Arama sonuçlarınız

1. A

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Arkdasin vitesi ile benim ki aynı ilk aldığımda benimde 3 ten 2 ve B ye geçmiyordu hergün geçirdim araba ısındıran sonra alıştı yavaş yavaş şu an bir sorun yok. Avukat beye de teşekkürler bir kaç gündür giremiyordum kontak için verdiği semaya baktım pek bir şey anlamadığım için sanayide...

2. A

Konuyu dagitmayacak ise bir kaç sorum olacak aracım 1998 model dizel otomatik vites bahsettiğiniz sanziman Manuel için mi geçerli yoksa her ikisi içinde geçerli mi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Bu arada geçen gün sonradan turbo takılan korando için teşekkürler aynisini ustaya gösterdim araştırma yapıp bana geri dönecek bende benim gibi olanlara en sağlıklı bilgiyi vermiş olacağım. Ama kısaca mümkün gözüktüğünu kendi parçaları kullanıldığı takdirde pek sorun çıkmayacağıni söyledi...

4. A

Onu gördüm ama aracım hakkında bir bilgiye ne yazık ki ulaşamadım. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Ustam neye göre sanzimanin btr veya mercedes olduğunu anliyoruz SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. A

Aynı sorun benim aracımda da mevcut marş motoruna baktiricam yakinda SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. A

Getirmek işeyen kişi hepsini aynıymış bunların ama belgelerinde eksik çıktığı için gumruk el koymus SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Çok teşekkürler oradan gelirken gumruk vs işleri hakkında bilginiz var mı peki SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Korando için parça bulabileceğimiz rus siteleri neler acaba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. A

Bunları gördükçe arabanın arkasına bağlayıp cekip götüresim geliyor. Sonra sahibi düşünsün SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. A

Çok teşekkürler aslında turboya genelde gerek duymuyorum motor soğukken çok cansız olsada isindiginda 5 ssilindir gayet yeterli oluyor ama insan yine de istiyor işte SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Arkadaşlar herkese merhaba konuyu dağıtmadan şöyle açıklayayım aracı alalı 2 ay oldu 98 model 2.9 otomatik sahibi oldum. araçtan şu ana kadar gerçekten çok memnunum. biz ilk olarak general at3leri takarak başladık(belki bilmeyen vardır diye bu lastik özel olarak kış içinde uyumlu olarak...

13. A

Bu Araç Hakkında Yardım

Hayirli olsun bol çamurlu günler dilerim
  14. A

Bu Araç Hakkında Yardım

Bursa oto sanayi icinde
  15. A

Bu Araç Hakkında Yardım

Sherif diye bir yer var bursa oto sanayide oraya gösterebilirsin aracı daha önce gördüm bursada motoru orjinal akın zamanda yenilenen güzel bir arac

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri