Arama sonuçlarınız

1. lucias

Karavanımızın Imalatına Başladık

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim lakin işler göründüğü gibi değil. Kaç aydır tasarımla beraber ağırlık hesabı yaptık 750 kg’ın altında kalmak için. Yarın ofise geçince metraj ve ağırlık tablosunun da resimlerini koyarım . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. lucias

Resimler devam
  3. lucias

Uzun yıllardır hayalini kurduğum karavan dünyasına nihayet, kendi yapımımız bir çekme karavanla adım atmış bulunuyoruz. Yaklaşık 2 aylık bilgisayarda proje çalışmalarını tamamlayıp imalat aşamasına geçmiş bulunuyoruz. Proje bilgilerine gelince; Yaşam alanı; 3.75x2.00 m ebatlarında Tavan...

4. lucias

Çekme Karavan Proje

Merhabalar. Bende sizin durumdayım şu an. Sanayide dükkan dükkan geziyorum ama maalesef daha net bir sonuç alamadım. Ben küçük bir ileçede yaşıyorum, burada TSE belgeli bir imalathane bulunmuyor. Eğer yaşadığınız yerde TSE onaylı O1 belgeli (750 kg altı planladığınız için) römork üreticilerine...
  5. lucias

Grand Vitara’mı Aldım

Merhabalar. Ülkemizdeki vergi sistemi, döviz kur yüksekliği ve herşeyden önemlisi insanların aç gözlülüğü sebebiyle ikinci el araç piyasası mahvolmuş durumdadır. Bir süredir internet üzerinden araç fiyatlarına bakıyorum gerçekten dudak uçuklatan rakamlardan söz diliyor, öyle ki bazı marka ve...

6. lucias

Simbonun Karavanı

Gördüğüm kadarı ile aracınızın LPG ihtiyacını 12 kg'lık mutfak tüpü yerine binek araçlarda kullanılan LPG tankı kullanarak çözmüşsünüz. Bende aynı yolu kullanmayı planlıyordum, ta ki geçtiğimiz hafta Aksaray ilindeki TSE AKM'de görevli mühendis arkadaşla görüşene kadar. Arkadaşın dediğine göre...

7. lucias

Simbonun Karavanı

Çok teşekkürler ve tekrardan size çalışmalarınızda başarılar dilerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. lucias

Simbonun Karavanı

Merhaba, öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim. Size bir sorum olacaktı; duş kısmının duvarlarını hangi malzeme ile imal ediyorsunuz? su sızdırmalarının önüne nasıl geçmeyi planlıyorsunuz? Teşekkürler.
  9. lucias

Karavan'a Ilk Adım

Tekrardan hayırlı olsun. Bende düşük bütçe ile J9 alıp sizinkine benzer bir motokaravan yapmayı düşünüyorum kısmetse. Daha önce de sorulmuş ama güncel bir bilgi olması açısından, yapmış olduğunuz tüm harcamaları (araç maliyeti, tamirat maliyeti, iç mobilya ve tasarım maliyeti, proje, ruhsat...

10. lucias

J9 Karavan

Hayırlı olsun. Bende J9 almayı düşünenlerdenim (sizin gibi tamamen ekonomik sebeplerden) resimleri bekliyoruz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. lucias

10 ve 12m3 PSA Grubu Panelvanlar için Ölçülü Camper Planları

erdenbay, link acılmiyor. linki yenilemeniz mumkunmu acaba.
  12. lucias

Hyundai Terracan

Detaylı bilgilendirmeniz ve kullanım tecrübeleriniz için teşekkürler. Bende şu an an Suzuki Grand Vitara 2.0 kullanmaktayım, son gelen indirimlerle benzin fiyatı dizelin altında. Üstelik benzinli araçların tüplü kullanımı fiyat avantajı sağlamakta.

13. lucias

İlk 4x4 Aracim Olacak

Yıllar önce bende 1.8 GDI motora sahip 2001 model Mitsubishi Carisma araba vardı. Araba çok güzeldi iç mekan ve tasarım olarak ama gel gör ki motoru başıma çok dert açmıştı. Zira bu GDI (Gasoline Direct Injection) teknolojisini mitsubishinin mühendisleri becerememişti ve sürekli arıza...
  14. lucias

Suzuki Grand Vitara Için Kolay Monteli Port Bagaj

Merhabalar. Eğer ürünü satmadıysanız talibim. İyi günler dilerim
  15. lucias

Grand Vitara 1.9 Ddis Ve 2.0 Jlx-al Arasında Kaldım Yardım

Bende de 2007 model GrandVitara mevcut. Bu araca port pagaj ve bisiklet taşıyıcı monte etmek istiyorum fakat tavandaki orjinal raylara uygun bir ara atkı bulamadım. Bu konuda tecrübesi olan var mı? nasıl ara atkı monte edebilirim? orijinali servislerde kalmamış, Thule'de var oda baya bir pahalı...

16. lucias

Pick-up'ların Kasası Kapanınca Hız Limiti Artıyor Mu?

Eğer araca takılan kabin, aracın tavan seviyesi ve üstünde ise ruhsatta camlı kabinli "panelvan" diye geçer ve hız sınırları 10 km daha artar. Aracın tipi kamyonetten kapalı kasa (veya camlı kabinli) panelvana dönüşür. Muayene süresi yine her yıldır. Otomobilden farklı olarak hızınız 10 km...
  17. lucias

16" Orijinal Grand Vitara Jantı Aranıyor (mümkünse 17" Ile Takaslı)

Merhabalar. Aracım için 16" jant&lastik ihtiyacım mevcuttur. Araç 2007 Grand Vitara 2.0 Otm. 5K. Şu an araçta orijinal 17" jantları takılıdır, jantlar temiz ve çiziksizdir, takas olursa daha iyi olur. Şu an jantların üzerinde sıfır ayarında Petlas kışlık lastik takılı durumdadır, ayrıca yazlık...
  18. lucias

Suzuki Grand Vitara Otomotik Şanzıman Ve Transmisyon Yağları Hakkında

Merhabalar. Gördüğüm kadarı ile araçlarımızın rutin motor yağı değişimi haricinde diğer aksam ve dişli yağlarının değişiminde gereken özenin gösterilmediğini fark ettim. Bu konuda maalesef yetkili servisler bile sırf şirket çıkarları için aracınızın otomatik şanzımanı için zararlı olabilecek...

19. lucias

Kamp Ve Hafif Off-road İçin Araç

Tüm bu beklentilerinizi karşılayacak tek bir araç var, o da bu yıl 30. yaşını kutlayan Suzuki Grand Vitara...
  20. lucias

İlk 4x4 Aracim Olacak

Rica ederim. Bu arada şu linkte detaylı bir paylaşımım olmuştu, onu da okuyabilirsiniz; Kamp Ve Arazİ İçİn Hangİsİnİ Almaliyim Suzukİ Grand Vİtara /duster/ Rav4

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri