Arama sonuçlarınız

1. koray_p

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Tavan döşemesi yeniden kaplandı. Seyirde kullanılmak üzere kompresörü motordan tahrikli klima taktırdım. Sadece arka tarafa doğru üfleme yaptığından tavana iki adet menfez ekledim.

2. koray_p

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Herkese merhaba, Yaşım 41, İTÜ gemi makineleri mezunuyum, denizde bir süre çalıştıktan sonra karaya geçtim. Bir denizcilik firmasında teknik müdür yardımcısı olarak çalışıyorum. Çocukluk hayalim olan karavanımızı hele şükür tamamladık. Gerçi halen ufak tefek rötuş / ekleme yapacağım yerler...
  3. koray_p

Panelvan Motokaravan Dönüşümü Ruhsatı

hayırlı olsun. inanın çok sevindim. güle güle kullanın. gaz alarmını ben de merak ediyorum.

4. koray_p

tse harçları dahil 1200 TL aldığım en düşük rakam. çantamın içi ıslandığı için firma bilgisini bulamadım. ama tam emin olmamakla birlikte aklımda "bilgen mühendislik" gibi birşey kaldı.
  5. koray_p

proje çizen mühendislik firmaları ile görüştüm. kanunun kaldırıldığını söylediler. kendimiz dönüşüm yapıp proje çizen yere götürünce dönüşüm için fatura falan ayarlayacaklarını bile söylediler. ben de karavanımı bitirmek üzereyim. işlerimin yoğunluğundan tamamlayamadım. emin olmasam çoktan...

6. koray_p

merhaba, o kuralı kaldırdılar. ben 7-8 firma ile görüştüm. hepsi de aynı şekilde bilgi verdi.

7. koray_p

Istanbul Veya Yakınlarında Kendi Karavanını Yapanlar Ile Iletişim

Yeni yasayla ilgili uzun zamandır araştırma yapıyorum. Ne yasayı ne de tarih sınırlamasını bulamadım. Bugün araç tadilat projesi yapan en az 6-7 mühendislik firmasıyla görüştüm. Hepsi de bu yasanın kaldırıldığını söyledi. Yani bireysel olarak proje hazırlatıp TSE 'den onay alınınca araç...
  8. koray_p

Karar Vermek Zor...

153.000km, 40.000 TL 'ye aldım. şansıma bayan çantası üretip satan birisi olduğu için ağır yük görmemiş, her yeri temizdi. ufak tefek çizik, ezik yerler var ama problem değil.
  9. koray_p

Karar Vermek Zor...

Karavana dönüştürmek için nisan ayında ben 2012 model 15m3 Boxer aldım. 2012 modellerin motorlarının Avrupa tip olduğunu, Master 'a rakip olarak çıkarıldığını söylüyorlar. Birkaç defa uzun yol yaptım. 90-110 km/h arası hızlarla km 'de 32 kuruş yaktı. Tabi bu boş haldeyken, karavan olunca biraz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR