Arama sonuçlarınız

1. Mezzy

Canon EOS 500D

Ynt: Canon EOS 500D Eee Housing işine girersen biraz batarsın. En güzeli Esra'nınki gibi küçük makine küçük housing :)

2. Mezzy

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Rauf bey. 1980 model T2 Wesfelia'larda bile gazla çalışan buzdolapları bulunuyor. Çok kaliteli soğutmuyor (buz yapacak kadar) ama yeterli olacağını düşünüyorum. Bir de verimli çalışması için aracın belirli bir düzlemde olması gerekiyor. Sanırım içindeki sıvı düz...
  3. Mezzy

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Ben bir de penguen'in fotoğraflarını Berik'in fotoğrafları sanmıştım. Malum genelde ilk Berk yükler fotoğrafları. Bir de çekilen kareler Berk'inkilere benziyordu :)

4. Mezzy

Transformers: Yenilenlerin İntikamı; Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Ynt: Transformers: Yenilenlerin İntikamı - Transformers: Revenge of the Fallen Filmi bir kez izledim. Çok uzun tutulmuş. 5 dakika önceki sahneyi kesinlikle hatırlamayacağınız derecede hareketli sahneleri var. Tavsiye edilir.

5. Mezzy

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Ynt: X-Men Origins: Wolverine (2009) İlk başta çalınan bölümünün başını seyretmiştim. Süper bir giriş sahnesi var. Tavsiye olunur.

6. Mezzy

Donmuş Irmak; Frozen River (2008)

Ynt: Donmuş Irmak; Frozen River (2008) Yaklaşık bir yıl önce indirdiğim ama bir türlü izlememin nasip olmadığı film. Dram olunca biraz düşünüyor insan :)
  7. Mezzy

Melekler ve Şeytanlar; Angels & Demons (2009)

Ynt: Melekler ve Şeytanlar; Angels & Demons (2009) Olaylar hemen hemen kitabı aratmıyor. Çok güzel çevrilmiş. Başroldeki kadın oyuncu hem çok pasif kalmış hem de kitapta vurgulanan uzun sarışın beyaz tenli kadınla uzaktan yakından alakası yok. Bir de bolca Vatikan ve şapel tanıtımı olmuş :)
  8. Mezzy

Alacakaranlık; Twilight (2008)

Ynt: Alacakaranlık; Twilight (2008) Bu filmin teenege kesimde nasıl bu kadar popüler olduğunu anlamış değilim. Ama azımsanmayacak bir hayran kitlesi var.

9. Mezzy

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Ege gezisi sebebiyle katılamadığım geziye bergama'dan telefon ile misafir oldum. Çok değişik ve farklı kareler yakalanmış. Tam da tahmin ettiğim gibi bir gezi olmuş. Herkesi tebrik ederim...

10. Mezzy

Deniz Ticaret Odası Fotoğraf Yarışması "Deniz ve İnsan" Sonuçları

Katılan kişi sayısı : 388 Katılan fotoğraf sayısı : 1.634 Başarı : Gökay Taşkaya Sinop Başarı : Arif Tanju Korkmaz İstanbul Başarı...
  11. Mezzy

İstiklal Caddesi'nde ''Sayıların Peşinde'' Fotoğraf Gezi Duyurusu (12 Temmuz 2009)

Ynt: İstiklal Caddesi'nde ''Sayıların Peşinde'' Fotoğraf Gezi Duyurusu (12 Temmuz 2009) Ehehe büyük rekabet olur böyle bir ödül olursa :))

12. Mezzy

İstiklal Caddesi'nde ''Sayıların Peşinde'' Fotoğraf Gezi Duyurusu (12 Temmuz 2009)

Ynt: İstiklal Caddesi'nde ''Sayıların Peşinde'' Fotoğraf Gezi Duyurusu (12 Temmuz 2009) Seçilebilecek en ilginç konsepte sahip gezilerden biri olmuş. Bir nevi sayı safarisi gibi olacak :)
  13. Mezzy

Boğaziçi Köprüsü Hikayesi

Ynt: Boğaziçi Köprüsü Hikayesi Bunun hikayesni biraz biliyordum. Fatih Sultan Mehmet köprüsünün hikayesini bilmiyorum. Acaba ona uygun birşey yapmışlarmıdır :)
  14. Mezzy

Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması

Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması Güzel fotoğraflar seçilmiş. O kadar dandik fotoğrafa o kadar puan verdiki. Juri güzel seçim yapmış. Haber verdiğin için teşekkürler Zeynep

15. Mezzy

Üsküdar Belediyesi 3.Fotoğraf Yarışması

Ynt: Üsküdar Belediyesi 3.Fotoğraf Yarışması Üsküdar il sınırları dahilinde çekilecekmiş. Belki ben Beşiktaştan üsküdarı alan bir kare çekicem. Olmuyor mu :))
  16. Mezzy

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Katılım 400'den çok çok daha fazladır da girişteki kayıtlardan daha iyi anlaşılacaktır.
  17. Mezzy

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Ana kamp alanı otoparktan ayrıydı. Hiç bir araç girmedi ve neredeyse motor sesi bile duymadık. Fotoğraflarda görülenler festival alanı yakınındaki motorlu karavanlara ayrılan kısımdır diye düşünüyorum.

18. Mezzy

Canon SX10 - Olympus SP590 UZ ?

Ynt: Canon SX10 - Olympus SP590 UZ ? Ukala çok güzel söylemiş. 1.500 lira o makineye verileceğine 2. el bir dslr ve lens çok işini görecektir. Ne kadar acemi olursan ol, bir iki haftaya makineyi çözmeye başlayacaksın zaten.
  19. Mezzy

Süpürge: Çat Orada Çat Burada Çat Kapı Arkasında Fotoğraf Sergisi

Ynt: Süpürge: Çat Orada Çat Burada Çat Kapı Arkasında Fotoğraf Sergisi Tek konu üzerine en az bir yıllık emeği olan projeleri çok seviyorum. Bu da bana aynı duyguları yaşatacak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri