Arama sonuçlarınız

1. drares

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Aynı klostrofobi benim eşimde de mevcut. Daha önce 2 tane alkovenli karavan kullandık, sadece ilk karavanımızı aldığımız gece eşim alkovende yattı. Ve bir daha yatırmak mümkün olmadı :) Tente bağlantıların gerçekten ciddi hatalı. Atilla Dinçer bu konuda güzel çözümler üretmişti. Göz atmanı...

2. drares

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Buradaki 3. doktor olarak benim görüşüm de kasetli wc.den yana, ben 3. karavanımı kullanıyorum,ikisi kasetli bir tanesi ise seyyar tuvaletliydi. Şu an Aydın'daki karavan grubumuzun 4 tane üyesi doktor ve kasetli wc kullanıyor :)
  3. drares

Benim bundan anladığım, ruhsatta yazan koltuktan fazlasını projeye eklemek gerekli, bu durumda ise kullanılan koltuğun CE belgeli olması gerekli. Bence karavana taktırdığın orjinal koltuğu minibüslere takılan şekilde ve monte olması gerektiği şekilde monte ettir. Sonrasındaysa zamanı gelince...

4. drares

Merhaba, imalatınızı ilgi ile takip ediyorum. Naçizane birkaç tane önerim olacak. İlk önce tente için, 2,5 metre boyu ile sizin pek işinize yarayacağını sanmıyorum. daha uzun bir tente ile değiştirmenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca tenteyi montaj şekliniz bana göre hatalı. Bir rüzgar esnasında veya...
  5. drares

Çekme Karavan Yapıyorum, Fikirlerinize İhtiyacım Var.

İlginç, takip etmekte fayda var :)

6. drares

Unimog - Karavan

Çekme karavanıyla ilk kez seyahate çıkan bir arkadaşım, gittiği yere varınca gördüğü manzara; yukarı dolaplarda ne kadar malzeme varsa, kapaklar açıldığı için hepsi yerlere dökülmüştü... Sizin videonuzu izleyince dalgalı bir denizde ilerleyen insanların hali ve yukarıda anlattığım olay geldi...

7. drares

Motor Seçiminde Yardım.

Bir de forumun bu bölümü karavanlara ait, sizin sorduğunuz sorulara burada cevap verebilecek kişiler pek yoktur. Sanırım konuyu yanlış yerde açmış, soruyu yanlış kişilere sormuşsunuz. Sanki ekmek almak için kasapa gitmiş gibisiniz ;)
  8. drares

Kesinlikle katılıyorum. Kayar kapıdaki pencere yolculuk esnasında, ara yoldan ana yola çıkarken sağ yan-arkadan gelen aracın görünmesini sağlıyor. Yoksa araçlarımız uzun olduğu için görüş alanı yetersiz kalıyor. Tezgahta ocağın kapıya yakın olması, kamp halindeyken aracın içine girmeden ocağa...
  9. drares

Tuvaleti yerleştireceğin yeri de hesapladın mı? Ayrıca duş gider deliğinin altına "S" koymalısın. :)

10. drares

aslında iki tip pencerenin de kendine göre artıları var. Mesela orijinal karavan penceresini yolda giderken açmanıza imkan yok. Asıl ideal olanı yolda giderken minibüs camı gibi sürgülü açılan, kamptaysa karavan penceresi gibi açılan mix yapım bir pencerenin olması. Atilla bey daha önceki bir...

11. drares

Cam yünü iyi bir yalıtkan ama bizim karavanlara flex malzeme ile yalıtım yapıldı. 6 senedir deniz kenarında da, Davraz'da da sıkıntısız kullanıyorum :)
  12. drares

Merhaba,hermetik şofbenin yerini hesapladın mı? bulunduğu yere gaz, elektrik, sıcak ve soğuk su tesisatı çekilmeli; baca çıkış deliği açılmalı. Baca deliğinin aracın dikmelerine denk gelmemesi gerekiyor. Genellikle banyoya konuyor, seyyar banyo duvarına uygulamak zor ya da imkansızsa mutfak...

13. drares

Araçta ses kadar ısı yalıtımı da çok önemli, karavanını yılın 4 mezsiminde kullanacaksan mutlaka ısı yalıtımına özen göster :)
  14. drares

2017 Karavan Ile Avrupa Gezimiz

Size mesaj yazdıktan sonra burası ile ilgili biraz araştırma yaptım, gerçekten ilginç bir oluşummuş. Sayenizde bilgi edindim, sağolun :) Ne de olsa "gezenbilir" ;)
  15. drares

2017 Karavan Ile Avrupa Gezimiz

Güzel gezi, özellkle içinde tren olan Postajna Mağaraları çok ilgimi çekti. Paylaşım için teşekkürler :)

16. drares

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Merhaba daha önce karavanımın dış boyasında dökülmeler olduğundan söz etmiştim. Hatta bunun PSA grubu araçlar için kronik bir problem olduğundan söz ediliyordu. Geçen ay karavanımın dış cephesini yeniden tamamen boyattım. Bu bana 4000 liraya mal oldu. Ama artık yamalı bohça gibi gezmiyorum...
  17. drares

Hayırlı olsun, uzun yıllar süren hazırlıktan sonra hızlı bir girişi zaten hak etmiştiniz :) Bagaj kapağına yaptığınız uygulama orjinal olmuş. Kullanım esnasında yaşadıklarınızı da (olumlu ve olumsuz) paylaşmanızı diliyorum :)
  18. drares

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Tünay bey gezinin devamında yine bize güzel bilgiler ve fotoğraflar sunmuşsunuz, teşekkürler. Adnan beyin başına gelen talihsiz olayı daha önceden biliyordum. Kendisi ve eşiyle tanışıp, yüzyüze sohbet etme imkanını bulmuştuk. Karavanlarımızı da aynı zamanlarda yaptırmıştık. Duyunca çok üzüldüm...

19. drares

Italya 2018

Deniz manzarası çok güzel, ben bu sene daha sezonu açamadım, canım çok çekti :)
  20. drares

Italya 2018

Hüseyin abi yazınızı şimdi okuma fırsatı yakaladım, çünkü hafta sonu küçük bir kaçamakla bir hayalimi daha gerçekleştirdik. Cuma sabah uçağı ile Oslo'ya gidip, pazartesi öğle uçağıyla dönerek sadece Oslo'yu kapsayan 3 gecelik küçük bir hafta sonu kaçamağı yapmış olduk. Orada da sizlerin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR