Arama sonuçlarınız

1. cazzcazzy

Navara Için Multimedya Ses Sistemleri

Teyp multimedia ne alsam tamir mi ettirsem derken, 70 tl ye bir fm transmitter aldım.bluetooth bağlantısı,aux ve sd kart girişli.iphone ilede Son derecede uyumlu çalışıyor.Şimdilik ucuz ve gayet ii bir çözüm oldu.Tek dezavantajı, kontağı kapatsanızda çakmaklığa enerji geldiği için ürünün sürekli...

2. cazzcazzy

Benzin Canavarı Nasıl Terbiye Edilir

Aracın şanzıman yağını hiç değiştirdin mi ?
  3. cazzcazzy

iyi bakmak konusunda hemfikirim.7-8 yaş ve üzeri temiz d40 bulmak oldukca zor.Boyasız ilk elden servis bakımlı temiz bulmak için tam 1 yıl aradım.3-4 şehir gezdim.Ne maceralar ne maceralar

4. cazzcazzy

Beş para etmez diip forumda arkadaşları kızdırmayalım[emoji1]ki bana göre herbirinin artı ayrı eksileri var.Mesela amarok içerden daha araba gibi.Ne bilim L200 arazi eşşeği.Nereye vursan gidiyor.Ben navaranın donanımını sevyrm.Bu yaşta bu donanımda yok varda modelli bizimkilerden 2 tanesinin...
  5. cazzcazzy

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. cazzcazzy

Buda benim namı değer "Kocaoğlan"[emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. cazzcazzy

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. cazzcazzy

Araca bende hayranım.2009 model 4x4 platinium bendeki.Yol tutuşu, donanımı, arazi keyfi süper.ağır off road yapmıyrm.Ama kamp amaçlı hafta sonları yakın civar, yıldada 1-2 karadeniz yaylaları yapyrm.Geçen yaz 1 hafta karadenizde yayladan yaylaya gezdim durdum.Asfalt lastiği ile 1 kez bir çamur...
  9. cazzcazzy

7000 km de bir bakımın yakıta etkisi olacağını sanmıyrm.İlk sahibinden 2007 130.000 de ii bulmuiunuz.Hayırlı olsun.Bende ilave bagaj kapama var.Tahminimce 50-70 kg civarıdır.Lastikde BF 265 65 17 AT aldım 3-4 ay önce.Yaklaşık 1 lt artırdı sanırsam lastikler Tapatalk kullanarak iPhone...

10. cazzcazzy

Şehir içi rakamınız 10.5-11 ,şehir dışı 6.5-7.0 arasına denk geliyorki.Bence son derece iyi.Hatta şehir dışı rakamınız yeni kasa np300 ler ile yarışır. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. cazzcazzy

Rakamlarınız çok ii.Normalde 2 çeker kullandığım için aracın 4x4 donanımı normalde etkilemez diye biliyorum. Aracınızda yaptığınız ilave bir bagaj kapama yada arka ağırlık A/T lastik v.s değişim ilave var mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. cazzcazzy

Araç Üstü Çadır - Ikamper Markası Nasıl

Yorumunuza saygı duyarım.Ancak "eksiği yok fazlası var" ifadesi için bu teknik detayları bilerek değerlendirmek gerekir.Diğer tüylü sadece görselde kalırız. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. cazzcazzy

Tiny House Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

15.000 tl ye olur mu bilmem ama proje ve taslak varsa koyacak yerde varsa en önemlisi istiyorsanız neden olmasın. Planınızı bekliyrm Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. cazzcazzy

Araç Üstü Çadır - Ikamper Markası Nasıl

Merhaba, Belirttiğiniz ve önerdiğiniz bu çadırın; Kumaş yapısı ve özellikleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Örneğin kumaşın kompozit bileşeni nedir(% 100 naylon, yada pamuk v.s gibi), konstruksiyonu nedir( kumaş ribana mı , bezayağı mı v.s), kumaş ne tür bir boyama tekniği ile...
  15. cazzcazzy

Tiny House Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Aklımdaki başlığı siz açmışınız:) Geçtiğimiz aylarda keşfettiğim bu Tiny House lar ile ilgili yüzlerce video izledim.Bu taşınabilir evlere neden ihtiyaç duyuluyorki sorusunu önce kendime sonrada amerikada yaşayan bir arkadaşıma sordum.Duyduğum cevaplar şaşırtıcıydı; Amerikada evler yüzbinler...

16. cazzcazzy

Kamp Mutfağı Alışverişinde Sizce Neler Olmalıdır ?

Hocam sen iyiki 3-5 ay yurt dışına kampa felan gitmiyosun.Konteyner götürürdün trenle muhtemelen.[emoji1] Kamp bana göre biraz sadelik, biraz sefillik, biraz ruhumuzu, bedenimizi dinlendirme yeri.Bu kadar çok malzemeyi taşıması, orda muhafaza etmesi ve aradığını poşetlerin arasından bulmak zor...
  17. cazzcazzy

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Harika bilgiler paylaştınız benim için çok teşekkürler.Fiyat farkları baya kapandı.Belirttiğiniz nem ve proof özelliği için ithal çadırlarada bakmaya başladım.Yıllardır yerde çift tente çadırlarda terleme nem hiç bilmediğimiz sorunlar olduğu için anlattığınız sorunlar beni o çadırdan...
  18. cazzcazzy

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Merhaba Konu başlığının dışında olacak ama fotoları görünce yazmadan edemedim[emoji4] Sizin aracın aynısından bende de var.Ve aynı marka çadırı alma arefesindeyim.Sormak istediğim; -Araç üstünde yüksek hızlarda uğultu yapıyor mu? -Açması ve katlaması kolay mı? -Yoğun yağmur altında ne kadar...

19. cazzcazzy

2 Yetişkin+2 Çocuk En Uygunu Sizce Hangisi...

Knaus, Adria ve diğer ithaller Turkiye pazarı için çok yeni.2.ele düşüp helede biraz modellenip sizin aklınızdan geçen fiyatlara ulaşmasına hayli bir zaman var maalesef Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. cazzcazzy

Yeni Nissan Navara

L 200 ile mukayesesini bilemeyeceğim.Ancak eklemem gereken bir detay olursa ; Ben d40 kasa 2009 otomatik Navarayı 1,5 yıldır kullnıyrm.Arkadaşıma da geçtiğimiz aylarda yeni dolu paketini aldık. İlla +- leri geliştirilen ve hay allah eskisinde daha mı iyi aceba denilen yönleri var.Ancak benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR