Arama sonuçlarınız

1. drares

Italya 2018

Hüseyin abi iyi yolculuklar. Bu güzel fotoğraflar ve detaylı anlatımınız sayesinde Avrupa'nın başka bir köşesini daha sizinle tanımış oluyoruz. Emeğiniz için teşekkürler :)

2. drares

Gap Turu Karavanla Güvenli Mi?

Ömrünün 9,5 senesini Güneydoğu Anadolu'da geçirmiş bir kişi olarak yazıyorum; Diyarbakır'a öğrenci olarak gittiğimde (1983 senesi) daha 17 yalındaydım. Gençliğimin en güzel yıılarını orada mutlu bir şekilde geçirdim. O dönemde tam 8 yıl Diyarbakır'da yaşadım. İyi ki de gitmişim. O yıllardan...
  3. drares

Ortiz Karavan Ile Ilk Iş Seyahatimiz..

Karavanınız hayırlı olsun :)

4. drares

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

Bu fotoğraflara bakınca insanın içinden oralara gidip bir daha dönmeyesi geliyor :) Teşekkürler...
  5. drares

Güney Ege, 8-10 Günlük Karavan Gezisi Için Güzergah Önerileri

Merhaba, öncelikle ne tür bir karavan kullanıyorsunuz? Çekme/moto karavan? Küçük yaşta 2 çocukla yaz sıcağında çok uzun yol gidip, sıkılmalarına neden olabilirsiniz. Eğer karavanınızla başka seyahatlere de çıkabilecekseniz, rotayı daraltıp konaklama sürelerini uzatmanızı ve bir bölgeyi hedef...

6. drares

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Yıllardır karavanlarda kaskoyu unuttuk, trafik sigortası desen ayrı dert :( Ben sorduğumda 5 sene önce 4-5 bin liralardan söz ediliyordu. Sizin rakamamınız kabul edilebilir boyutlarda.

7. drares

Serhat bey sonrasını ben de merak ediyorum, bizi de bilgilendirir misiniz?
  8. drares

Güzel, ilginç ve oldukça maceralı bir gezi yapmışsınız, merakla izlemeye devam ediyorum :)
  9. drares

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Sonunda bu güzel gezi yazısının da sonuna geldim. Ama sanırım gezi daha bitmedi, Efsane halen ülkemize dönmediğine göre ;) Şaka şaka bildiğim kadarıyla Efsane yurda döndü. Ama doğru bigi yine de Burak'ta :)

10. drares

Acaba aracı Almanya'da TÜV'e sokmak mümkün mü?

11. drares

Biz Amsterdam'da Gaasper campingte kalmıştık. Alan olarak daha küçük ama yeşili bol, tesisleri güzel bir kamptı. Metro durağına yürüme mesafesinde olması da ayrı bir avantajdı. Camping Amsterdam Gaasper - Camping Amsterdam Gaasper [en]
  12. drares

Bu nedenle gidip oradan ev alacağımıza, karavanımızla gidip bir kaç gün kalıp, etrafı gezip, başka bir yere geçmek en mantıklısı ;)

13. drares

Ben İPhonede bunun nasıl yapıldığını araştırdım ama bulamadım :(
  14. drares

Aslında Yanya'da (İonia) göl kıyısında büyük bir kamping de var. Ama biz de senin park ettiğin yerde geceledik. Yanya çok güzel bir kent, bir daha gitmeyi kesinlikle isterim :)
  15. drares

2018 Rota Moskova

Yol tabelaları konusu sıkıntılı gibi. Navigasyon işe yarıyor mu acaba?

16. drares

Kiralık Araç İle (almanya,avusturya,isviçre,italya,slovenya) 8 Gün

Sinan bey, merhaba bu güzel gezinizi facebook sayfasındaki harika fotoğraflar eşliğinde keyifle okudum :) Paylaşımınız için teşekkür ediyorum...
  17. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Evet dostlar bu geziyi de böylece sonlandırmış olduk. Gezi yazımı beğenen, ilgiyle takip eden, yorumlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkür eder, gecikme için özürlerimin kabulünü dilerim :)
  18. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Son sabah, evden kahvaltı sonrası ayrılıyoruz, Yine Zürih yolundayız, araçlarımızı teslim edip uçağımıza yetişeceğiz. Ama yolda karşılaştığımız bu sis manzarası durmamıza neden oluyor. Çukurda kalan bir kasaba adeta sis denizinin içinde yüzüyor... Bu güzel manzara adeta hüzünle bizi uğurluyor...

19. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Size burada önemli bir noktadan bahsetmek istiyorum, Zürih sokaklarında yorulunca bir cafeye oturup keyif yapalım diyoruz. Girdiğimiz cafe, oldukça lüks, ve eski bir mekan. Tatlar, lezzetler çeşit çeşit. Ama içerisi sigara kokuyor, bizi sigarasız bölüme almalarına rağmen arada sadece bir...
  20. drares

İsviçre'de Bir Hafta

Zürih sokakları, caddeleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo