Arama sonuçlarınız

1. Goldwingerr

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Ben görmemiştim elektrikli bisiklet şarz yeri ama o da harika olmuş.Bir yere gittiğimizde cafede otururken hop bisikletimiz de şarz olacak.Ama tabi Türkiye de daha karavan park olmadığı için doğru dürüst veya çok az sayıda olduğu için bekleyeceğiz.

2. Goldwingerr

A Hemen Giethoorn içine girmeden büyük bir kayık ile tura çıktık.Küçük bireysel Sandal da kiralayabiliyırsunuz ama uğraşmak istemedik.Kahve içe içe kanal turu yapıyoruz.
  3. Goldwingerr

Kahve keyfini bir üst level a taşıdık.Verona da bialetti den aldığım expresso makinesi çok harika. Kahve ve kahvaltı sonrası bisikletleri alıp Giethoorn a geldik bisikletle beş dakka.Gerçekten Harika bir yer dükkanlar görsellik.İnsanın her satılanı alası geliyor. Dükkanların hepsi özenle...

4. Goldwingerr

Karşıda tekneler de aynı Karavancı modunda.Hepsinde bisikletler var.Çime aborda olduklarından masalarını mangallarını çıkarmışlar keyif yapıyorlar.Yaş ortalaması çok yüksek. E biz de geri kalır mıyız.Kito çay nadir içer ama sağ olsun demledi benim için.Biz de teşkilatı kurduk.Gezide ne kadar...
  5. Goldwingerr

Evet gerideyiz.Bizim ülkemizde bu aşamaya gelmek gerçekten çok zor içinde bulunduğunuz ekonomik ve beşeri koşullar nedeni ile.Neyse umudu kaybetmemek gerek :)

6. Goldwingerr

Tuvalet ve duşlar bal dök yala valla.Giethoorn a gelen mutlaka yat limanında kalsın

7. Goldwingerr

Bu yat limanında karavanlar için yer ayrılma durumu süper.keşke Türkiye de de aynı sistem olsa.Bankamatiktan kart alıp herşey kartla yapılıyor elektrik su duş.Kito sabah uyanınca çok sevdi burayı.

8. Goldwingerr

Teşekkürler abi misafirler ağır misafir

9. Goldwingerr

Alışverişi yaptık saat oldu 18.00 gibi .İnanır mısınız bindik Aldi otoparkında karavana Kito ile nereye gideceğimize dair karar yok.Tek kesin olan şey bir hafta sonra Cuma Kardeşim Gelecek havalimanından alacağız.Ayvayı yedim yani iki bayanla karavanlı gezi Sonrasında Hollanda nın Venediği...
  10. Goldwingerr

Bir haber vardı.Adam şişe toplayarak karavan almış.Valla güzel iş aç kalmaz insan

11. Goldwingerr

Valla adamlar da uyanık.Hollanda şişesi Almanya da makine de geçmiyor.Belçikada aldığımız da diğer yerlerde.Hatta bir marketteki diğerinde geçmiyor.Makine önce şişeyi ölçüyor sonra alıyor
  12. Goldwingerr

Klasik marketimiz Aldi den alışverişimizi yaptık.Elimizdeki plastik şişelerin depozitolarını alıp alışverişten düştük süper oldu.Burada şişe toplama bir sektör olmuş.Ama daha nereye gideceğimize karar vermedik.Heralde Efsane ye binip marşa basınca belli olacak :))) Karavanla seyahatin bu yönünü...
  13. Goldwingerr

Eveeet yeni bir bölüme daha başlıyorum.Geçen sefer tek başıma dolaşmıştım.Bek kez daha uzun planladık geziyi.İki hafta.İlkinde yoldaş Kito ile diğer ikinci haftada da kız kardeşimin da katılımıyla üç kişi olacağız.Yine direk uçup direk trenle Köln den Efsane nin bulunduğu garaja Leverkusen e...

14. Goldwingerr

Ben de bir yazı arayışına girdim şimdi.Arkada sadece EFSANE şeklinde plakalık gibi yazı var:)

15. Goldwingerr

Vay vay vallaha ben de çok merak etmiştim ama unuttum sonra bunu.Arabanın çeşitli yerlerinde yazılar vardı.Kim bilir kim yazdı bu yazıyı araca.Hüzünlü ve derin bir şiirmiş gerçekten
  16. Goldwingerr

Evet Schengen tek giriş iki giriş veya çoklu giriş gibi türleri var.Tek girişli olursa Avrupa ülkesine girdikten sonra uzaktayken bir çıkış yaparsanız bir daha giremezsiniz o vize ile.Çoğu kez yapılan yanlışlardan mağdur olanlar var.Ayrıca vizede 90 günlük diyor mesela ama duration süresi var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri