Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün Kemerburgaz cendere yolu kenarında kalan vosvosumu, halatıyla kurtarıp bir de üstüne mangal ve offroad ziyafeti çektiren Rıfat Çelik ve Aydın Eraslan'a tekrar çok teşekkür ederiz.
ps: Çekicinin zaten geleceği de yokmuş. Boşuna bekliyormuşum sanırım :)
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)
1. Seval Duban
2. Şafak Gul
3. Esra Akeroğlu & Face
4. Cemil Yıldız @ defender 90
5. Hasan Çalışkan
6. Mustafa Eraslan
7.
Ynt: İzmir Kemalpaşa-Ovacık'ta Vos-Road-Kamp (29-31 Ekim 2010)
Güzel bir kamp olmuş.
Bulduğunuz mantar büyük olasılıkla Lepiota procera yani türkçe adı ile Şemsiye mantarı. Eğer ortasındaki yüzük hareket ediyorsa böyle tanımlanır. Yenebilen bir mantar türüdür ama çok lezzetli değildir. Ayak...
Ynt: 2 gün yürüyerek Roma!
Valla Yunan konsolosluğu 1 aydan fazla vize verseydi buna yakın bir kaç gezi de ben düşünüyordum. 2 güne iyi sığdırmışsınız. O göbek ne zaman eriyecek :D
Ynt: Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları (04 Nisan 2010)
Fotolar renkli film, Canon 50mm f1.4 ve Canon A1 ile çekildi. Tab ettirmem uzun sürdüğü için ancak atabildim. İlk fotoğrafta da görüldüğü gibi bir kaç fotoğrafta taramadan kaynaklı bir renk problemi var
Ynt: Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları (04 Nisan 2010)
Benim önce banyo ettirmem gerekiyor :) Eğlenceli, güzel ve renkli bir geziydi. Bir sokaktan girip öbüründen çıktık. Katılan arkadaşlara ve yeni tanıştığımız arkadaşlara teşekkür ediyoruz.
Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010)
Çok keyifli ve organize bir gezi oldu. Otobüsü tutan arkadaşa ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İsmini şu an unuttum ama ceranus söyleyecektir. Fotoğrafları tab ettirdikten sonra göreceğiz :)
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)
Esra'nın tavan renkleri 10 numara olmuş. Melekler ve şeytanlar filmini andırdı.
Yalnız ufuklar ayasofyada buz patenini nerden bulmuşlar :P Gizli yerlere girmişler anlaşılan :D
Ynt: Sultanahmet - Ayasofya Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)
Katılımcı listesi:
1. Berk Saraç (Berksito) + 1
2. Esra Akeroğlu (eftaLYa)
3. Nilsun+Kenan
4. Mustafa Eraslan (Mezzy)
O diil de çektire çektire benim Lisenin önünde mi foto çektirdiniz :P