Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz
Sayın enverdede çek ve çek yayınla bizlerde burda nasıl yapsakda gitsek moduna girmeye çalışalım.Biz hem bakarız hem iç çekeriz.TÜRKİYE güzel geziniz ayrı güzel nice mice geziler dileriz.Paylaşımınıza teşekkürler.SEVGİ ve SAYGILAR.
Ynt: Kızıldeniz'e; Çölden, Mucizeler Denizine!..
Bu gezi plnınızda gerçekten muhteşem.Beni izlemek için bile sabırsızlandırıyor.Kimbilir sizler nasıl bir ruh fırtınası yaşıyorsunuz.Başarılar. SAĞLIKLI ve MUTLU devam edin.SEVGİLER.
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)
Doğa sever dostların bu gezisinide imrenerek izliyor ve tebrik ediyorum.Resimler katılımcıların mutluluğunu yansıtıyor.Mükemmel gezinizi izliyoruz ,paylaşımınız için teşekkürler.SEVGİ ve SAYGILAR. Bu arada Hakan bey ve Atila beye geçmiş olsun.
Ynt: Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz
Sayın Enverdede harika bir gezi ve beraberinde mutlu insanlar.En güzel tablo bu hayattan zevk almak.Nice nice güzel geziler dileriz .SEVGİ ve SAYGILAR.Hele hele SİNOP AYANCIK hanımın memleketi duyunca hemen geldi hasretle baktı.
Ynt: Aliağa - Yenifoça - Eskifoça Gezimiz (03 Ekim 2010)
Evet sevgili dostlar herşey daha daha güzel olacak.SEVGİ ve SAYGILAR dileyerek ,davetimi kırmayarak gelip haftasonu beraber sohbet ederek gezerek geçirdiğim sevgili Sami bey ,Salih bey ve serkan bey kardeşime teşekkür ediyorum.Bizler bu...
Ynt: İnönü Yaylası Gezimiz (18 - 19 Eylül 2010)
Merhabalar sevgili doğa dostu ve karavancı kardeşler.Kamp ve geziniz çok güzel geçmiş ve paylaşımınızda mükemmel.Yeni ve maceralı gezilerinizide tekrar tekrar bekleriz.SEVGİ ve SAYGILAR.
Ynt: İstanbul - Atina - İstanbul
Sevgili doğa sever WW çu dostlar geziniz mükemmel ve çok güzel geçmiş .Ayrıca paylaşımınız da bizi hem cesaretlendirdi hemde bilgi sahibi yaptı .Daha yine ve nice gezilerinizde sizleri merakla ilgi ilgi ile izleyeceğiz.Bu arada beni de aranıza kabul eder ve...
Ynt: VW T3 ile Hırvatistan ve Ucundan da Balkanlar...
Selam süper bir gezi ve muhteşem doğa.Hep kafamda var olan ???????? işaretleri .Acaba bende birgün böyle alıp başımı avrupaya gidebilecekmiyim?.Sanki yelkenli ile açılıp yeni bir kara parçası keşfedeceğiz.Yuh bana ... Çok çok iyi bir...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Yücel kardeşim çalışmalarında başarılar.Çakma karavan karasörünü profil iskelet ile şekilendireceksin değilmi?Daha sonra DIŞ yüzey (Aloucoband ,Polyester,Plastik lambri,Aliminyum gofraj,Alininyum çizgili bir malzeme daha...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Yusuf kardeşim ve değerli ailesine yeni eviniz ve rüyalarınız hayırlı ve uğurlu olsun.ALLAH gönlünüze göre versin.Kamp ve karavancılık içinizde oldukça mutlaka hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.SEVGİ ve SAYGILAR.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Yücel kardeşim merhaba .Eşin ve ailen nasıllar?Çalışmalarını ve üretim projeni adım adım izliyorum.İnan büyük bir keyf ve inançla ilgiiyle izliyorum.Mutlaka planlamışsındır ama hatırlatayım;çok hafif yapmaya çalış.İskelet ve...
Ynt: Karabiga'da Yeni Bir Karavan - Çadır Kampingi Doğuyor
Atilla bey merhaba .Öncelikle ben bu komuyu yeni gördüm ancak izledim.Hayırlı ve uğurlu olsun.ALLAH utandırmasın.Bir doğa sever olarak attığınız adımı destekliyor ve bir yardımımız olurmu diye sormak istiyorum.Çalışmalarınızda başarılar...
Ynt: Karavan Örnek Model ve Resimleri (3) Camperbox
Süper .bence deneyen çıkar.Bisikletlere motor takanlar var. ELektrikli bisikletleri de unutmamak lazım.SEVGİ ve SAYGILAR.
Ynt: Bayram Kaçamağımız (9-12 Eylül 2010)
Levend bey paylaşım ve gezi çok güzel,bizler yine tabitın güzelliklerine daldık .ALLAH içinize sindirsin.Nice gezilere diyelim.Harika bir paylaşım.SEVGİ ve SAYGILAR.
Ynt: İzmir - Foça Gezimiz
Sami bey merhaba .Ne mutlu böyle katkıda bulunan arkadaşlara sahip olmak.Çok memnun oldum.Foça nın sessiz ama hırçın koyu ve sokak arası evleri muhteşem.SEVGİ ve SAYGILAR.
Ynt: 07-35-07
Metin merhaba bende metin0035.Memnun oldum motor ile gezini takip ediyorum.Çünkü bende çok arzu ediyorum böyle bir geziyi.Böyle bir gezi motoru ile ,İNŞALLAH sahip olursam mutlaka gerçekleştirmek istiyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.
Sami bey merhaba .Haklısınız bende emekli ve esnaf ım .Zaman bulduğumuz da bu gezileri yapmak ve doğaya sahip çıkmak istiyorum.Sizler lede görüşmek ve tanışmak en büyük isteğim.SEVGİ ve SAYGILAR.
Srekan bey merhaba .Çok doğru bende sizin düşüncenize katılıyorum.Her hafta sonu ayrı ayrı yerlere küçük kasaba veya yerleşim yelerine kaçamak yapmak istiyorum.Öncelikli benim yurdum TÜRKİYE turizm i ve turistik gezileri.İzmir ve ilçeleri daha sonra ege sonrasında...
Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)
Serkan bey merhaba ve paylaşımınız ile tecrübelerinizi aktararak bizlerede nasıl başlayıp neler yapacağımızı öğretiyorsunuz.Teşekkürler.Ben de bi WW buskaravan ile başladım ama kafam karmakarışık.Çekme karavan mı? Campervan mı...