Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)
hasan abi l benden de o kadar dediklerine katılıyorum video ve fotolar daha çok bekliyorum :) burdaki fotoğraflarda fena diil :) yükleyenler sağolsun :)
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)
ellerinize sağlık şimdiden azda olsa gününüzü nasıl geçirdiğinizi gördük bu güzle fotoları yarattığınız için hepinize tesşekürler!! : )
Ynt: Serindere - İnönü Yaylası Bireysel Keşif Faaliyeti (29 Haziran 2008)
zorlu keşif olmuş ama oralardan gidrken arabanın giremediği yerlerde bisiklet gibi bişi olsa daha güzel olmazmıydı daha çabuk keşif yamış olurdunuz : )
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)
ışıl abla gidemediğin için üzgünsün biliyorum ama ne yapalım kaderde buda varmış : )
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
ayhan abi biraz geç olsada aramıza hoş geldin!! biliyorum seninde canın var herkezin canı can da senin ki patlıcan diil heralde : ) sende bizdensin! : ))
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
neyse hayırlısı o olsun! inşallah izin koparırsın bu arada ablacım isminiz neydi profile yazarsan sana hitabederim : )