Arama sonuçlarınız

1. serdaragdas

Jeep XJ Motoruna Ekstra Temiz Hava Nasıl Sağlanır?

Selamlar , Çok araştırdım ve buldum. Motor yağ kapağının hemen önünde olan ve motorun hava filtresine doğru uzanan bir hortum vardır. Bu hortum motora filtrelenmiş hava iletmektedir. Bence bu yetersiz kalmaktadır. Daha profosyonel bir sisteme ihtiyacımız vardır. İşte burada paylaşmak istedim.

2. serdaragdas

Jeep Laredo Aracım Lpg Çalışmasında Titriyor

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor Saygıdeğer abiciğim, Sorun kesinlikle şafak oto gazda çözülür. Reklam amaçlı demiyorum bende atiker kullanıyorum. Atiker firmasının istanbulda sorun çözücü tek bir bayisi var konusunda uzman olarak oda şafak otogaz. Merkez: İ.karaoğlanoğlu cad.163/c...
  3. serdaragdas

XJ Hararet Sorunu?

Ynt: XJ Hararet Sorunu? abiciğim xj lerde 2 adet fan vardır. Bir tanesi bağımsız olarak çalışan büyük fan, ve diğeri orta boyutlu elektrikle çalışan diğer fan(klima ve aşırı hararet yaptığında çalışan fan)sizdeki sorun hangisinde.? Büyük olan fan araçı çalıştırdığınızda devreye girer aynı anda...

4. serdaragdas

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor throttle sensordur hava ayarını yapan doğrudur bende değiştim. buji kablosu gerçekten çok önemli birde bobin ne baktırın akım tam veriyormu.
  5. serdaragdas

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor Öncelikle aynı sorunlar bende de vardı ama 90 km sabit hızla giderken gaz kesme ve anında gaz verme yığılma, titreme hepsi bir arada.Öncelikle şunları yaptım. tehorlote sensor değişti düzelmedi,map sensörü değişti düzelmedi,oksijen sensörü değişti düzelmedi,buji...

6. serdaragdas

XJ Hararet Sorunu?

Ynt: XJ Hararet Sorunu? Saygıdeğer abilerim.Aynı sorun bende de vardı. Röle ve açma kapama anahtarı ile elektirikciye tarif ettim yaptırdım. Hararet olmaya yakın anahtarı açıyorum 15 saniyede hararet ibresi normal düzeye geliyor.Haliyle motorun fanı yeterli olmuyor. Arazide sürekli...

7. serdaragdas

Satılık Off-Road Donanımlı 1996 Model 5.2 ZJ

Ynt: Satılık Off-Road Donanımlı 1996 Model 5.2 ZJ Musa abi hayırlısı olsun. Çok emek verdin bu arabaya , yürüyen aksamını ilk gün fabrika çıkış bandındaki gibi yeniledin çok masraf ettin, tam binilecek sorunsuz araba yaptın şimdi satıyosun. Vallaha satıyor olmana çok ama çok üzüldüm. Sağlık...
  8. serdaragdas

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. Bol kazançlar.Galloper çok mükemmel bir araçtır.Mitsubishi pajero tarzı bir araç. kıymetini bilen azdır .param olsa hemen kaparım.
  9. serdaragdas

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları emeğinize sağlık

10. serdaragdas

Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG

Ynt: Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG corehun abi nerelerdesin sen yaaaaa. en son veda partisi yapmıştık mustafa kemik abi Hakan ural abi ben ve sen çekmeköy yolu üzerindeki et çide hatırladınmı abi. özledik be seni abi.

11. serdaragdas

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. buda zj nin wikipedia daki geçmişi Manufacturer Chrysler Corporation (1993-98) Magna Steyr DaimlerChrysler (1998–2007) Chrysler LLC 2008–present Production 1993–present Predecessor Jeep Grand Wagoneer Class Mid-size SUV (1993-2010) Mid-size crossover SUV...
  12. serdaragdas

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. alıntı wikipedia sayfası Bu güne kadar üretilen JEEP XJ nin genel özelliği. Manufacturer American Motors (AMC) Chrysler Corporation DaimlerChrysler Production 1984–2001 (USA) 1984–2005 (China) Assembly Toledo, Ohio, United States Beijing, China Successor Jeep...

13. serdaragdas

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. Ebatlar Güç Lüks yakıt bakım vergi 4x2+4x4 Quadrodrive Power / Comfort kare kasa XJ - - - + + + +...
  14. serdaragdas

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. Ebatlar Güç Lüks yakıt bakım vergi 4x2+4x4 XJ - - - + + + + ZJ + +...
  15. serdaragdas

Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak?

Ynt: Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak? 1991 model xj cherokee ,1991 yılında kaç papeldi acaba. 1991 yılında ona verilen para ile kaçtane hacı murat alınabilirdi. ama şimdi günümüze bakın. 2001 model kartal 11.000 tl Geçenlerde tesadüf tamircide gördü.ismini hatırlayamadım bir abimiz...

16. serdaragdas

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)
  17. serdaragdas

550 Sene Sonra Gezenbilir Jeep Buluşması

Ynt: 550 Sene Sonra Gezenbilir Jeep Buluşması vaybe, apollon 89 uzay aracını şebeğe dönderdik ya.ne marsı kaldı nede pülütosu, bu araçla ciklet almaya bile gidemeyiz artık.
  18. serdaragdas

550 Sene Sonra Gezenbilir Jeep Buluşması

Ynt: 550 Sene Sonra Gezenbilir Jeep Buluşması abi paint temi yaptınız. yoksa fotoşopmu?

19. serdaragdas

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları Bu aralar yeni ve kaliteli bir oyun yok malesef.
  20. serdaragdas

Jeep ZJ - XJ İle Araziye Giderken Araçta Bulunması Gerekenler ...

Ynt: Jeep ZJ - XJ İle Araziye Giderken Araçta Bulunması Gerekenler ... Saygıdeğer Uğur abiciğim aracımı arazi için hazırladım. ama arazide sürmeye kıyamıyorum vallaha :) cızılmasın yani.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri