Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı
Çok çok iyi.İşte otokontrol bu insanlar ham iyiyi güzeli paylaşıyorlar.Hemde kötüyü çirkini deşifre ediyorlar.Fakat dikkatli ve dürüst olmak lazım.Teşekkürler.Her konuda insanlar birbirini ikaz etmeliler.SEVGİ ve SAYGILAR.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Sevgili Levent kardeşim merhaba kolay gelsin.ALLAH herkesin gönlüne göre versin sağlık ve afiyetle yedirsin ,gezdirsin.Hayallerinin ;herkesin hayallerinin gerçekleşmesi umuduile iyi çalışmalar.Eğer ege de bir kasabada isen...
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)
Merhaba herkese selam ve saygı.Ömer kardeşim ve Murat kardeşim ben ve karavancı dostlarımız bu etkinliğe katılmayı arzu ediyoruz.Org .davet aldık 5 veya 6 kişi olarak katılmayı planlıyoruz.Son şekli ile tam...
Ynt: Aliağa - Yenifoça - Eskifoça Gezimiz (03 Ekim 2010)
Merhaba tüm doğasever dostlara merhaba .Tabiiki Cengiz bey bir daha ki sefere 1 veya 2 gecelik yatılı kamp teklif etti Serkan kardeşim.Hatta önce ayrıca bir kahvaltı yapalım dedi .Seferihisar Karaburun taraflarında dedi .Bende hay...
Ynt: Tarık Minkari Vefat Etmiş.
ALLAH rahmet eylesin .Mekanı cennet olsun .Sevenlerine sabır diliyor ve topluma böyle örnek değerli kişilerin daha çok örnek alınarak etrafına işık vermesi doğru olur; diye düşünüyorum.SEVGİ ve SAYGIYLA.
Ynt: Kızıldeniz'e; Çölden, Mucizeler Denizine!..
Merhaba yolunuz açık olsun.Bugün yola çıktınız.ALLAH kaza bela vermesin.Güle güle gidin güle güle gelin.Merakla bekliyoruz.Çok çok fotoğraflandırma yaparsanız bizim için iyi olur.SEVGİ ve SAYGILAR. Sağlıkla mutlulukla gezin.
Merhaba tüm dostlara .Sazlıca kamp fiyatınıda işletmeci Günay bey her mocamp gibi 3 aşağı 5 yukarı aynı tutuyoruz dedi.Zaten çekme karavan ve motokaravan yeri sınırlı .Her araç 3 kişi olmak kaydı ile elk dahil 26_ 30 Tl gibi bir...
Ynt: İzmir - Foça Gezimiz
Sayın doğasever dostlarım;Ünal bey,Levend bey,Cavid bey,Cihat bey,Cengiz bey,Sami bey,Atilla bey,Yusuf bey,Salih bey,Serkan bey,Sami bey Haşmet bey, Yücel bey lere tek tek teşekkür ederim.SEVGİ ve SAYGILAR.
Merhaba bu gezimizde bizler ile beraber olan ve paylaşımımızı izleyip bizi kutlayan ve onurlandıran Mehmet bey,Cevdet bey,Levent bey,Haşmet bey,Yücel bey dostlarımıza teşekkür ederim.Ayrıca gezilerimizde kalplerimizde her zaman...
Ynt: Kenan Sofuoğlu
Kenan SOFUOĞLUNU tebrik ediyorum.Bundan sonraki yaşamında sağlık mutluluk ve başarılarının devamını diliyorum.SEN TÜRKİYE ye büyük gurur yaşattın,onurlandırdın.Ayrıca kişilik olarak mütevazılığını da kutluyorum. Sana yakışan da bu.....SEVGİLİ KENAN. SEVGİ ve SAYGILAR
Ynt: Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :(
ALLAH rahmet eylesin .Eş dost ve akrabalarına sabır diliyorum.İnanıyorumki o sevenlerini izliyordur.SEVGİ ve SAYGILAR.