Arama sonuçlarınız

1. H

Uyku Tulumu Seçimi - Tüm Detaylarıyla

300-400 tl civarı kışın pek kullanmıyacağım fakat rakımlı yerlerde diğer mevsimlerde kullanacağımdan -10 dereceyi görürüm gibi geceleri o nedenle comfort derecesi bu civarda olsa iyi olur birde kompakt olursa bisiklette işin içinde olacağından tadından yenmez altınada thermarest s soil...

2. H

Evolite Thor 1000 Uyku Tulumu Acil Yardım Lütfen

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çadır ve matı hallettim fakat uyku tulumu konusunda çok kararsızım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler şöyle bir uyku tulumu var evolite thor 1kg -18 derece comfort değeri -8 derece bisiklette kullandığım için hafiflik ve hacim önemli bu ürünün kapalı hali...
  3. H

Uyku Tulumu Seçimi - Tüm Detaylarıyla

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çadır ve matı hallettim fakat uyku tulumu konusunda çok kararsızım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler şöyle bir uyku tulumu var evolite thor 1kg -18 derece comfort değeri -8 derece bisiklette kullandığım için hafiflik ve hacim önemli bu ürünün kapalı hali...

4. H

Uyku Tulumum Hakkında Bilgi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri