Arama sonuçlarınız

1. Goldwingerr

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Yalnız geziyorum Ya telefon anlamış içimin kıyıldığını hop bildirim geldi Foursquare den 100 mt yakınınızda kahveci var tatlısı da güzel diye.Hop ben de gidiverdim diet de delinmez o kadar pedal çevirdim elektriksiz.Bu arada Turkcell in günde 15 TL ye interneti Türkiye'de gibi kullandırması süper.

2. Goldwingerr

Duisburg merkeze keyifli ve kısa bir bisiklet yolculuğu işe ulaştım.Elektriği hiç açmadım.Efsaneyi Mavna Müzesinin orada bıraktım merkeze 3.5-4 km uzakta hiç tekrar yer arama derdine girmedim.
  3. Goldwingerr

Yok bu münch seri üretilen bir motormuş ama tabi az üretilmiş ve sonrasında fabrikası kapanmış sanıyorum

4. Goldwingerr

Aradığınız herşey mevcut bedava Ve çok kapsamlı katalogları da mevcut.Karavancılar bir nebze de motorcu oldukları için bu bilgiler lazım olabilir.
  5. Goldwingerr

Almanya merkezli motorsiklet mağazaları bizim Migros'lar gibi Polo Motorrad ve Luis Motorrad ve Hein-Gericke mağazaları hemen hemen her şehirde var Ve bir Motorcu'nun aradığı herşey var.İnternet sitelerinden bakıp mağazanın büyüklüğüne göre de gidilebilir.Avusturya,İsviçre,ve bir kaç ülkede daha...

6. Goldwingerr

Efsane'ye dönüp elektrikli bisikletimi alıp Duisburg şehir merkezine doğru bastım pedala.Vay yolda motorsiklet aksesuarı satan bir mağaza gördüm.Eskiden bu mağazalara girince içim hop hop olurdu.Şimdi o heyecan kalmasa da bisikletimi kilitleyip mağazayı dolaştım.

7. Goldwingerr

Ve Duisburg daki mavnaların olduğu müzeyi gezmeyi bitirdim.Efsane ye geri dönüp elektrikli bisikletimi alıp şehri de gezeyim diyorum.Çok yakında OCenter diye alışveriş ve eğlence merkezi var ama gidersem çıkamayacağım için pas geçtim.Rhen kıyısından yukarı çıkacağım geze geze planım o.
  8. Goldwingerr

Geminin içinde de maketleri var,çizilmiş resimleri var .
  9. Goldwingerr

Gemide iki motor gibi iki buhar kazanı var her biri 1600 beygir miş.Ama mühendis olmadığımdan çok bilemiyorum çalışma prensibini.Tek acaba su kapalı sistem mi diye düşündüm.Çünkü seyirde kömür Ve su çabuk biter bu canavarları beslemek zor

10. Goldwingerr

Makine dairesi çok büyük Ve ısınan suyun buhar gücü ile çalıştığını düşününce burada gemiciler kaç derecede çalışıyorlar acaba?Bunu buharlı lokomotifleri gezerken de düşünmüştüm.

11. Goldwingerr

Merhaba evet İzmir deyim.Fena sıcak hava :) Çay içip serinliyoruz [emoji3][emoji3][emoji3] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. Goldwingerr

İngilizce var da ben Almancasını hep çekmişim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. Goldwingerr

Avrupa Da Şehir Içi Ücretsiz Park Yerleri

Hiç sorun olmaz park yeri motorsiklet için.Sadece Abus marka sağlam güvenlik standartı 10 un üzerinde olan birbuçuk metre zincir kilit alıp sabit bir yere bağlayın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. Goldwingerr

Aslında çok müze gezmiyorum ama ilgini çeken savaş gemi teknoloji müzelerini tercih ediyorum
  15. Goldwingerr

Çok güzel restore etmişler gemiyi ve motor Ve bazı yerlerini kesip içini görmeyi sağlamışlar

16. Goldwingerr

Müzenin kapalı alanını bitirip denizde sergilenen Buharlı Mavna ya geldim.Daha önce buharlı bir tekne görmemiştim.Anca filmlerde hani Amerika nın Misisipi de gezen kovboy zamanlarındaki iki yanda paletleri olan teknelerin aynısı bu gezdiğim tekne.
  17. Goldwingerr

Kısa bir aradan sonra müzeyi gezmeye devam ediyorum :) benim bu sene gezi yazısı sanırım kışın bitecek.Müzede buharlı makineler ve 70 li yıllarda kullanılan deniz motorları var.Ama benim kayıkta kullandığım Vetus markasına rastlamadım
  18. Goldwingerr

Merhaba valla Yunanistan gezisi iptali bir yandan iyi olmiş sıcaklar inanılmaz bu ara.Norveç süper fikir bence

19. Goldwingerr

Bu nehir taşımacığı gerçekten büyük bir Avrupa yı rahatlatan hizmetmiş

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR