Arama sonuçlarınız

1. N

Kayıp Anahtar

Motorsikletimin lastigi degiştirmek istiyordum .Bir izmirde bir türlü dogru dürüst yer bulamiyordum çin lastikleri tavsiye ediyorlardı. Kartalkaya kampında anda ismini hatırlayamıyacagim bir arkadaş bana buz motoru tavsiye etti . İç lastikliden tubeless'e cevirdigim için 4 saat ugraştılar cok...

2. N

TÜV TURK Üzerine

Ynt: TÜV TURK Üzerine 96 tan beri degil son 5 yıla göre ceza aiıyorlar yani 12x5yılxyuzde5 eşittir yuzde 300 cezası yuzde 300
  3. N

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) bende varim sami

4. N

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) taktık degil taktı .İki erkek baktık selma tek başına taktı
  5. N

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) başta bu organizasyanu yapan tüm arkadaslara ve beni boluya gorurup getiren yeni evlilere cok teşekkur ederim her sey mukemmeldi .Sizler beni mutlu ettiniz allahta sizlere mutluluk versin sami

6. N

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) ah o kadar teknede konuştuk otel dolduktan sonra bana e mail geldi web sahife haber gelsin diye üye idim saglık olsun

7. N

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? hakılsın ama bizim isirma şansımız yok ufak bir motorsikletim var yazın 4 ayaklı dostlarımızdan cok çekiyorum ses aleti aldım yanımda taşıyamadım kurusıkı tabanca aldım mekun mahal adamlarla başımderde girmesinden korktum bir kere topugu kaptırıyordum ne...
  8. N

eBay de gps

eBayden gps aldım super yazıyorsunuz igo ve turkce harita yüklüyor tavsiye derim . bluetooht var bir inceleyin .aldım bir haftada geldi .eBay den 25 tane alısveriş yaptım hepsi sorunsuz geldi. yanlızcana 124 dolar...
  9. N

Son Buluşma (2007)

Ynt: Son Buluşma Koza ve Sedat basta olmak uzere, Son Buluşma belgeseli için düzenlenen organizasyonda emegi gecen herhese cok tessekkurler cok duygulamdım tessekkurler sami

10. N

Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008) restoranta benden önce gidin yoksa ac alırsınız :)

11. N

Ynt: Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008) ilk defa geldigimden bilmiyorum bileti kim alacak kime para gonderilecek bu aracı bulsada gelem ne havam olur :) :)
  12. N

Ynt: Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008) 1-Koza Yardımcı(koza) 2-Sedat Açıl(yol) 3-Berk Saraç(berksito) 4-Emine ( Bambina) 5-sami (mewbig)

13. N

Abant Mudurnu Gezisine Yol Arkadaşı? (08 Kasım 2008)

kendi sahsi munibusunle 8 kasım cumartesi günü abant mudurnu gezisine gidecegim şu anda 5 kişiyiz 3 kişilik boş yer var mazotu bölüşüyoruz 20 -25 ytl cıvarında tutar tahmın ederim kalkış saat 7.00 de kadikoyden sami 05325743147
  14. N

National Geographic'ten Sadece Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!.

Ynt: National Geographic'ten Sadece Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!. murat (mezzy) dün kullandı ana yolda sorun yok ama ara yollarda sorun cıktı alet guzel calışıyor ama programı eksik
  15. N

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) sedat ve emegi geçen herkese teşekkür ederim şartlar na müsait olabilir ama damarlarımızda asill gezenbilir kanı akıyor :):)

16. N

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim mersedes vito normal mınubus arkadaslar son 1 kmsinii biz götururuz dediler saattee 8.30 da silede olacagımı tahmın eddiyorum
  17. N

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim benim nunubuste yer var 05315743147 saat 23 oo ce kadar bu gece 7 30 dan itibaren yarın arayabilirsin
  18. N

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim [size=12pt]saatler bir saat öne alınıyor yani istanbuldan geleceklere şilede buluşma saati simdiki saatle 8.00 ve 9 00

19. N

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Selamlar, ateşsiz silah serbestmi :):)
  20. N

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) mert ve murat tessekkur ederim telsiz kullanıyorsa hangi frekensı kullanıyorsanız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri