Arama sonuçlarınız

1. Mezzy

Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı

Ynt: Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı Bilgiler için çok teşekkür ederiz. Bilmediğimiz bütün konularda bilgi sahibi olduk. Kamuflaj giyip, yatarak bir gün boyunca tek kare çeken insanları da duymadım değil. UKALA'ya katılıyorum. Özellikle Canon için L serisi 100-400 ya da tele converter'lı bir...

2. Mezzy

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Emeği geçen arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim. Bizim için 3 günlük, onlar için 5-6 günlük tatlı bir yorgunluk oldu. İş durumu olmasa 1 hafta bile kalınacak bir mekandı. Ben de hayatımda ilk kez tırmanma duvarına çıkıp...
  3. Mezzy

Fotoğraf Makinesi İçin Öneri?

Ynt: Fotoğraf Makinesi İçin Öneri? Doğa için İzmir tarafları oldukça uygun. Komik şeyler çekmek istiyorsan festival tarzı yerler bulman gerekiyor. İzmir'de ne kadar festival ve etkinlik oluyor emin değilim. Dediğim gibi bütçe önemli. Düşük bütçen varsa compact makine alman gerekiyor. İkinci el...

4. Mezzy

Fotoğraf Makinesi İçin Öneri?

Ynt: Fotoğraf Makinesi İçin Öneri? İnci merhaba. Öncelikle hoşgeldin. Sorduğun soru çok genel bir soru. Bazı kriterleri bilmeden bu soruya cevap vermek zor. Öncelikle Çıkarabileceğin maksimum bütçe nedir, Filmli mi, dijital mi kullancaksın, Ne tarz fotoğraf çekmeyi düşünüyorsun. Hangi ildesin.
  5. Mezzy

Alman Thenss Ailesinin Off-Road Karavanı 6x6 KRAZ

Ynt: Alman Thenss Ailesinin Off-Road Karavanı 6x6 KRAZ Güzel bir alet olmuş. Piyangodan para çıksa alınabilirmiş :)

6. Mezzy

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Ollur valla. 70-300 ile makro çekmeye çalışırım artık :))

7. Mezzy

Sabancı Üniversitesi Enerji Kulübü "Enerji Krizi ve Alternatif Enerji Kaynakları

Ynt: Sabancı Üniversitesi Enerji Kulübü "Enerji Krizi ve Alternatif Enerji Kaynakları Sanırım yarışmanın TFSF destekli bir yarışma değil. Ama girmek isteyen girebilir.
  8. Mezzy

Sabancı Üniversitesi Enerji Kulübü "Enerji Krizi ve Alternatif Enerji Kaynakları

Sabancı Üniversitesi Enerji Kulübü "Enerji Krizi ve Alternatif Enerji Kaynakları" konulu Üniversitelilerarası Ödüllü Fotoğraf Yarışması düzenliyor. Konu: "Enerji Krizi ve Alternatif Enerji Kaynakları" 1.'ye laptop! 2.'ye i-pod! 3.'ye ses sistemi! Üstelik ilk 3'e GEO dergisinden bir yıllık...
  9. Mezzy

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Makro çekim için senin favorin olabilir bu mevki. Beğendim :)

10. Mezzy

2. Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs 2009) - Delmece Yaylası

Ynt: 2. Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs 2009) - Delmece Yaylası Hmzzz teknik olarak sakat durum. Bence bir araştırın derim. Gerçi fazlasıyla konu dışına çıkmışız :)

11. Mezzy

Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD Macro 1:2

Ynt: Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD Macro 1:2 Derdini anladım senin :) Belirli bir mesafe olmazsa netleme yapamaz zaten. Muhtemelen netleme mesafesi 1,5-2 metre falan. O uzaklık olmazsa aletin netlemesi yetmez. Tabi sallamaman gerekiyor o mesafede :)
  12. Mezzy

1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) Bülent bey ben bazı isimleri yanlış yazmışım. Muppets'ın sürücüsü uyardı beni :) O yüzden basın açıklamasını aşşağıda yazıyorum. Orada herşey yazıyor. SADECE 37 ARAÇ BAŞARDI… EN HIZLI SÜRÜŞ 39 SANİYE 40 SALİSE EN KAHRAMAN...

13. Mezzy

En İyi Kokoreç Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Kokoreç Nerede Yenir? Eheh baharat olayı harbiden ayrı bir olay. Bozuk eti baharatlayarak kakalayabilirler :)
  14. Mezzy

Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD Macro 1:2

Ynt: Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD Macro 1:2 Şimdi aynı lensin bende sigma olanı var. Normalde 200-300 aralığında makro bölümü aktif oluyor. Yani makro çekmek istersen o aralıklarda düğmesi çalışıyor. Diğer aralıklarda kilitli oluyor. Açıkçası bu ürünler tele sınıfına giriyor. Makrosu var...
  15. Mezzy

Ynt: En İyi Kokoreç Nerede Yenir? Ya şampiyonun kokoreçi iyi olsa da midye dolmasına kuş üzümü koyuyor. Bütün zevki kaçıyor. Golden'daki midye dolmayı da soğuk yemeniz gerekir. Sıcak olan zor yeniyor ve o da bi zevk vermiyor

16. Mezzy

Yıl : 1941....

Ynt: Yıl : 1941.... 1941 yani II. Dünya savaşı yıllarında yapılmış sanırım. Tabi o zamanlar Amerika savaşa dahil olmadığı için rahat rahat yola çıkabilmişler diye tahmin ediyorum.
  17. Mezzy

Ynt: En İyi Kokoreç Nerede Yenir? Evet bunu ben de beğenmiştim. Ben genelde golden'da yiyorum. Bu sıralar bambi'nin kokoreçini beğenmeye başladım. Bir deneyin derim.
  18. Mezzy

Biz Çocukken Futbol Kuralları

Ynt: Biz Çocukken Futbol Kuralları Eahueha bi de akula vuruşu, süper magnum vuruşları vardı. Süpeeeeeer magnum vuruşu diye bağırılır ve elleri yana, kafa aşşağı, vuruş yapılan ayakta kalkabildiği kadar yukarı kalkarak 1-2 saniye sessizlik yapılır. Sonra Allah ne verdiyse abanılır. Tabi kartal...

19. Mezzy

Pentax K-7

Ynt: Pentax K-7 Örnekleri özellikle mi seçmişler bilmiyorum da kontrastı biraz düşük gibi.
  20. Mezzy

Benim Güvercinim Fotoğraf Yarışması

Ynt: Benim Güvercinim Fotoğraf Yarışması Afişleri çok güzel olmuş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri