Arama sonuçlarınız

1. Betulakın

Mini Camper Yapmaya En Musait Araç

Bunu nerede yaptırdınız banada lazımda

2. Betulakın

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

Aynı gruplar suzuki samurai içinde mevcutmu acaba
  3. Betulakın

Bir de suzuki samurai hakkında genel bir kaç soru sormak istiyorum bu aracı. Kronik sorunları nedir? Genelde aracı karda kullanmak istiyorum arkadaşlarımda wrangler ford ranger var tabiki onlar kadar gidemiyebilirim ama en azından basit yerlerde tıkanıp rezil olmak istemiyorum

4. Betulakın

Offroada hemen hemen hazır samurai bulmak istiyorum şu aralar iyice işede ısındım dediğiniz facebook ilanlarını göremedim tekrar paylaşabilirmisiniz acaba
  5. Betulakın

Fikrim dış görüntüsü yüzünden biraz değişti ve offroad kabiliyetini izledim samurainin çok daha atik geldi sanki bilemedim ama yinede masraf usta bulma vs bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsa şimdiden paylaşımları için teşekkür ediyorum

6. Betulakın

Hafta sonu offroada katılma fırsatım oldu suzuki samurai yi görünce görüntüsü çok hoşuma gitti açıkcası şimdi bunlarda uzun şase kısa şase varmış bu nedir birde 1.3 benzinli lpgliyi öneriyorlar bu konudaki görüşleriniz nelerdir

7. Betulakın

Tavsiyeleriniz Altın Değerinde

Bende biraz deneyim tecrübe kazanmak istiyorum kendi aracımla yoksa jeep renegade aracım var ama kesinlikle onla düşünmüyorum satmayıda tabiki bunu sadece offroad aracı olarak kullanacağım öğrenmek amacıyla
  8. Betulakın

Parçası ucuz ise ve ustası çok ise benim için en önemlisi bu . Araştırmalarımı niva üzerinde yoğunlaştırmalıyım
  9. Betulakın

Videodaki tarzda düşünüyorum suzuki samurai parçaları pahalıymış öyleyse niva araştırmaya başladım bende tekrardan ustasını bulmama gerek varmı sürekli sağlam bir bakımla birde usta sıkıntısı yaşarmıyım eski motor galiba bunlar

10. Betulakın

Sağlam bir checkup yaptırsam orta düzeyde offroadlarda da sürekli sanayiye gitmem gerekirmi

11. Betulakın

Baştan aşağı bir checkup yaptırsam sürekli yinede gitmememe gerek varmı
  12. Betulakın

Fiyat olarak uygun mu peki sizce Gerçi aracı genel expertize sokmam lazım

13. Betulakın

Zengin olduğun için değil sevdiğim için kolay kolay bu tarz şeyleri sevmiyorum ama baya ısındım o yüzden
  14. Betulakın

Öncelikle yazdığınız her kelime için tek tek teşekkür ederim O zaman lada nivaya yönelmeliyim görsel yapılandırma fiyatlarını en uygun nerelerden bulabilirim İstanbulda yapmayı düşünüyorum artık nereler uygunsa çünkü düzceye en yakın orası Motor veya elektrik olarak niva ustası daha mı...
  15. Betulakın

Mevcut durumum bu şu an ekonomik olarak kısıtlı atv yide kesinlikle düşünmüyorum şu standartlara uygun sizce hangisini tercih etmeliyim teşekkür ederim

16. Betulakın

Şu an durumum yok mevcut durum üzerinden bir değerlendirme yapabilirseniz sevinirim
  17. Betulakın

Hepinize merhaba arkadaşlar, yeni bir off-road sever olarak sizlerin tecrübelerinden faydalanarak bir araç satın almak istiyorum. Kuzenimden gördüm offroad olayını ve hayran kaldım bunun sonucundada bir offroad aracı almak istiyorum bütçem 10 bin ile maksimum 20 bin arasında iki aracı tavsiye...
  18. Betulakın

Hepinize merhaba arkadaşlar, yeni bir off-road sever olarak sizlerin tecrübelerinden faydalanarak bir araç satın almak istiyorum. Kuzenimden gördüm offroad olayını ve hayran kaldım bunun sonucundada bir offroad aracı almak istiyorum bütçem 10 bin ile maksimum 20 bin arasında iki aracı tavsiye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri