Arama sonuçlarınız

1. Mezzy

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Nargile kömürü yakmak da bir marifettir 2 Hoş Geldiniz İstanbul'a Halı dokuma tezgahı Avizeler Her yol Karaköy, Beşiktaş, Sirkeci'ye çıkar

2. Mezzy

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Ben görevli olduğum için ancak 50-60 fotoğraf çekebildim. Bunlardan benzer olanları temizlediğimde bu kadarı kalıyor. İyi seyirler diyelim. 30 Ağustos Ayasofya Mısırcı Közde Mısır Hangi İstanbul...
  3. Mezzy

Taksim Meydanı

Ynt: Taksim Meydanı 28 senemi geçirdiğim, evime ve iş yerime 2 dakika yürüme mesafesi olan yer :) Bu sürede herkes bıkar ama ben bıkmadım :)

4. Mezzy

Canon EOS 7D

Ynt: Canon EOS 7D Canon iyice standartlarının dışına çıkmaya başladı. Tek haneli serileri normalde full frame iken bu model full frame değil. Aynı şekilde 3 haneli modelleri 1600 iso üstüne çıkmazken 500d 12800 isoya çıkabiliyor. Nasıl bir pazarlama mantığı var adamlarda anlamış değilim.
  5. Mezzy

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) İftara katılacaklar 1- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 2- Berk Saraç (berksito) + 3 3- Emine Şeçeroviç (BamBina) 4- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 5- Tuncay Özay (tuncay cj) 6- Pınar Karaçar +1 7- Mustafa Eraslan (Mezzy) Şahsen Cuma günü...

6. Mezzy

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Bugüne kadar yapılan geziler arasında en kalabalık, en eğlenceli, en farklı foto gezilerinden birini gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Toplu çektiğimiz pierlotti fotoğrafında ortalama 90 kişi...

7. Mezzy

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) İlk bakışta öyle gelebilir ama fotoğraflar yüklendikten sonra olayın boyutu değişiyor. Sizin görmediğiniz ayrıntıyı başkası görüyor, sizin gördüklerinizi de başkası çekmiyor falan. Aynı kareyi aynı yerden çeken 3...
  8. Mezzy

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Ben de var. Benimkini kullanabilirsin. Gezi boyunca az fotoğraf çekeceğim için tripodumu getirmeyecektim. Şimdi bu tabuyu yıkabilirim :)
  9. Mezzy

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) +4 07- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 08- amaç 09-...

10. Mezzy

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) 07- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 08- amaç 09-...

11. Mezzy

Nikon 18-105 ile 18-135 Objektif Arasındaki Fark Nedir?

Ynt: Nikon 18-105 ile 18-135 Objektif Arasındaki Fark Nedir? 18-135 şu ana kadar kullandığım lensler arasında en kötü lens. Nikon kullananlar da Nikon'un en kötü lens'i olduğunu söyler. Netleme hızı 70-300 sigmadan daha berbat. 18-105 denemedim. Bir yorum yapamıyorum.
  12. Mezzy

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Hayırlı olsun Selma-Efe çifti. Herkesin farklı bir anısı var sanırım. Ben de 1. geziye katılmak için siteye üye olmuştum. Ama ilk geziyi kaçırmıştım. Bu seneki gezi, geçen senenin 3-4 katı olacağa benziyor. Bakalım...

13. Mezzy

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) 07- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 08- amaç 09-...
  14. Mezzy

Soysuzlar Çetesi; Inglourious Basterds (2009)

[center]
  15. Mezzy

Barselona, Barselona; Vicky Cristina Barcelona (2008)

Ynt: Barselona, Barselona; Vicky Cristina Barcelona (2008) Film izlediğim en güzel filmlerdendi aslında. Filmin nasıl bittiğini başarılı müzikleriyle anlamıyorsunuz. Kesinlikle izlenesi. Biraz sanatsal gibi gelebilir ama değer.

16. Mezzy

Kartal Göz; Eagle Eye (2008)

Ynt: Kartal Göz; Eagle Eye (2008) Güzel filmdi valla. Diyecek bişey yok. Başroldeki elemana gıcık olmuyor değilim. Geleceğin Tom Cruise'u diyorlar.
  17. Mezzy

Wanted (2008)

Ynt: Wanted (2008) Hımm uyardığın için teşekkürler. Hemen bakalım nasılmış oyun :)
  18. Mezzy

Kişisel Galeri (irfan-R)

Ynt: Kişisel Galeri (irfan-R) http://eski.fotokritik.com/dokuman/fotoegitim/5.kompozisyon.php Bu link aslında ne yapman gerektiğini sana fazlasıyla anlatacak. Anlayamadığın bir yer olursa sorabilirsin.

19. Mezzy

Telsiz Buldum !

Ynt: Telsiz Buldum ! Einstein'ın dediği gibi "Eğer 3. dünya savaşı çıkarsa, 4. dünya savaşını insanlar kaşık çatal ile yapacak."
  20. Mezzy

Telsiz Buldum !

Ynt: Telsiz Buldum ! En kötü nükleer savaşta kullanırsın :)) Baknz Terminatör 3 - sığınak sahnesi, Transformers 1 - barajın altındaki sığınak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri