Arama sonuçlarınız

1. kadri

Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009) çok güzel bir etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler.

2. kadri

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) süper gezi olmuş gerçekten,çamur bol,resim bol,araç bol,eğlence bol, herşey bol bol,paylaşım için teşekkürler,
  3. kadri

Gaziantep Cevizli Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

Ynt: Gaziantep Cevizli Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009) güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

4. kadri

Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009)

Ynt: Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009) çok güzel resimler paylaşım için teşekkürler
  5. kadri

Kavaklı'da Cherokee'nin Çırpınışı Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

Ynt: Kavaklı'da Cherokee'nin Çırpınışı Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009) batmayınca gezinin zevki çıkmıyor,mühim olan zarar ziyan olmaması geçmiş olsun,paylaşım için teşekkürler.

6. kadri

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum araçlarımızı garajdan çıkabilenler ve garajdan çıkamayanlar diye iki kategoride toplayalım ;D ;D ;D

7. kadri

Doğada Çadırda Kamp Hayatı

Ynt: Doğada Çadırda Kamp Hayatı bu yararlı bilgilendirme için teşekkürler,
  8. kadri

Boş Zamanlarda Küçük Ayrıntılarla Aracınızı Güzelleştirin !

Ynt: Boş Zamanlarda Küçük Ayrıntılarla Aracınızı Güzelleştirin ! yaptığınız işlem çok güzel olmuş ,kötü görüntüyü yok etmiş. başka fikirlerinizde varsa paylaşırsanız sevinirim,teşekkürler.
  9. kadri

Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009)

Ynt: Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009) resimler çok güzel paylaşım için teşekkürler

10. kadri

3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması neyse içime su serptiniz :)

11. kadri

TÜVTÜRK Yetkilileri İle Off-Road Araçları Hakkında Toplantı

Ynt: TÜVTÜRK Yetkilileri İle Off-Road Araçları Hakkında Toplantı bilgilendirme için teşekkürler uğur bey, hepimizin merak ettiği bir konuydu.
  12. kadri

3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması kerim bey bu delik olayını okuyunca hafiften bi tırsma geldi bana :P

13. kadri

Dev 4x4

Ynt: Dev 4x4 bununla kartepe kuzuyaylaya gitmek ne süper olurdu :o
  14. kadri

Power Yağı!

Ynt: Power Yağı! bu bilgilendirme iyi oldu teşekkürler.
  15. kadri

Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum Adapazarındayım,sen İzmittesin değilmi

16. kadri

99 Model 3.5 Pajero'yu Doğru Kullanım İçin Yardım Lütfen.

Ynt: 99 Model 3.5 Pajero'yu Doğru Kullanım İçin Yardım Lütfen. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17840.0 bu link e baktınızmı.
  17. kadri

Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) güzel gezi çamur da iyi resimlerin devamını ve vidyoları görelim
  18. kadri

Ynt: 99 Model 3.5 Pajero'yu Doğru Kullanım İçin Yardım Lütfen.

19. kadri

Ynt: 99 Model 3.5 Pajero'yu Doğru Kullanım İçin Yardım Lütfen. bf lerle çıktığım soğucaktan bir iki resim
  20. kadri

Ynt: 99 Model 3.5 Pajero'yu Doğru Kullanım İçin Yardım Lütfen. linkteki lastik doğrudur, 265/70/15 le eşdeğer olan lastik ebadı (BF goodrich all terrain T/A 31/10.50/15) budur. Siz bu lastiği alacaksınız ben 180-190 km hız yaptım problem yok,yol tutuşu karda,yağmurda,kuruda,gayet güzel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri