Arama sonuçlarınız

1. Aysunfunda

Gitmeyin ! Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.

Eğer düşünceniz buysa sizin benim parmak sayım kadar bile mesajınız yok sizi niye kaale alsınlar ki ? Bi de sizin matematiginizle bakalım di mi olaya :smiley: Ben hala anlamış değilim bu ateşli savunma davranışınızı...üstelik burda benim mesajıma karşılık veren kişileri de bayan olduğum için...

2. Aysunfunda

Siz niye bu konuyu bu kadar sindiremediniz ben bunu anlamış değilim beyefendi :smiley: Ben şikayetimi anlattım, olumlu değil de olumsuz düşüncelerimi paylaştım bu mekanla alakalı...GİTMEYİN dedim beğenmedim dedim TAVSİYE ETMEDİM ! Olay bu kadar basit...1000 kişi beğenir 1 kişi...

3. Aysunfunda

Şu gördüğünüz suratını yuttuğum sevimli şey de benim kedim ayrıca ;) kedilerden değil ama yukarda bahsedildiği üzere uzak durmam gereken şeyleri de gayet iyi bilirim !
  4. Aysunfunda

Merhabalar, Görüyorum ki epey bi yorum yapılmış konuya...bunun üzerine tekrar üzerinden geçmeyi uygun gördüm. 1.si eleştirilerim acımasız değil tam aksi aslında az bile yazılmış cümleler...inanın minicik bir abartma yok...benim buraya katkı sağlamadığımı düşünen beyefendi ne tür bir katkı...

5. Aysunfunda

Evet zaten ben de Okan Motelin hemen yan komşusunda konakladım ve Okan Motelin sahipleriyle de tanıştım :smiley: çok tatlı insanlar onlar da.

6. Aysunfunda

Arkadaşlar,bu platformda genelde birbirimize gidip görelim diye çeşitli güzellikteki yerleri tavsiye ediyoruz...Bu sefer ben gitmemeniz gereken bi yerden bahsedicem :(eğer Google da araştırma yaptığınızda karşınıza "son gemi kamping" diye bi mekan çıkarsa sakın aa bak ne güzel gözüküyor gidelim...
  7. Aysunfunda

Terk Edilmiş Köy Evinde Kalmak

Çok alemsiniz :D evin içine çadır mı kuracaksınız ? o_O yazılanlardan anladığım kadarıyla o evin içinde bir doğal yaşam var :p bence ya herşeyi göze alıp ( ben alamazdım mesela :confused: ) mücadele edin o doğal yaşamla çadırınızı dışarda yakın bi mesafeye kurup odalardan birinde konaklayarak ya...
  8. Aysunfunda

Salda Gölü Kamp Yeri Hayal Kırıklığı...

Geçmiş olsun...bu kadar güzel görüntülerle tanıtılıp bu kadar kötü duyumlar aldığım başka bi yer yok...ilk sizden duymadım bunu...Bir çok yer gördüm ama hep gitmek isteyip te bu duyumlardan dolayı gidemediğim tek yerdir Salda Gölü...benim gibi yeşile ve maviye ölen gezginler için büyük kayıptır...

9. Aysunfunda

Kelebekler Vadisi Ve Kabak Vadisi Tecruberiniz

Kabak koyunda 7 gün kalmayı planlıyorsanız dünyayla irtibatınızı kesmeyi göze almalısınız...zira tel hiçbir şekilde çekmiyor aşağı bölgede...tele ihtiyaç duyduğunuz zaman da çok kolay bi şekilde yukarı yani ana caddeye çıkma ihtimaliniz yok...iyi tatiller.

10. Aysunfunda

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

İlk kampınız böyleyse gelecek olanları merakla bekliyorum :)
  11. Aysunfunda

Bafa Gölü Duyumlarım

Sabahı da akşamı da çok keyifliydi:smiley:köyün bitimindeki kayalık arazide de bolca tırmanış yaptık...hoş benim için 4 saatlik yürüyüş ve tırmanış biraz sıkıntılı bitti ama yine de dediğim gibi güzel bi keşif oldu bizim için :smiley:

12. Aysunfunda

Bafa Gölü Duyumlarım

Yiğit Bey, mesajınız için çok teşekkür ediyorum tesadüfi olarak biz de tam söylediğiniz noktayı keşfettik gittiğimizde...gecenin bi vakti başak tarlasının içinden geçerken biraz korkmadık değil açıkçası ama vardığımız nokta inanılmaz keyif verdi bize...özellikle de sabahın ilk ışıklarında Akrebe...
  13. Aysunfunda

Bafa Gölü Duyumlarım

14. Aysunfunda

Bafa Gölü Duyumlarım

Aykut Bey, çok teşekkür ederim :) özellikle yolunuzu değiştirip girmeyeceksiniz o bölgeye görüşlerinizi değerlendirmek isteriz.

15. Aysunfunda

Husky Bizam 2 Mi Quechua Arpenaz 2 Mi?

Tabii ki husky bizam öncelikli olarak...ama arpenaz 2 yerine 3 tavsiye ederim...sağanak yağmura ve şiddetli fırtınaya gayet dayanıklı bir çadırdır...çekinmeden alabilirsiniz.
  16. Aysunfunda

Bafa Gölü Duyumlarım

Arkadaşlar merhaba, Bafa Gölü kenarında kamp yapmayı düşünüyoruz bi kaç arkadaş...ama aldığımız duyumlara göre göl kenarında akrep varmış, köyün içinde kamp yapın dediler...ben kaya mezarlarının olduğu bölgeyi düşünüyordum kamp için ama bilgi almakta fayda var yine sizden...arabayla...
  17. Aysunfunda

İzmir Kamp Grubu

İzmir içi birçok kamp deneyimim oldu, Yedigöller i tercih ediyorum ve bahsettiğiniz tarihlerde oraya gidiyorum.

18. Aysunfunda

İzmir Kamp Grubu

Katılmak isterim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250