Arama sonuçlarınız

1. Mezzy

Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) Valla dikkatli koşunca sorun olmuyor. Abartmadan koşmak lazım. Dünyayı kurtarmıyoruz :D

2. Mezzy

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) Bu şekilde oyuna girenlerin çok çabuk havası sönüyor. Benden söylemesi :D Kartalspor futbolcularına karşı oynadık. Adamlarda kondüsyon vardır koşar dağıtırlar bizi dedik ama 3-0 kazanmıştık. Adamlar siperlerden çıkamamıştı. Gerçi...
  3. Mezzy

5 Fotoğraf Rotası

Ynt: 5 Fotoğraf Rotası Teşekkürler cavit bey. Şimdilik sadece yedigölleri gördüm. Gerçekten şu anda çok güzel fotoğraf verir. Bir adet örnek göndereyim.

4. Mezzy

Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ?

Ynt: Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ? Sitemize hoşgeldin. Aslında sorduğun soru çok genel bir soru. Yani önce ne çekmek istediğine karar vermen gerekiyor. Sonra ona uygun ekipmanın varmı onları hesaplamak gerekiyor. Mesela ormanın içine girip mantar fotosu çekmek istersen, makro objektifin...
  5. Mezzy

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) Hımm o zaman farklı saatlerde farklı takımlar olacak. GErçi 2 tane pist var. O yüzden 40 kişi aynı anda 1 saat içinde oynayabilir gibi.

6. Mezzy

15 Kasım'da Durusu'da Moda Çekimindeyiz, Katılacak Vosvos'lar Arıyorum...

Ynt: 15 Kasım'da Durusu'da Moda Çekimindeyiz, Katılacak Vosvos'lar Arıyorum... Merhaba. Sedat ile geçen gün görüştüm ve 4 tane arkadaşın 1967 öncesi vosvos ayarlayabilyorum. Bende de Sarı ve sunfrooflu bir araç var. Bir iki çamurluğunda darbe var ama fotoğrafta güzel sonuç veriyor.

7. Mezzy

Yamuk Kadraja Son!

Ynt: Yamuk Kadraja Son! Güzel ama bu makinei devamlı sabit konumda tutmaya yarar sanırım. Ülkemizdeki gibi değişen doğa koşullarında kadraja güvenmemek lazım :)
  8. Mezzy

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? Fiyat performans olarak Canon daha cazip gözüküyor. Canon'un 500d body kalitesi çok iyi olmasa da teknoloji olarak neredeyse 5D'ye kafa tutacak seviyede bir makine yapılmış. Düzgün bir objektifle harika ve keskin fotoğraflar çekilebilir.Kit olarak gelen...
  9. Mezzy

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) Bu oyun bence fitness ya da halısahada top oynamaktan daha çok efor sarfettiriyor. O açıdan yararlı bir spor dalı. Ayrıca hiç bilmiyorum diye gelmemezlik etmeyin. Bilmiyorum diyen kişinin bile birden cengaver kesildiğini gördük :)

10. Mezzy

Bahçeköy Atatürk Arboretumu

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu Haftasonu girme ihtimalimiz olsa giderdik aslında. Dernekçe bir gezi yapılabilir aslında.

11. Mezzy

Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009)

Ynt: Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009) Hımm sanırım sizde bir hata olabilir. Fotoğraflar imageshack.us sitesine yüklü. Her bilgisayar oraya girebilir.
  12. Mezzy

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) 1- Mezzy (Mustafa Eraslan) diyerek konuya başlayalım.

13. Mezzy

Kişisel Galeri (@hu)

Ynt: Kişisel Galeri (@hu) En çok yaprak ve ördekleri beğendim. Diğerlerini sanırım ben de 2007'de çekmiştim :)
  14. Mezzy

Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) F ile S'nin aşkı. Anlayan anladı Ve Ada'da son bahar esintileri
  15. Mezzy

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Biraz da adadan ufak manzaralar.

16. Mezzy

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Ada gezisineee katılan kiliseye mum diksinnn :D
  17. Mezzy

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Faytonlar üzerine Pan Denemeleri
  18. Mezzy

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Restore olan Ermeni evi önünde topluca fotoğraf ve Maksimum reklamı çekim denemeleri :D

19. Mezzy

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Bunlar da Ermeni Evi Hayaletleri Albümü
  20. Mezzy

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Ermeni Evinden bir başka görünüm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri