Arama sonuçlarınız

1. S

Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum yorumlarınız için teşekkürler

2. S

Bu Araç Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Bu Araç Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum teşekkürler
  3. S

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum Pek ilk kez yapıyora benzemiyorsunuz. Güzel oluyor kolay gelsin. Bu işlerden hiç anlamam yardım edemezdim ama yakın olsaydık en azından izlemeye gelirdim.

4. S

Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu Hayırlı olsun, kolay gelsin. Özellikle Willys wagonu takip edecegim. Bu araçlara hayranlıgım anlatılamaz.
  5. S

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum Kolay gelsin. Açtığınız konuyu merakla izleyecegim. Hayalimdeki araba willys, inetrnette olan willysların tamamını resmimlerinden tanıyorum artık. Her gün satışa yeni sunulan araç varmı diye bakıyorum. Bir gün mutlaka bir willy wagon alacagım.

6. S

Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum

Sevgili arkadaşlar ; Birkaç araç hakkında daha yorumlarınızı istemiştim. Umarım kimseyi rahatsız etmiyorumdur. Karasız kalıp dönem dönem bazı araçlar hakkında fikirlerinize başvurmamın sebebi; 1. Vaktim çok, doğayı çok seviyorum, kapalı alanda duramıyorum patlarım. 2. Yalnız gezmeyi...

7. S

Araçta Laptop Kullanabilmek için Kaç Watt lık Inverter Kullanmalıyım?

Ynt: Araçta laptop kullanabilmek için kaç watt lık invertör kullanmalıyım? yusuf bey tşkler 330 wattı çakmaklığa bağlayabilirmiyim, kaldırırmı aküden mi almak lazım
  8. S

Araçta Laptop Kullanabilmek için Kaç Watt lık Inverter Kullanmalıyım?

Sayın üstadlar Aracımda laptop kullanmak ihityacı duyuyorum. Bunun için bir invertör almak istiyorum. Laptop şarj cihazımın İnput değerleri 110-220V 1,5 A, kaç Wattlık bir inventör işimi görür? Birgün buna ihtiyacımın olacağını düşünerek araç akümü değiştiriken 72 Amp akü taktırmıştım...
  9. S

Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var!

Ynt: Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var! Aşağıdaki linkte satılığını gördüm fakat okuduklarımdan anladığım kadarıyla sanki köpekleri uzaklaştırmıyor çağırıyor gibi. Düşünsenize birini göndereyim derken topunu çağırıyorsun. :) http://www.unleyen.com/pinfo.asp?pid=329

10. S

Ynt: Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var! Bizde çok seviyoruz. Fakat o durumdayken köpek onu sevdiğimizi bilmiyor :)

11. S

Ynt: Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var! Köpeklere zarar vermiyorsa edinmeyi isterim böyle bir cihazı.Köpek düdükleride aynı işi yaparmı acaba?
  12. S

Ynt: Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var! Estağfurullah ne özrü

13. S

Ynt: Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var! Abi araçla yaşıyoruz bu durumu durayım bakayım bırakacak mı dedim. Arabaya bir vurdu ki allah muhafaza boynundaki demir neredeyse çamurluğu deliyormuş. Nazarlığımız olsun dedik Arabanın içinde çoluk çocuk bir korktuk ki anlatılmaz adam olsa...
  14. S

Şehir dışına çıktığımızda özellikle köy benzeri yerleşim yerlerinden geçerken boyunlarında kocaman demirler olan köpeklerin saldırısına uğruyoruzki araca dahi zarar veriyorlar. Peki benzeri durumda motor kullanıcıları ne yapıyor merak ediyorum. Bir yöntemi varmı yoksa dua üzerine dua mı?
  15. S

En Sonunda L200 Aracımı Aldım.

Ynt: En Sonunda L200 Aracımı Aldım. hayırlı olsun güle güle kullanın

16. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 40.000 tl yi 4.000 tl olarak gördüm siz yazınca tekrar girip baktım. Yuh demek lazım. aman yanlış anlaşılma olmasın ilanla alakam yok :)
  17. S

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Dikkat etmedim. Hatta girip tekrar baktım gene görmedim iyimi :)
  18. S

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Yanlış anlaşılma olmasın, bu işlerden gezenbilirden okuduğum kadarını biliyorun. Elbette üstadlar değerlendirecektir. Motorunu yaptırdım felan yazmış fiyatınıda görünce ilginç geldi.

19. S

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Karavan arayışında olan arkadaşlara belki yardımcı olur. http://www.sahibinden.com/karavan_hayranlarina_bulunmaz_karavan-01WQQaXQQ23014260WQQpXQQdisplayitem
  20. S

Bu Araç Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Bu Araç Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum canın sagolsun neticede bir yanını düzeltmişsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri