Arama sonuçlarınız

1. Goldwingerr

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Bu arada Efsane’de artık yalnız değiliz.Çevreyi devamlı gözleyip komşu karavanlarıdakiler için gıybet yapan Hollandalı teyze de bizimle

2. Goldwingerr

Bu arada Efsane’de artık yalnız değiliz.Çevreyi devamlı gözleyip komşu karavanlarıdakiler için gıybet yapan Hollandalı teyze de bizimle
  3. Goldwingerr

Bugün Kito ile yandaki karavancı Amcanın önerdiği bir route yapacağız bisikletlerle.Gieethorn çevresini dolaşacağız.Hava süper etrafta çok hoş çiftlik Evleri var.Hayvancılık çok ileri. Bütün kasabalar ayrı güzel

4. Goldwingerr

Tüm gün dolaştıktan sonra da dinlenmeyi hak ettik artık.Efsane nin yanına döndük,hadi ultra modern mangalı yakıp iki kadeh aslan sütü yuvarlayalım dedik.Manzara harika.
  5. Goldwingerr

Kito ile indik vapurdan başladık yaya dolaşmaya.Bu arada çanta da da bir şişe şarap var.Uygun yer bakıyoruz

6. Goldwingerr

Aman abi masrafa sokma beni :) Zate Camping pahalı ben Aldi den aldığım şarabı açarım Efsane de de bir mum yaktım mı süper Giethoorn ortamı :)

7. Goldwingerr

Bunu görünce aklıma öğrenciyken babamın verdiği 69 model Vosvos’um geldi.Ne güzel arabaydı. Evlerin bahçelerinin hepsi ayrı bir sanat eseri Burada da kasabanın içince Camping var ama sabit çadır ve bungolalar var kiralıyorlar.Karavanla girmek mümkün değil
  8. Goldwingerr

Bunlardan bir tane alıp Efsanenin önüne koymaya karar verdik.Çok tatlılar.Karavan ön Tarafı geniş Hymerlerden olsa bunlardan bir dolu alıp evdeki vitrinler gibi yapmak isterdim
  9. Goldwingerr

Çok teşekkürler.Valla mimarlar bilir heralde bunu:)

10. Goldwingerr

Tekne gezisinin sonuna geldik artık inip yaya devam edeceğiz bu sefer.Birçok şirin dükkan var.Kito ile alışveriş yapacağız accuk

11. Goldwingerr

Tekneyi kullanan iri sma sevimli geç kaptan bir miniği yanına aldı.Turda bir Türk aile de var kızlarını ziyarete gelmişler
  12. Goldwingerr

Bir Hollanda turunda mutlaka buraya gelinmeli

13. Goldwingerr

Gölde tur Teknesi dolaşıp tekrar kanallara girdi.Manzara o kadar güzel ki,Kito ya “Ah bir duble aslan sütü ile Ezine peyniri olaydı.”Dedim fırça yedim.İnsan şarap içelim der romantik romantik diye
  14. Goldwingerr

Giethoorn yarım metreden biraz derin bir göle bakıyor.Burada yelken yapıyorlar.Bizdeki gibi dondurma Servisi bile var.
  15. Goldwingerr

Kızlar içmişler sarhoş olmuşlar tekne trafiğini bitirdiler kanalda :))))) Yardıma da kimse gitmiyor.Türkiye de olsa centilmenler suya bile atlar

16. Goldwingerr

Küçük kayıklarda turistler ve Hollandalılar meyvelerini Çerez’lerini almışlar içkilerini içip dolaşıyorlar tam keyif yeri
  17. Goldwingerr

Gerçekten bizim ülkemiz çok güzel olmasına rağmen heder ediyoruz.İnşallah eğitmenler yeni nesilleri daha duyarlı yetiştirir ve zihniyet değişir.
  18. Goldwingerr

Tesla ya rakip nasıl oluyorlar şarj istasyonu açınca onu anlamadım Tesla alan o istasyonu da kullanamaz mı ? yoksa tesla farklı şekilde bir motor sistemi mi var ?

19. Goldwingerr

Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

O kadar emekle yükledim gözükmemesi ne kötü
  20. Goldwingerr

Giethoorn da evlerin çoğu otel pansiyon.Kimisi satılık ama fiyatlarını hayal edemedim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri