Arama sonuçlarınız

1. S

Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı?

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? Birliklerde araç kadroları mevcut bu kadrolardaki eksik araçların en yakın yerleşim merkezinden temini için sefer görev emri hazırlanır. Yani bir birlikte 10 adet 4*4 kadrosu varsa ve 8 adet mevcutsa (Mevcut durumu şu an %80-90 üzerindedir diye...

2. S

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım Ücretleri Kıyas yapabilin diye yazayım. 2012 model new honda civic 20.000 bakımı 395 tl (filtreler ve yağ). Bu arada honda her 10.000 de bir bakıma giriyor bu ikinci bakımdı yani.
  3. S

Başlamadan Biten Karavan Ve Kamping Sevdası

Ynt: Başlamadan Biten Karavan Ve Kamping Sevdası Sn. Selim bey, Sn. notdream, Sn Frombird ve Sn. Leven bey; İlginiz için teşekkürler. İki oğlum ve ben balık tutmak adı altında (balık falan tutabildiğimiz yok çokşükür) bir gecelik de olsa çok arazide kalıyoruz. Fakat eşimin ilk gelişiydi ve bir...

4. S

Başlamadan Biten Karavan Ve Kamping Sevdası

Uzun süreli özellikle Karadeniz bölgesinin tamamını gezmek fikrimiz vardı. İhtiyacımız olacağını düşündüğümüz eşyaları alarak kendimizce hazırlık yapmıştık. Fakat bu kadar uzun süreli bir geziye başlamadan önce üç dört günlük bir gezi yapalım beğenirsek Karadenizi gezeriz diye düşündük. Daha...
  5. S

Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300

Ynt: Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300 Elinize sağık güzel oluyor

6. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Karavanı yapım aşamasında iken gelip görmüştüm. Geliş amacım karavanı görmek ve bitince satıp satmayacağınızı öğrenmek idi fakat konuşmalarımızdan kişiye özel zevk için yapıldığını algıladığımdan (ki yanlış algılamışım)...

7. S

Yeni bir kamp yeri keşfettim

Ynt: Yeni Bir Kamp Yeri Keşfettim güzel yere benziyor bir mesajımız bulunsun istedim.
  8. S

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
  9. S

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. İyi yolculuklar, iyi eğlenceler.

10. S

Yedigöller Kampı (yardım)

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) Ayhan bey, Bolu içinden gidilen yol kapalı. Mengen üzerinden gidilen yol açık. Ankara'dan gidenler için mengen yolu daha uygun diye düşünüyorum. Ben bilmedigim için Bolu üzerinden gitmeyi denedim olmadı dönüp Mengen üzerinden gittim.

11. S

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
  12. S

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) 15.06.2013 tarihinde yolun başındaki benzinlikten benzin almak için durdum. Görevli arkadaş yolun kapalı olduğunu geri dönmemizi söyledi. Ankaradan gittigim için bu kadar yol geri dönülür mü diye inanmayıp devam ettim. Fakat ileride de yolun kapalı olduğuna dair...

13. S

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) Mengen üzerinden yedigöller yol ayrımından sonra yol üzerinde dört beş köy var. Araçlar köye mi gidiyor yoksa yedigöllere mi gidiyor ayırmak zor olur. Buradan yol arkadaşı bulmanızda fayda var. İyi yolculuklar.
  14. S

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) Bolu içinden gidilen yol, yol yapımı nedeniyle kapatılmış (15.06.2013 yedigölerdeydim). Mengen üzerinden gilen yolda ise otostop ile ulaşımı sağlamanız pek mümkün değil. WC yedigöller içerisinde var. Duş işinide merak etmeyin bu tarihlerde giderseniz şemsiyenin...
  15. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İngiltereye tamirhane açmak lazım demek ki. Bizdeki fiyatlar ile tamir ve bakım yapsan kapının önünde kıyamet kopar.

16. S

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
  17. S

Ceken Arac

Ynt: Ceken Arac Merakımı bağışlayın ama madem büyük araba ile gezeceksiniz neden aracı karavan olarak dizayn ettirip kullanmıyorsunuz da arkada birde çekme karavan gezdiriyorsunuz?
  18. S

Google'un 3 Boyutlu Çizim Programı Sketchup

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum fakat gerçek boyutlu çizime müsaade ediyor. Kullanımı oldukça kolay. Bir saatlik ders görüntüleri var sonrasında oturduğum evi ve zihnimde canlandırdığım bir römorku çizdim. Toplamda ders dahil 3-4 saatimi aldı. Evinde üretim yapan arkadaşların oldukça işine...

19. S

Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır?

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır? Halil Bey, Elbette görüşelim. İmza bölümünde telefon numaram var. Profilimde de msn adresim var.
  20. S

Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır?

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır? Halil Bey, Bizde tecrübeli değiliz, bu sene gezmeyi planlıyoruz. Siteden yardım istemiştim gelen cevaplara göre hazırladığım listeyi size gönderdim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri