Arama sonuçlarınız

1. suatkabal

Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)

Ynt: Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)

2. suatkabal

3. suatkabal

4. suatkabal

5. suatkabal

Ynt: Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009) evet dostlar güzel ve zorlu bir geziyi daha bitirdik ;) 2 araçla başladığımız geziyi 2 araçla bitirebilmenin sevinciyle yıkama alanına gittiğimizde orada dostlarla karşılaşınca sevincimiz 2 ye katladı neyse lafı uzatmadan...

6. suatkabal

Ynt: Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009) SEVTAP ok nasıl uygunsa.

7. suatkabal

DEĞERLİ dostlar 27 12 2009 Günü sabah 09 hareketle kemerburgaz sert zor parkurlarını ziyaret edeceğiz. Katılacak araçların tam donanımlı olması şarttır.Donanımlı olmayan araçlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Yiyecek ve içeklerini katılımcılar kendileri temin edecektir. Buluşma yeri...
  8. suatkabal

Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) Gerçekten muhteşem bir etkinlik olmuş emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.görüşmek üzere HOŞÇAKALIN
  9. suatkabal

Edirne Offroad Etkinliği Programı

Ynt: Edirne Offroad Etkinliği Programı Bizde varız ADNAN OFLUOĞLU SUAT KABAL Kazasız belasız neşeli güzel bir gün geçirmek üzere. HOŞÇAKALIN

10. suatkabal

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Gerçekten harika bir aksiyon olmuş.gelemediğim için gerçekten çok üzüldüm emeği geçen tüm dostlarımın ellerine sağlık. görüşmek üzere HOŞÇAKALIN

11. suatkabal

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Çok değerli GEZENBİLİR ailesi yakın dostlarım.herşey gerçekten çok güzeldi emeği geçen herkeze buradan saygılarımı sunuyorum.merakımı bağışlayın ADNAN OFLUOĞLU GEZENBİLİR üyesi olarak yarışa katıldı veee burada birinci...
  12. suatkabal

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Söylenecek hiçbir şey kalmamış.herşey mükemmel ötesi GEZENBİLİRLİR farkı her zaman ön planda.emeği geçen herkezin ellerine sağlık.özellikle yönetimdeki arkadaşlarımı kutluyorum bu emek sanıldığı kadar kolay...

13. suatkabal

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık .hepimiz adına hayırlı olsun şahsım adına üzerime düşen ne varsa ben varım.SAYGILARIMLA
  14. suatkabal

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Keyifli gezi olmuş. emeği geçen tüm dostarımın ellerine sağlık.keşkeler insan oğluna hep zarar vermiştir bende keşke tatsız olayda olmasaydı diyorum.konvoy kurallarına hep sağdık kalmak lazım.konvoydan ayrılmamak...
  15. suatkabal

Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı..

Ynt: Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı.. ilker bey hayırlı olsun allah kazabela vermesin.güzel gezilerde görüşmek üzere. hoşçakalın

16. suatkabal

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) selam arkadaşlar bizide eklermisiniz.İSTANBUL suat kabal toyota landcrusier.adnan ofluoğlu cj5 teşekkürler görüşmek üzere. hoşçakalın
  17. suatkabal

Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009) GEZENBİLİR ailesinin bir ferdi olmaktan herzaman gurur duyuyorum.bizleri eksiksiz mükemmel şekilde temsil eden tüm arkadaşlarımı kutluyorum sayılarımı sunuyorum.
  18. suatkabal

Gezenbilir 2. Suzuki Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir 2. Suzuki Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009) Hakan kardeşim gerçekten çok güzel bir gündü.biz ayrıldıktan sonra güzelliklerin devam ettiğine eminim katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürler.güzel gezilerde görüşmek üzere HOŞÇAKALIN.

19. suatkabal

Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir

Ynt: Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir Koza,cım başarılarının devamını diliyorum.
  20. suatkabal

Kişisel Galeri (Hakan Ural)

Ynt: Kişisel Galeri (Hakan Ural) HAKAN,IM ne söyleyeceğimi bilemiyorum.muhteşemsin iyiki varsın.diyorum hoşgeldin yuvana güzel insan.canım kardeşim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri