Arama sonuçlarınız

1. designerk

Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var.

Ynt: Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var. Merhabalar, Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Yürüyüş turizminde verilen hizmetler ve bedelleri ile ilgili açıkçası olumsuz bir bakış açım yok. Sonuçta bazı insanlar buna ihtiyaç duyabilir ve ödemesini yapabilir. Ben şahsen...

2. designerk

Ynt: Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var. Bilgi için teşekkürler. Facebook gruplarına isek gönderdim. Kabul edilirse yakından takip edeceğim. Terracity karşısındaki dağ evi tam olarak nerede bilemedim. Bir kaç kez gitmişliğim var o civara ama öyle bir yer görmedim. Daha...
  3. designerk

Ynt: Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var. Merhabalar, Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Şu an iş nedeniyle istanbuldayım. Antalya'ya geri dönüşüm ile birlikte sizlerle tanışmayı çok isterim. İletişim bilgilerimi dilerseniz geldiğimde mesaj olarak atabilirim...

4. designerk

Ynt: Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var. İlginiz için teşekkürler.. Paylaşım linkini atarsanız oradan takip etmeyi çok isterim.
  5. designerk

Merhabalar, Sene başı itibari ile İstanbul'dan Antalya'ya yerleştim. Şehir merkezinde bile bilemediğim tonla yer olduğunu biliyorum. Acelem yok yavaş yavaş öğreniyorum. İstanbul'da 2 yıl önce başladığım koşu sporuna Antalya' da da devam etmekteyim. Günlük 8 ile 12 km arası koşuyorum. Galiba...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri