Arama sonuçlarınız

1. macir_ertan

95 Defender 90 yeni resimler

Selamlar aracıma ait birkaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim ayrıca arka sağ tekerleğin yani benzin dolum yeri tarafında rezervuara yakın bir yerde yeşil girişi olan bir hortum çıkmış nedir anlayamadım aldığımdam beri öyle yerine takmaya denediğimde hortum gevremiş ve çok az kısa olduğundan...

2. macir_ertan

alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum

Ynt: alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum Bilgi için çok teşekkür ederim Rize'ye selamlar
  3. macir_ertan

defender

Ynt: defender Ne desem bilmem ki bende yeni bir Defender sahibi olarak bu aralar salgılarım ve hormonlarım üst düzeyde :P dileğim Rabbim birgün sana da helal süt emmiş bir Defendercik nasip eder herşeyin hayırlısı

4. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Selamlar Ali bey sahip olduğum araç İngiltereden İtalyan polis teşkilatı adına özel sipariş olup teşkilat bu tip motorla fabrikadan 100 adet almış emekli olanlardan biri de bende,içinde çıkarılmış olan telsiz yeri tavanda polis ışıkları olur ya şimdi adı tam olarak...
  5. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Teşekkür ederim Serkan bey hakikaten yakışıklı değilmi''mdr'' İsmail beyin dediği gibi bu araba lastik istiyor ;)inşallah araç üstünde ufak tefek değişiklikler bile yapsam resimleyip sizlerle paylaşmak çok keyifli olacak Alanya'ya selamlar

6. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Merhaba efendim adınız ve yaşınız yazmadığından dolayı nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum saygıda kusur etmek istemem:) sorunuzun cevabını vermeye çalışayım aracı Türkiyeye kalıcı olarak getirmeyi düşünmüyorum burada ikamet ettiğimden dolayı Kapıkule'den günü birlik bile...

7. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Aleyküm selam Hüseyin 1967 Kırcali doğumluyum 1977'de Türkiyeye İstanbul'a göç ettik 30 sene biryere çıkmamasıya o kalabalığın içinde geçirdim hayatımı ve bu uzun aradan sonra bulgar kimliği çıkardım ve son 4.5-5 seneye de yakın Bulgaristanda Haskovo'da ikamet ediyorum...
  8. macir_ertan

defender hastalığı size nasıl bulaştı

Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı Bilmiyorum ama çocukken kısa bir Defender 90 oyuncağım vardı hep onunla hayaller kurup nerelere gitmezdim ki,daha sonra 36'lı yaşlarda gerçek Defender 110'um oldu sattım ,,,sattıktan sonra dayanamayıp bir benzinliğin oyuncak araba satan bölümünden yine...
  9. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Bu arada Ali bey İstanbul Şehreminide 30 sene ikamet ettim son 5 senedir Bulgaristandayım ara ara gidip geliyorum birgün görüşmek dileğimle

10. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Ali işte olayın bu tarafı güzel madem böyle bir sevdaya tutulduk kesinlikle tembel insanlar olamayız illaki olmasa bile kendimize bir iş çıkarırız :)al cillop gibi arabayı tık garaja sonra ne yapacağına şaşır dur demek istediğim rahatsız insanlarız hele kış geliyor ya...

11. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Teşekkür ederim Ali bey inanın bugüne kadar onun yokluğuyla ve hayaliyle yaşamak çok zordu,şimdi ise gündüz onu kullanmak ona dokunmak ve gece onun hayaliyle yattığımda hemen sabah olsun diye zoru zoruna uykuya dalmak daha zor :)hatta garaja bile giderken o kısacık...
  12. macir_ertan

alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum

Ynt: alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum Selam arkadaşlar benzinli Defender için ek kabin ısıtıcı alternatifleri nelerdir acaba bilgisi olan var mı bir fikir verseniz :)

13. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Sağolun İsmail bey :)evet abi can alıcı yerimden vurdunuz,aracı aldığımdan beri kaç kere lastikçinin karşısında durdum bir bilseniz ;D ama hep kendimi teselli ettim iyidir iyidir diye galiba 2500 tl kadar bir yatırım daha yiyecek gibi.Bu arada forumları dolaşıyordum...
  14. macir_ertan

Gezenbilir İzmir; Kurban Bayramı Kampı Görselleri (7 - 9 Kasım 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kurban Bayramı Kampı Görselleri (7 - 9 Kasım 2011) Muhteşem kareler Allahım bizlere sunduğun bu güzelliklerin karşısında insanın dili tutuluyor,inşallah gelecek nesiller bu zenginliği daha bilinçli ve dikkatli kullanırlar paylaşım için teşekkürler,içim açıldı vallahi...
  15. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Çok çok sağolun Fatih bey beğendiğinize sevindim Malatya'ya selamlar

16. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Çok teşekkür ederim İlyas bey
  17. macir_ertan

1974 Series 3 88'

Ynt: 1974 Series 3 88' Hayırlı olsun güle güle kullanın
  18. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Steering Guard takılırken Bu talon da artık adıma registre olmuş hali.Şnorkel ve yapacağım dğer uygulamaları zamanla sizlerle paylaşırım şimdilik memlekete kucak dolusu selamlar :)

19. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Merhaba ben Ertan Çetin 5 sene aradan sonra tekrar merhaba sevgili büyüklerim ve küçüklerim iki tane Lada Niva biri 1990 model diğeri 2000 model,bir tane Daihatsu Feroza 1993 model gerçi Ferozayı iki tane Nivadan uzun yollar katettikten sonra şişen kafamı biraz sakinleştirmek amacıyla almıştım...
  20. macir_ertan

87 Defender'ın 87 model anahtarlığı...

Ynt: 87 Defender'ın 87 model anahtarlığı... Evet arkadaşlar benim anahtarlıktaki alüminyum plakada bu numara var keep ... only record of key No:RO1788

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
enes_26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri