Arama sonuçlarınız

1. serdaragdas

Jeep Sayfasında; Son Bir Sene İçinde En Çok Ziyaret Edilen Konular

Ynt: Jeep Sayfasında; Son Bir Sene İçinde En Çok Ziyaret Edilen Konular bu sayfa kilitlenmiştir.

2. serdaragdas

Ynt: Jeep Sayfasında; Son Bir Sene İçinde En Çok Ziyaret Edilen Konular aynen öyle:)
  3. serdaragdas

Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...

Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj... kumbara kırmak kolay. ama bu işlerle yakından ilgilenmek lazım resimler çok güzel bendede bisürü resim var ama boş . ancak görsellik kazanır beyinde yapılacak işler ancak patronla usta yanyana gelmesinden oluşur. burada patron...

4. serdaragdas

Ynt: Jeep Sayfasında; Son Bir Sene İçinde En Çok Ziyaret Edilen Konular [color=yellow] Off-Road Pc Simülasyon Oyunları [color=red]Başlatan: serdaragdas Ziyaretçi: 5.149 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20076.0
  5. serdaragdas

Kendinizi Yaşlı Sürücülerin Yerine Koyun

Ynt: Kendinizi Yaşlı Sürücülerin Yerine Koyun Bahsi konu yapılan elbise; yaşlı diyemiyeceğim çünkü her insan kendini genç hisseder kaç yaşında olursa olsun . ve bu 65 yaş ve üstü insanlarımız ın zorunlu olarak araç kullandıklarında ne'ler yaşadıklarını genç nesile daha iyi anlatmak için...

6. serdaragdas

Jeep ZJ - XJ İle Araziye Giderken Araçta Bulunması Gerekenler ...

Ynt: Jeep ZJ - XJ İle Araziye Giderken Araçta Bulunması Gerekenler ... eyvallah kumandan. saygılarımla ergun abim benim.

7. serdaragdas

Ynt: Jeep ZJ - XJ İle Araziye Giderken Araçta Bulunması Gerekenler ... ben zaten yapıyodum
  8. serdaragdas

Ynt: Jeep ZJ - XJ İle Araziye Giderken Araçta Bulunması Gerekenler ... bu yazdıklarımın hepsi benim aracımda mevcut. ama port bagajda.arka bagajda sadece winç kumandası ve el feneri var.Aracın ağırlığına gelince extra istepne lastik ve port bagaj dahil 115 kg.gibi bir ağırlığa sahip oldu.
  9. serdaragdas

Ynt: Jeep ZJ - XJ İle Araziye Giderken Araçta Bulunması Gerekenler ... İçkiye karşı değilim ama günübirlik arazi gezilerinde karşıyım kamplı olursa eyvallah . Arazide ayık kafalı olmamız gerekirken.Şarampole uçmuş bir araçta efes yudumlamak bana göre değil.

10. serdaragdas

Ynt: Jeep ZJ - XJ İle Araziye Giderken Araçta Bulunması Gerekenler ... Bence her araziye giden araçta olması gerekenler. 1.Mafsallı ve değişik uzatma şaftlı lokma takımı.(metal çantasında 35.40 parçalı olanlardan) 2.Açık ve kapalı ağızlı somun anahtar takımı.(15-20 parçalı olanlardan.) 3.Yıldız...

11. serdaragdas

Ynt: Jeep Sayfasında; Son Bir Sene İçinde En Çok Ziyaret Edilen Konular ellerinden öperim beatrix abim benim. 13645 ziyaretciye az kalmış az kalmış.başa baş mücadele .
  12. serdaragdas

Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım?

Ynt: Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım? bende prins dedim

13. serdaragdas

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları fena oyun değilmiş.teşekkürler
  14. serdaragdas

Amanoslar'da 6 Saatte 170 Km'lik Off-Road Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

Ynt: Amanoslar'da 6 Saatte 170 Km'lik Off-Road Keşif Gezisi (12 Nisan 2009) emeğinize sağlık kesenize bereketki bu güzellikleri paylaştınız.
  15. serdaragdas

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları gogle de motormax cheat veya savegame yaz.kopyala bütün araçlar açılsın

16. serdaragdas

Esenceli'den Bahar Esintileri (29 Mart 2009 )

Ynt: Esenceli'den Bahar Esintileri (29 Mart 2009 ) mükemmel görüntüler.
  17. serdaragdas

Jeeplere Konulan Yağlar

Ynt: Jeeplere Konulan Yağlar emeğinize sağlık
  18. serdaragdas

XJ Almak İstiyorum

Ynt: XJ Almak İstiyorum bende lada nivadan xj geçtim. Allah gönlünüze göre versin.

19. serdaragdas

Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj... banada lazım böyle bişey .
  20. serdaragdas

Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj... Resimlerle bu iş malesef sadece fikirlendirir. Ama tam ölçü alınamaz. Vida delikleri, verilecek kavis, kısaca tam gönyeli bir ölçü alınması lazım. sizde ankarada olduğunuza göre. bu iş istanbula yolunuz düşerse diyeceğim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri