Arama sonuçlarınız

1. yokluk35

Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) bu gidişle samsun dısında hava durumunu tahmin edemiyorum samsun bana kalsa daha 1 hafta daha kar yağmaz merkeze ne yapsam gezmeyemi gitsem kar görmek için!! : )

2. yokluk35

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) hoş geldin ali abi!!
  3. yokluk35

Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008)

Ynt: Suzukiciler Buluşması Etap Arama (2) Off-Road Gezisi (21 Aralık 2008) güzel ama kısa video be fazla zevk alamadım : )

4. yokluk35

Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

Ynt: Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum abi araç güzel olmuşta şu videoları yükle be ! abi şimdi okudum yanıyorum ideo izlicem diye en yakın zamanda yükle abi!
  5. yokluk35

İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) baya güzel kareler yakalamışsınız! camera yokmuydu gittiğiniz yerleri arabaların zorlanma yerlerini cekseydiniz ne güzel olurdu! :) mesut abi sen o araba ile kara gittinmi bu haliyle eğer gittiysen araba nasıl sürdün o...

6. yokluk35

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 abi süper olmuş çok hoşuma gitti böle bi arabayı ne kadar fiyata verirsin tahminen ??

7. yokluk35

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II cola mı? fanta mı ?
  8. yokluk35

Volkswagen Pick-Up

Ynt: Volkswagen Pick-Up abi biraz cüsseli gibi ama diğer arabalardan sanki kısa gibi mesela navara skystar hılux gibi ?
  9. yokluk35

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... harita?

10. yokluk35

Volkswagen Pick-Up

Ynt: Volkswagen Pick-Up araba mükemmel olmuş pratik standart ama bu araba en aşağı 40.000 dolar derler fiyatı ne kadarmış peki??

11. yokluk35

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) içimdek pek söylemek gelmiyor ama benim el arabam var gelsem olurmu? : D hehe
  12. yokluk35

İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) abi olsun adamlar kacamak yapıp zevk i sefa yapıolar onu yapamıyanlardavar : (

13. yokluk35

Grand Cherokee 5.2 97 Model

Ynt: Grand Cherokee 5.2 97 Model abi lpg ile jepler performans sağlıyomu iyi ??
  14. yokluk35

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) söledim yine söylüyorum foto ve video cekmeyi unutmayın mgk
  15. yokluk35

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu levent abi hoş geldin!!

16. yokluk35

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi ya olurmu öle sigara aslında çok yararlı bişi baksana kendini iyi yada kötü modifiye etmeyi sevenler çok.benim bunlara söylmek istediğim tek bişiy var başkalarınıda modifiye etmesinler kendinin kıymetini bilmiyenler başkalarının kıymetini çiğnemesine izin...
  17. yokluk35

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II eti mi? ülker mi?
  18. yokluk35

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ahh bu günden beri yakınıyorum samsun merkeze bi kar düşmedi tadını cıkaralım : (

19. yokluk35

Yol mu Yok ???

Ynt: Yol mu Yok ??? ömer abi profilinin altındaki yazı oşuma gitti dediğin gibi ah jepim olsada camurlarda cırpınıp dursam
  20. yokluk35

Yol mu Yok ???

Ynt: Yol mu Yok ??? ben onu ferrari sürenlere söylüyorum yollarda hız yapıyorlar ferrarim var diyip hva atan lar var dır bilirsiniz sıkıyosa diyorum bu güzelim dağ yollarına gelsinler! : )

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri