Arama sonuçlarınız

1. kadri

Arap Jeep'i

Ynt: Arap Jeep'i gerçektende komikmiş ben de dayanamayım güldüm yani :D paylaşım için teşekkürler

2. kadri

Sivas - Merakum ve Tuzlu Göl Çamur Etkinliği (01 Şubat 2009)

Ynt: Sivas - Merakum ve Tuzlu Göl Çamur Etkinliği (01 Şubat 2009) paylaşım için teşekkürler
  3. kadri

İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009)

Ynt: İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009) paylaşım için teşekkürler,

4. kadri

Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009)

Ynt: Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009) büyük geçmiş olsun Musa bey ucuz atlatmışsınız.
  5. kadri

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç merhaba fahri bey, manuel vinc yazınızı uzun süre önce okumuştum ama hayata geçirme fırsatını yeni buldum. size teşekkür etmek istedim,sayenizde hem ucuz,hemde kullanışlı bir mekanik vinç sahibi oldum. 2 tonluk pajeromu da battığı yerden kolayca çıkardı. bizi...

6. kadri

Gaziantep Çamlıtepe Off-Road Keşif Gezisi (01 Şubat 2009)

Ynt: Gaziantep Çamlıtepe Off-Road Keşif Gezisi (01 Şubat 2009) güzel , çok güzel paylaşım için teşekkürler

7. kadri

Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009)

Ynt: Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009) güzel bir keşif olmuş paylaşımınız için teşekkürler
  8. kadri

Çatalca - Ormanlı Sahili Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

Ynt: Çatalca - Ormanlı Sahili Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009) harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.
  9. kadri

Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009) paylaşım için teşekkürler çok güzel bir etkinlik olmuş

10. kadri

Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009) devamını heyecanla bekliyoruz.

11. kadri

Mitsubishi Concept

Ynt: Mitsubishi Concept çok dikkat çekici tasarımlar
  12. kadri

Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

Ynt: Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum aracınız tek kelimeyle harika olmuş zevkli off-roadl ar dilerim.

13. kadri

Ordu Off-Road Kulübü Günören, Sayacabaşı Off-Road Kar Gezisi (4 Ocak 2009)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Günören, Sayacabaşı Off-Road Kar Gezisi (4 Ocak 2009) şahane bir gezi karı kürümüşsünüz, paylaşım için teşekkürler.
  14. kadri

Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ?

Ynt: Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ? merhaba Ercüment bey, bende 99 pajero 3.5 v6 5 kapı var,çok memnunum dediğiniz gibi standart haliyle gayet iyi, tabi ki tek kapılı araçlar gibi her yere girip çıkamıyorsunuz ama rahatlığı,genişliği, 6 silindirin sesi ,orta dif.kilidi ve %100...
  15. kadri

İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009)

Ynt: İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009) kartepenin ve karın tadını çıkarmışsınız, paylaşım için teşekkürler.

16. kadri

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 01- Yüksel Uysal (yuysal) - Pajero 1988 - İstanbul 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul (SAMOFF) 03- Hakan Gürel Pajero 1994 (Benzinli+Lpg) Mengen / BOLU 04- Barış Sezgin (jeeper) 1995 pajero - SAKARYA 05- Kerim Alöç - 1999 Pajero...
  17. kadri

Lada Gezilerinden Fotoğraflar

Ynt: Lada Gezilerinden Fotoğraflar parçası ucuz servis problemi yok ve standart haliyle bile birçok arazi aracından iyi kafaya koydum eninde sonunda bi niva çekicem altıma. ;D
  18. kadri

Bu da Benim Nivam (reis28)

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) gerçekten çok güzel olmuş Keyifli off-roadlar dilerim

19. kadri

Lada Gezilerinden Fotoğraflar

Ynt: Lada Gezilerinden Fotoğraflar resimler çok güzel teşekkürler,birkaçgün önce arkadışın nivası ile üzüm bağlarına çıktık,gerçekten keçi gibi lafını hakeden bir araçmış. bayıldım üstelikte bindiğim araç 86 modeldi,
  20. kadri

Ağaçlı Yakınında Bir Göl (15 Ekim 2006)

Ynt: Ağaçlı Yakınında Bir Göl (15 Ekim 2006) CJ nin görüntüleri harika, aslan gibi maaşallah :o

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri