kıyısı çok güzel Koblenz den aşağısı ve onu kesen Mosel tavsiye derim.
  11. Goldwingerr

Valla gezince günde 15000 ortalama adım atılıyor.Yoksa yandık gerçekten :)

12. Goldwingerr

Çok mutlu oldum okumanıza ve keyif almanıza.Gerçekten baya zaman ve uğraş gerekiyor paylaşmak.Daha devam edeceğim inşallah paylaşıma.
  13. Goldwingerr

Düsseldorf dan olduğu için uçağım biraz da burada dolaştım.Tam merkezde Rhen kıyısında Altstadt da Karavan park yeri yapmışlar ama su ve elektrik yok.İzmir i de özledim.İnşallah okuyanlar gezinin bu kısmını beğenmişlerdir.Efsane hala Almanya’da yine gidip bir tur daha yapacağım ama nereye...

14. Goldwingerr

Leverkusen de pazar olduğundan heryer kapalı.Burada dolaşınca tatlı yemeden duramadım
  15. Goldwingerr

Leverkusen e bu sefer erken gelip bisikletle dolaştım.Bayer firması bu şehri almış götürmüş ama sanayi yeri.Rhen kıyısında gezdim.
  16. Goldwingerr

Eveeet artık trenle Amsterdam a Camping e dönme zamanı geldi.Gezinin bu bölümü bitiyor.Efsaneyi alıp Leverkusen e döneceğim.Orada bırakıp İzmir e döneceğim.Gece geç saatte Amsterdam a vardım.Yarın yolculuk var.

17. Goldwingerr

Aman abi allah korusun olmazsa kalırım buralarda :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri