Arama sonuçlarınız

1. speed_007

Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011) bunlarda bizden.bide video var ama çok büyük ufaltıp atıcam onuda buraya.sanırım konvoy tunalıdan geçiyodu o sırada.emeği geçen herkese teşekkürler

2. speed_007

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011) aminnn yavuz abi
  3. speed_007

Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011) başta özgür bey olmak üzere katılan herkese çok teşekkür etmek istiyorum.eskişehir yolundaki benzinlikten sonra ayrılmak zorunda kalsakda o ana kadar geçen vakit harikaydı.gezenbilir ailesi ile katıldığımız ilk organizasyondu ve...

4. speed_007

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011) tabiki hazırız saat 11 de görüşmek üzere
  5. speed_007

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011) 4x4 üm yok ama kotrejde meggy le birlikte orda olucam.buluşma yerinde görüşmek dileği ile 1. özgür Şenyurt land crusier vx100 2 kişi 2. tolgameltem grandvitara 2 kişi 3. varhub...

6. speed_007

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... sticker bende istiyorummmmm

7. speed_007

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... ve yine kış geldiiiiiiiiii.......... yazın süper kalite t-shirt lerimizi giydik ve çok beğendik emeği geçenlere teşekkürlerrrrr...... ve kış zamanı gezenbilir mont , kaban , şapka , bere , atkı , eldiven vb. şeyler stiyoruzzz artıkkkkk t-shirt...
  8. speed_007

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... adaş tavsiyen için teşekkürler en kısa zamanda fethiyede yaptığım jeep safari , kayaköy , saklıkent , gemiler koyu ve yakapark gezisinin fotolarını ekliycem daha gezi çok hepsine bi konu açayım bari :) ;)
  9. speed_007

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor konuyu bugün okuma şerefine nail oldum; gösterdiğiniz azim e sabıra hayran kalmamak elde değil belki bile diyemiyorum hayallerimde ancak böyle bi araba toplayabilirim ama olsun bu konuyu okudukça ve takip ettikçe gerçekten kendim toplamış kadar...

10. speed_007

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... tur organizasyonu olduğu için konu açmadım adaş ancak fethiye ye giderseniz cadianda tur ile jeep safari muhteşem.şiddetle tavsiye edilir reklam kokan hareketler oldu biraz ama...... :) :) :) ;)

11. speed_007

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... adaş attım bak fotoyu jeep safari sırasında çekilmişti
  12. speed_007

AMAROK-Antalya 2011

Ynt: AMAROK-Antalya 2011 bencede yunus haklı araç testleri için türkiyeden daha güzel bi yer yok aniden biten yollar bir anda çıkan logar kapakları doldurulmamış çukurlar yazın mıcıra bulanmış şehirler arası yollar kısaca dikkat etmezseniz ilk yılın sonunda aracı elinize alabilirsiniz...

13. speed_007

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... gezenbilir t-shirt leri harika tatil boyu üzerimden çıkarmadım herkes gezenbilir nedir kimdir diye sordu bütün tatil boyunca fethiye de dilim döndüğünce iyi reklam yaptım... ancak t-shirt ün kalitesi süper o kadar güneş ve tuzlu su ve yıkanmaya...
  14. speed_007

AMAROK-Antalya 2011

Ynt: AMAROK-Antalya 2011 bende ankara istanbul yolundaki doğuş otoda incelemiştim araç gerçekten heybetli.ilk görünce ağzım açık kaldı çok iri duruyodu araca iniş biniş de kendini farkettiriyo zaten atlayarak iniyosunuz araçtan hemde daha yükseltme kiti yokken en sson şaşırdığım yeride arka...
  15. speed_007

AMAROK-Antalya 2011

Ynt: AMAROK-Antalya 2011 sanırım baz fiyat 50000 tl en üst donanım olan highline ise 65000 ila 68000 tl arasında gibi olacak dedi bayi ancak bayide 4x2 highline vardı.aracın iç döşeme ve malzeme kalitesi şaahsen beni memnun etmedi navara ve l200 ün üst donanımları çok daha kaliteli malzemeye...

16. speed_007

ANDOFF - ODTU Most Çamkoru Gezisi 13 Mart 2011

Ynt: ANDOFF - ODTU Most Çamkoru Gezisi 13 Mart 2011 harika kareler keşke biraz daha fotoğraf olsaydı bakmaya doyamadım
  17. speed_007

Bolu - Abant Yılın İlk Gezisi (01 Ocak 2011)

Ynt: Bolu - Abant Yılın İlk Gezisi (01 Ocak 2011) çok güzel ve aynı zamanda çoooooookkkk soğuk bi geziydi dönüşte geziye gelenlerin hepsi hasta oldu inanılmaz soğuktu... ama yinede gittiğimize değdi her şeye rağmen abant kar varken harika boluda yedigöllere gitmiştim şimdi abant eklendi buna...
  18. speed_007

Ynt: Bolu - Abant Yılın İlk Gezisi (01 Ocak 2011) 29 OCAK 2011 ABANT

19. speed_007

Ynt: Bolu - Abant Yılın İlk Gezisi (01 Ocak 2011)
  20. speed_007

Ynt: Bolu - Abant Yılın İlk Gezisi (01 Ocak 2011) 29 OCAK 2011 ABANT

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR