Arama sonuçlarınız

1. N

Defender Almayı Düşünüyorum

Fatih Bey Merhabalar, bizimde yerimiz ÜMRANİYE'nin ATAŞEHİR tarafındaki ucundayız, TEM'e yakınız. Bostancı Sanayi'den CEMAFER Ustam bu bölgede (4x4) Servis Ana Merkezidir aklınızda bulunsun. 4x4 Garaj - Off Road Araçları, Off Road Araç Yapımı, Off road Araç Tamiri Selamlar, Ömer.

2. N

FATİH Bey Merhabalar, yaşadığınız yeri yazsaydınız daha sağlıklı bir servis önerme şansım olurdu, ama götüreceğiniz yer LAND ROVER servisiyse kısa bir sürüş deneyimi ve kontrolun ardından zaten bir kağıt alıp üzerine HEMEN + KISA BİR SÜRE İÇİNDE + İDARE EDER ama DEĞİŞİRSE yerinde olur şeklinde 3...

3. N

Masters Of The Universe DEFENDER'la ilgili olarak ( BBC TOPGEAR Dergisinin EKİM 2017 sayısının 116 sayfasında **Dünya'da Bu İşin USTASI ya da BABASI **MASTERS of The UNIVERSE**) başlığıya başlayan bir yazı yayınlandı. Internet ortamında (VPN) kullanarak görebilir, okuyabilirsiniz. Biraz daha...
  4. N

Ilk Arac Yeni Baslayan Onerisi

Sayın SERGUN Merhabalar, dilediğiniz kadar yazabilirsiniz, bu WEB sayfasındaki dostları olabildiğince bilgilendirmek ve aydınlatmak beni mutlu eder. Sorularınza gelince; * araçlar içerisinde şehir içinde hem güvenlik hem konfor için en uygunu hangisi olacaktır ? Bu çok fazla kelimelerle ifade...

5. N

Sayın SERGUN Merhabalar, cevabınız için teşekkürler. Dilerseniz Araç Neden yükseltilir oradan başlamak istiyorum ama fazla zamanınız da almak istemiyorum isterseniz bu konuda en doğru bilgiyi youtube içerisinde CAMEL TROPHY mp4'lerinde bulacaksınız ve sonrasında siz karar verin. Böyle bir macera...

6. N

Vitara Jlx Parça

Merhabalar, lütfen HASAN Beye telefon edin ya da yazın, size mutlaka çözüm bulacaktır. Selamlar, Ömer.
  7. N

Sayın SERGUN Merhabalar, ayırdığınız rakam ya da bütçe (aracı aldıktan sonra çıkacak diğer öngörülmeyen masraflar..) konusunda bilgi verseydiniz daha rahat bir öneride bulunmak kolay olurdu! Birincisi OFF ROAD'un ağırı-ortası-hafifi olmaz, bu gönlünüze göre, günün herhangi bir saatinde yapmak...
  8. N

Vitara Jlx Parça

Merhabalar, mesajlarınızda nerede yaşadığınızı yazarsanız, en yakın veya uygun bir adres verme şansımız artacaktır. Aşağıdaki adres Türkiye'deki En Eski (Japon Grubu) Suzuki'cilerdendir ve yedek parça'dan, yanımdan yetişmedir. Lütfen Hasan Bey'le konuşun, (MATSAN - Ömer) den bilgilerinizi aldım...

9. N

Kafada Deli Sorular...

Sayın VOLKAN Merhabalar, DEFENDER çok farklı bir segment otomobili, bu nedenle bu araçtan sonra konforlu ve güvenli bir SUV arıyorsanız SUZUKI'den uzak kalınız, (Subaru FORESTER) 2,5 sizin için en iyi seçenek olacaktır. Eğer KONFOR ve iç hacim biraz daha öne çıksın derseniz yine Subaru OUTBACK...

10. N

Yakın Zamanda Ucak Ile Yurtdışına Gidip Gelenlere Sorular

Aleyk'hum Assalam, Merhabalar, Bu kadar heyecanlanmanıza gerek yok! Üstelik Kargocusunuz, lütfen rahat olun, getireceklerinizin hepsi Kişisel Kullanıma Mahsus Eşyalar! Bunun yanında yılın son günü ya da yeni yılın ilk gününde geliyorsunuz bu da sizin için bir başka rahatlık demektir. Hangi Hava...
  11. N

Araç Testi: Nissan X-trail'i Toroslar'da Test Ettik

Sayın EATR yazdıklarınıza bütünüyle katılıyorum, izin verirseniz küçük bir ilave yapmak istiyorum Fuji Heavy Industries'in ürettiği Subaru Otomobillerin 500 cc.den başlayarak 88, 1000, 1200, 1600, 1800, 2000, 2200, 2500 ve 3600 cc hepsi 4WD'dır. 1990'lı yılların başında o günkü Türkiye...

12. N

Land Rover Ineden Bu Kadar Seviyoruz?

Merhaba, Otomotiv Endüstrisinde Tartışılmaz İNGİLİZ KALİTESİ ve GÜVEN!
  13. N

Sayın EATR'ye katılıyorum, sanıyorum aşağıdaki fotoğraflar bunu kanıtlıyor.
  14. N

Sayın ÖZEN Merhabalar, TOROS Dağlarında X-TRAIL çalışmanız için teşekkürler. Otoyol ve ""Arazide"" Test Ettik derken bunlara ait fotoğrafları göremedim. Bunları görebileceğim bir WEB sayfası varsa ve yazarsanız sevinirim. Selamlar, Ömer.

15. N

Yardim Eder Misiniz?

Merhaba tesadüfün bu kadar büyüğüne zor rastlanır. Yerimiz, KAMİL KOÇ ATAŞEHİR (Geliş Terminali)'ne 300 mt. mesafedeyiz. Siz ne taraftasınız? Bostancı Sanayi'de 3 (En Eski) Suzuki Servisi var, hatta birisi (isimlerini burada yazmak istemiyorum) Bütün OFF-ROAD araçlar konusunda en iddialı...
  16. N

Yardim Eder Misiniz?

Merhaba, HAYIRLISI OLSUN diyelim, yaşadığınız yeri tam olarak yazarsanız DOĞRU bir Suzuki Ustasını size önerebilirm. 1986'dan bu tarafa Japon Grubu için Full Filtre çeşitleri, SUBARU için de Motor Parçaları ithalatı yapan bir Şirketin sahibiyim ya da bu sektörün en eskilerindenim. Selamlar, Ömer.

17. N

Yardim Eder Misiniz?

Merhaba; 1000 Km. ile 100 Km. arasında HAYLİ fark var! Bir otomobilin (burayı lütfen çok dikkatli okuyunuz) devrilmesi için geometrik BOYUTLARI çok ÖNEMLİDİR! Boy ne kadar küçülürse ve yükseklik artarsa FELAKET BOYUTU o kadar fazla olacak demektir. Ayrıca OFF-ROAD ( maalesef bu sitede çok farklı...
  18. N

Yardim Eder Misiniz?

Merhabalar, herşeyden ÖNCE OFF-ROAD beklentilerini yazsaydınız daha sağlıklı bir cevap yazılabilirdi! Bu SJ413 bugünkü haliyle en kolay devrilecek bir araç görünümünde ve yazdıklarınızdan sizin hiç DENEYİMİNİZ olmadığı anlaşılıyor! Bu araçta her türlü soruna uygun işlem yapılabilir, 100 Km.de 1...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri