Arama sonuçlarınız

1. drares

Kışın İtalya: Çizmenin Burnuna Yolculuk

Hayret! Trulli evleri bizim Harran evlerine ne kadar benziyor?

2. drares

Isveç 2018 Gezimiz

Ne güzel, yeni bir gezi yeni bir heyecan başlamış, Sizinle birlikte İsveç'i gezmekten zevk duyacağız :)
  3. drares

Adrasan'dan Başlayarak 8 Gece Ege Turu Için Öneriler.

İki aile bu karavana nasıl sığdınız? resimlerde görülen 3 çocuk, ayrıca 4 büyük. Aynı karavanın bende 15 m3 olanı var biz 3. kişi olduğunda (Kızım 18 yaşında) daralıyoruz :)

4. drares

Vw T5 Yuksek Tavan 2006 Karavana Cevirme

Em Emre bey merhaba, öncelikle gecikmeli yanıtım için özür dilerim. Artık elimizde bir proje var. Onun üzerinden yorum yapabiliriz. Öncelikle aracın enlemesine genişliği yetersi olduğu için boylamasına 2 kişilik yatağa ihtiyacınız var, bunu arkaya geçiş için koridora da ihtiyacınız olacağından...
  5. drares

L200 Kara Duman Problemi

Karavan bölümünde şöyle bir başlık var, sizin için ön sayfaya aldım. Belki sorularınıza cevap olur :) Dizel Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Olası Motor Problemleri

6. drares

Dizel Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Olası Motor Problemleri

Çok önemli bir konuydu, çok arkalarda kalmış ve unutulmuş. Hal bu ki karavan almak kadar önemli ... Adminlerden bu konuyu sabitlemelerini istesek iyi olacak ;)

7. drares

Vw T5 Yuksek Tavan 2006 Karavana Cevirme

Öncelikle yeni aracınız/oyuncağınız/maceranız hayırlı olsun. Güzel günlerde, keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim. 2005 yılından beri karavan kullanan; halen 3. karavanına sahip bir karavancı olarak yardımcı olmaya çalışayım. İstanbul'da yaşamadığım için bazı sorularınıza cevap...
  8. drares

T5 - Jerba Karavan - Sanna Model

Güle güle kullanın :)
  9. drares

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Küçükler senin çocukların herhalde, maşallah çok tatlılar ve karavana çok meraklı bakıyorlar :)

10. drares

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Kontraplağın üzerine başka bir kaplama düşünüyor musun? yoksa vernik tarzı bir uygulama mı olacak?

11. drares

Isparta’dan Selamlar..

Karavanla konaklamaya müsait mi? Duş, wc, elektrik olanakları var mı? bir de şehir merkezine ulaşım nasıl?
  12. drares

Yurtdışı gezilerinde benim gibi yetersiz bir yabancı diliniz varsa Türkçe kaynak bulmak özellikle sıkıntılı oluyor. Geçen Haziran ayında Oslo'ya gitmeden böyle bir kaynak arayışına girdim ve ne yazık ki bulamadım. Sizin bu kitap bilginiz de bizim için değerlidir. Teşekkürler :)

13. drares

Elektrikli Fırını Lpg'li Fırına Dönüştürme Projesi

Biz de çift taraflı tava kullanıyoruz. Et, balık, vs için ve çok memnunuz :)
  14. drares

Benim Maravanıma Ne Oldu !

Mehmet abi merhaba, ben halen buradayım ve ihtiyaç duyan insanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Tıpkı eski günlerdeki gibi ;)
  15. drares

T5 - Jerba Karavan - Sanna Model

Hayırlı olsun. Kullanmayı düşünüyor musunuz? yoksa satmak niyetinde misiniz?

16. drares

Güzel gezinizi itinalı anlatımınız ve güzel fotoğraflarınızla izliyoruz. Yazılarınızda dikkatimi çeken bir şey var, sıklıkla bir rehber kitaptan söz ediyorsunuz. Anladığım kadarıyla da oldukça detaylı anlatımı olan bir kitap. Bu konuda da bilgi verebilir misiniz? İleride bizim yapmayı...
  17. drares

Efsun hanım, Oral bey yeni bir gezi yazısıyla bizleri heyecanladırdınız :) İtalya gezinizi de güzel fotoğraflar ve detaylı anlatımla süslemişsiniz. Devamını merakla bekliyorum.
  18. drares

Motokaravan Almak Istiyorum...

Mercedes ilanı yayından kalkmış, bu nedenle yorum yapamam. VW ise, sıcak su tertibatı yok, bence sorun değil ama seyyar tuvalet kullanılmış. En önemlisi Basit bir tezgah üstü tekli ocak var. Ne olacak, bu da yemek vs pişirmez mi dersiniz ama 55000 lira verip aldığın karavanda 300-400 lira verip...

19. drares

Üniversite Ve Karavan (yardım)

Hayır, grurla söylemek gerekirse "İZMİR" ;)
  20. drares

Üniversite Ve Karavan (yardım)

Örneğin az önce gözüme takılan bu ilan sizin ihtiyaçlarınıza fazlasıyla yeterli gibi görünüyor... SAHİBİNDEN 2009 MODEL EKSTRA DONANIMLI ERBA ÇEKME KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 585108105

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri